ДЕКЕМВРИЙСКИ скиор(к)и и мънички актьор(к)и

• 23 303
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Люси, стискам палци, и дано изследванията да са били с грешка.

МКР, дано Цитросепта ви помогне. Откакто давам на Виктор и Калоян да чукам на дърво са ОК. Ето Виктор вече три седмици е плътно на градина и дори един сопол няма. Гадната кашлица, дето я влачи почти месец изчезна. Обаче на мъж ми лекарката в работата му е казала да не се прекалява, защото все пак си е киселина. Аз им давам половината от препоръчаната профилактична доза, дори по-малко, по 2-3 капки във вечерното мляко.

# 91
  • София
fastuche, ако си ги бяхме получили щяхме да се похвалим.

Ако не е Слона, моля да не е й Южния парк. През уикенда го мразя...

асе, не протестират ли? чувала съм, че е бая горчиво и дори капка в чаша сок се усещала?

# 92
  • София
fastuche, ако си ги бяхме получили щяхме да се похвалим.

искаш да кажеш, не като някои, дето не се хвалят  Mr. Green

Ако не е Слона, моля да не е й Южния парк. През уикенда го мразя...

е като не е южния и борисовата, къде да е? градинката на народния? другаде не се сещам  newsm78

# 93
  • у дома
Люси, каква болница бе душа?  Shocked Я си кажи че урината не е била стерилна !!!

Послушай Милена и дай нова проба, този път стерилна и не си изтезавай детето с болница!!!

Ципрофлоксацина за деца става ли бре Мимкаnewsm78

Виж Цитросепт на детето не съм давала още, може би рябва да опитам, наистина е много ефикасен - но аз лично вече не го понасям  Sick

А поръчките колко ги чакате? получавате ли известие от сайта като тръгнат?

последно къде ще бъдете утре и по кое време - да знаем къде да наминем  Mr. Green

# 94
Пиша от работата,
Люска по спокойно и ние сме я имали точно тази бактерия, както и е. коли преди нея. Упорити са гадовете ама се лекуват, но не ти препоръчвам да влизате в болницата. Задължително обаче трябва да пуснете два поредни дена стерилна урина. Преди да я вземете я измий хубаво с вода без сапун, подсуши я и трябва да хванеш средната струйка урина. Иначе вероятноста да са грешни изследванията е голяма. Антибиотик и давай само след направена антибиограма, няма смисъл да я тъпчеш с АБ които са резистентни. Пийте кколкото може повече течности и и прави вичир бани със  смрадлика. Аз Вики и  с калиев пермаганат съм я мила, няколко зрънца, колкот да стане бледо розова водата.
Стискам палци за ехографа, всъщност сигурна съм че няма да и има нищо, но е време да махате памперса. Laughing

# 95
  • София
Ципрофлоксацина за деца става ли бре Мимкаnewsm78

А поръчките колко ги чакате? получавате ли известие от сайта като тръгнат?

Идея нямам става ли за деца, просто написах всичко, което съм чувала за тия гадинки.

А за Ла Редут-а думичка няма да ти кажа, докато не пуснеш пост, в който публично си посипваш главата с пепел, за дето ни се смя на ларедутската безумност  Mr. Green

# 96
  • у дома
  Wink да отговоря - безумието го разбирам на 100%, даже вече си писах с някоя си Жули от отдела за връзки с клиентите  Wink Смешно ми беше това, че не смеете да споменете името му и го обездушихте на  "онзи сайт" Wink  Laughing

П.С. главата ми отдавна си е пепелява от други поводи - още чувал пепел няма и да забележа даже

# 97
  • София
Това не ми прозвуча като посипване на главата с пепел.... Crossing Arms

# 98
  • у дома
хмм, да видим ..  newsm20 newsm20 newsm20  О , вие безумни ларедутки, простете безумието на НЕларедутната тогава безумка да ви опява на ларедутното безумие! 

