Цветя, балони, палава дружина - МАРТенчето става на една година!

• 10 997
  • 283
  •   1
Отговори
# 15
Честит Рожден Ден на Алек и Калин. Да растат здрави и послушни за радост на мама и татко

Честито и на родителите им, отгледали тези прекрасни малки господа
SunshineMery, от художниците съм Wink А ти беше в един клас с моя много добра приятелка - Даниела. А това, че съм ти позната от някъде - абе май помня нещо такова, ама май тогава още не бях виждала твоя снимка Rolling Eyes Аз между другото дълго време се чудих от къде те познавам, ама като спомена че си музикантка, веднага светнах Peace
Вода- пие около 100мл на ден, понякога малко повече, зависи какво яде през деня и зависи колко е топло.
Мляко - пие само сутрин 180мл. Понякога яде само 3 пъти на ден, тогава вечер преди да си легна я будя за едно мляко (защото е прекалено сънена, за да яде каша, а 3 яденета й идват малко).
Аз викам освен за най-наддало мартенче да има и титла най-малко наддало, като ние ще се борим за нея Mr. Green Родена е 3665гр, а на 10 месеца беше 7680гр. Ама тъй става, като не иска да яде, добре че успявам да й натъпча нещо в устата Peace
Крем - използвам на Бюбхен за ветровито и влажно време с аромат на кайсия. Беше 5-6лв и съм доволна как действа на кожичката й.

# 16
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Алек на мама bilbo bo и на  Калин на мама Felizidad

Използвам красивите картички на Пепин за да поздравя и аз малките-порастнали момченца. Да за здрави и палави, да са умни и разумни, и много да слушат мама и татко.

Моля, за съвет относно непоносимостта към лактозата: какво давате на закуска? Аз вече нямам идеи и Ния нищо не иска от предложеното от мен меню.

за сега чао. После ще пиша подробно как вървят около нас нещата.
  bouquet

# 17
Цитат
А ако има и графа "най-малко пораснал, май нямаме конкуренция
ааааааааааа Гери и ние сме там определено ще си оспорват последното място двете госпожички,засм незнам ама килограмите са 8200 на 10 месеца.Леле страхотнитоалети сте изкиприли мацки и аз имам някои нахвърляни идеи ама ще изберем в последния момент

А, бимба, не бързай ! Калина беше 8,000 на 10 месеца  Mr. Green тъй че и тя в отбора  Wink

# 18
Цитат
ааааааааааа Гери и ние сме там определено ще си оспорват последното място двете госпожички,засм незнам ама килограмите са 8200 на 10 месеца.Леле страхотнитоалети сте изкиприли мацки и аз имам някои нахвърляни идеи ама ще изберем в последния момент

А, бимба, не бързай ! Калина беше 8,000 на 10 месеца  Mr. Green тъй че и тя в отбора  Wink
Точно щях да кажа, че и Кали е в отбора Simple Smile , ама май Флоранс ще ни бие всичките, защото тя се роди по-големичка Peace А и Ивка на Амели си спомням, че отначало наддаваше много малко.
Е, ще преброим "пилците", ще видим Laughing

# 19
Честит първи рожден ден на сладурите Калин и Алек! Нека растат много здрави, смели, умни и свободни!

# 20
Честит и светъл празник и на техните майчета!

# 21
lubricant, заинтригува ме. Чакам да разкажеш  Hug

# 22
Цитат

Точно щях да кажа, че и Кали е в отбора Simple Smile , ама май Флоранс ще ни бие всичките, защото тя се роди по-големичка Peace А и Ивка на Амели си спомням, че отначало наддаваше много малко.
Е, ще преброим "пилците", ще видим Laughing

Кристиана на 11 месеца е 8.300 hahaha.

# 23
  • София
ЧЕСТИТИ РОЖДЕННИ ДНИ НА КАЛИН И АЛЕК!!!!!!!!!!!!
ДА РАСТАТ ЗДРАВИЧКИ, УСМИХНАТИ И ЩАСТЛИВИ!!!
!

За водата - ами ние въобще не пием. Опитвам се да й пробутам чай, ама не е много доволна.
Мляко пием сутрин - кърмим се но не мога да определя колко изсуква.
Следобед обикновено й давам мляко с плодово пюре или каша с мляко.
И вечер пак се кърмим и пие адапте, че само кърма не й стига.

Лубрикант - ние с таткото сме си стари рокаджии. През последните години малко се кротнахме, ама нали знаеш за вълка и козината. Нашите деца вместо препоръчваната класическа музика растат с рок. Жожо даже си има определени предпочитания вече   superuu Последно ходихме на концертите на Мегадед, Блайнд Гардиан /Деница тогава беше на 40 дни, ама отидохме/. Сега мисля да ходим на Металика и Кис, а сигурно и Бон Джоуви ако дойдат. Макар че мечтата ми е да ходя на концерт на Хемърфол.

# 24
Честит първи рожден ден на сладурите Калин и Алек! Нека растат много здрави, смели, умни и свободни!

# 25
Момичета имам въпрос .Ние сме болни и пием антибиотик-Оспен.Тази сутрин като се събуди и го гледам обринат по главичката и тялото ,едни ситни червени пъпки ,някой имал ли е подобен проблем и ако има такъв да ми каже ,че ще се побъркам от нерви с това дете.Нищо ново не е ял от което да е обринат.Оххххххххх направо с това дете само в напрежение съм. Cry

# 26
  • Пловдив
Само се записвам, че сега нямам време  Hug

# 27
Честито на двамата рожденици и от нас!!!
Да бъдат здрави и засмени и да им се случват все хубави неща в живота!!!!

Гери,като каза за Ива и аз се замислих,че може да се доредим в класацията,понеже тя се роди тежка и така разликата става подходяща за участие в категорията "най-малко наддало бебе". Последно я теглихме на 10 месеца и беше 8,100,сега не очаквам да е повече от 9 кг.При рожденно тегло 4,400 излиза,че за една година е качила само 4,600кг максимум Mr. Green Голям резил!

Да пожелая на всички ви приятен и спокоен уикенд,какъвто се надявам да бъде и моя,макар че още се чудим дали да тръгваме за Арбанаси,понеже снощи тук заваля сняг и вече е почти до колене.

# 28
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Честит рожден ден на Алек и Калин!! Да са добри кавалери и пичове, така да се каже  Joy

Амели, мажа Гого от края на есента с крем на Бюбхен за вятър, м ного съм доволна. Иначе вкъщи се подвизавме на 18-21 градуса, нощем пада дори до 15 градуса в спалнята, но не се притеснявам.
Ние поошишкавяхме- вече сме 10 120 грама,, при родени 3300, но пък до рождения ден има още!!

# 29
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Алек на мама bilbo bo и на  Калин на мама Felizidad

Пожелавам ви един незабравим първи рожден ден изпълнен с много детски усмивки и веселие, а малките момчета да растат много весели и щастливи за радост на всички.

Общи условия

Активация на акаунт