ЛЮЛИНските малки слънчица вече чакат пролетта

• 15 846
  • 310
  •   1
Отговори
# 135
Не знам къде има нови пейки, но знам откъде са откраднати нови такива снощи (зелени-желязни), плюс пластмасова къщичка и пързалка- от двора на детската градина на малката ("Чудната къщичка") Нямам думи просто за това крадливо племе #Cussing out

# 136
Не знам къде има нови пейки, но знам откъде са откраднати нови такива снощи (зелени-желязни), плюс пластмасова къщичка и пързалка- от двора на детската градина на малката ("Чудната къщичка") Нямам думи просто за това крадливо племе #Cussing out
Сериозно, моя малкия ще ходи там от 1 април и няма къде да играе, ужас и безумие.

# 137
На индианското чаках да сеоткъртят парчета от асфалта и да литнат - такъв ужас беше днес. Добре, че излезнахме в 8,30 та до 10 до началото на урагана се понавилняхме.
Лесно е да се даде идеята за стоене в къщи пред компа, ама после няма заспиване. И двете диванета са свикнали да са поне по два-три часа навън и ако не си получат свободата за вилнеене у нас става страшно.

VENIAND усетих аз че от първи ми пратихте бурята, ама не се сърдя  Laughing

# 138
Айде сега, от нас от вас, все е в Люлин

# 139
 А видяхте ли дъгата? Оказа се ,че и земетресение е имало днес. Чакам новините по Нова ,за да видя дали е вярно. Във всеки случай към 4 часа ми се стори странно ПВЦ дограма да скърца толкова силно от вятъра.

http://www.dnes.bg/article.php?id=49330
След ветрилник и земетръс двойна дъга окичи София

# 140
dobro utro,  минах под дъгата,  но съм моми4е още Simple Smile над 10ти снощи имаше 2 броя една в друга - уникални на фона на 4ерно небе.

# 141
Честит празник мили мами!
Благовеста, честит имен ден, много здраве, щастие и късмет.

# 142
4естит празник Simple Smile
Днес празнува и Божидар на Дейзи. Желая му да си носи името според съдържанието за радост на вси4ки.

# 143
  • София
Здравейте  майчета Simple Smile
вчера  от терасата  снимах  дъгата  за която говорите,но с телефона,
наистина  беше  страхотна,
ето за тези които не  са я видяли ще кача  снимка,
тя е от  блока  на  розата  в 10 ти

И честит празник на  всички които празнуват  днес-да са ни живи  и здрави  Hug

# 144
май нещо не съм в час.Какъв празник е днес?

# 145
Днес е Благовещение (ден за ядене на зелено, ходене на църква и пожелания за плодовитост за жените, и  пробиване на уши,също така, но ние с малката не успяхме да се класираме Confused).
Сериозно, моя малкия ще ходи там от 1 април и няма къде да играе, ужас и безумие.
относно това...спокойно, пак ще се набавят, но сега градината се връща с месеци назад в инвестициите си- тези неща все пак бяха купени с наши пари за децата ни (яслата е частна все пак)! Друг е въпросът,ч е циганите са ги свили сигурно заради метала, щом са помъкнали и желязните пейки...но по-тъжното е, че знам, че има и българи с такъв манталитет, които сигурно са си взели нещата, за да си играят техните деца вкъщи....който и да е, да му изсъхнат ръчичките дано! Това трябва да се покаже по телевизиите и съм склонна да го направя.
btw, нали знаеш, че от 1 април ще има бусче от и към градината/яслата? И да допълня, че дъщеря ми се чувства прекрасно там и е друго дете вече (в положителна светлина, разбира се)-безкрайно съм доволна, всичко си заслужава!

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 19:38 от msbilt

# 146
Здравейте мамчета, да се представим и ние: аз - мама Силвия и  Анжи род. на 19.02.2007. Живеем в 7ми, отскоро имаме нова детска площадка и за сега малката си играе там. Доста добре е направено всичко, постарали са се хората. Смятам, че е по различна от другите места за игра в Люлин. Дано не я потрошат и нея.

# 147
  • София
Noisia,добре дошла Hug

# 148
Noisia , добре дошла! Ако може покани ни на новата площадка.

# 149
Здравейте мамчета, да се представим и ние: аз - мама Силвия и  Анжи род. на 19.02.2007. Живеем в 7ми, отскоро имаме нова детска площадка и за сега малката си играе там. Доста добре е направено всичко, постарали са се хората. Смятам, че е по различна от другите места за игра в Люлин. Дано не я потрошат и нея.

Хайде и аз тук да се разпиша. Виждам, че имам и съседки. Само дето моето дете е по-голямо -роден е на 02.11.2004, но ще ми е много приятно да се присъединя към люлинската група.

Общи условия

Активация на акаунт