# 99
  • София
тук се полага иконка с разбиращо потупване по главата  Laughing

Сега, с прискърбие мога да ви кажа, че двете известия от митница всъщност се отнасяха само за една доставка - за стария ми колет и новата пратка. Стария го взех при справка, написаха ми известието на ръка, но все пак са ми пратили и по пощата, неясно защо. Та всъщност получих само този от 28 януари. Този от 8 февруари още не е дошъл.
Нещата са само за Ванеса, както и от предишния, мога да похваля балеринките на адидас и едни маратонки на Найк с камъчета, ама те не бяха от най-евтините. Успях да ги намаля на 35 евро от 50. 35 си струват, ама 50 не. Хубава, финна кожа, добра изработка. И разни други чеизи, не ми се изброяват, с двата колета са 50 парчета. Но ако нещо ви интересува и се колебаете дали да купите, питайте. Май няма вече много неща от Ларедута, които да не съм й поръчала. От тези, които ми харесват, де  Laughing
И кво сега за утре?

# 100
Ето ги и резултатите от нас. Засега всъщност няма кой знае каква яснота. Изследването протече доста трудно, затова и отговорите са уклончиви. Малката рева през цялото време на провеждане на прегледа, гърчеше се и се извиваше по запазената й марка. Нали си представяте как се вижда при това положение и какви снимки й станаха. Но все пак. Категорично има възпаление. Десният бъбрек е незасегнат, но има удебелени части в лявото бъбрече и лявата страна на пик.мехурче. В следствие на какво - предстои да разберем. Лошите изследвания се оказаха не само днешните от поликлиниката, но и тези от болницата - високо съдържание на белтъци и левкоцити, което и без бактерия си е достатъчно зле звучащо. За бактерията, поради обстоятелствата на вземане на урината, отложиха становището - утре ще направим нови изследвания, със стерилна проба /сутринта трябва да я вземем/, от които следва да се разбере реалното й ниво и дали действително тя е в основата на това възпаление. На тази база - засега сме на поддържащо Uro-Vaxom и обилно количество течности. За АБ ще се говори едва след резултатите в понеделник. Хоспитализация, за щастие,  не бе споменавана по време на прегледа при специалиста, явно е любим термин на личната ни. Купих на  Дилката и сокчето, но май не го хареса особено. Друго няма. Освен отново да благодаря за грижата и отношението ви - благодаря! Hug

# 101
  • София
Мразя Южния парк по няколко причини - хилядите цигании, които има там (сергии, въртележки и всякакви други боклуци) и стотици хилядите хора, които се скупчват през уикендите.  
Борисовата също се пренаселва, но някак е по-търпимо, тъй като няма толкова цигании. Може да отидем или на някоя друга площадка или на някое друго място в самия парк без площадка... Нели има слон с пеперуди... вече е топло.. не е ли време? Wink

Смешно ми беше това, че не смеете да споменете името му и го обездушихте на  "онзи сайт" Wink  Laughing

Надявам се, че това не означава каквотот си мисля, защото ако е така, то явно нямаш никакво чуство за хумор... Извинявам се, че го казвам ама не се сдържах.

Люска, много неприятна история Sad Дано по-бързо ги изтрепете и Дилята да е пак във вихъра си Simple Smile

# 102
Lyusil, много съжалявам, че малката е с такава бактерия и стискам палци бързо да се оправи. Това заболяване не се ли казва цистит и не трябва ли детенцето да го боли докато пишка. Ако е това само с антибиотик се лекува Sad
Дано да излезе фалшива тревога  Peace

Южния парк е доста по-спокоен в горната част, но пък няма кафенце  Peace
Приятна почивка на всички, много слънце и усмивки   bouquet

# 103
  • Sofia
Гледам торбата с бактериите сте отворили в тази тема Wink Гадно,неприятно....Люси,дано скоро се изяснят нещата.
Цитросепта и аз съм му хвърлила око,че бил доста добре действащ.
За ОНЗИ САЙТ  Mr. Green въобще не коментирам.Там манията ми е от година и 3 месеца с поръчки всяка седмица почти Crazy
Слона с пеперудите е доста забавен.Виктория гони пеперуди из цялата къща.на вън не сме го пробвали.

# 104
  • София
chocha, няма ли да  мръднете и вие до парка или сте отпуска през уикенда? (т.е. Вики е при баба?)

Общи условия

Активация на акаунт