Цветя, балони, палава дружина - МАРТенчето става на една година!

• 10 997
  • 283
  •   1
Отговори
# 30
Честит Рожден Ден на малките мъжленца Алек и Калин nbirthday!
Пожелавам им много щастие и един незабравим първи рожден ден!

Честито и на мъжките мами!
Честит Рожден Ден и на Мери/на патерици/!
За крем-не използвам, за сега нямаме проблем.
Температурата вкъщи е 20-22,а през ноща и по ниска.
За вода не ще и да чуе въобще,хванала съм се в чудо,дано до лятото пропие че незнам в жегите какво ще го правя, иначе сок пие.
Ние на 10 месеца бяхме 8,200.
Все забравям да кажа,че тоалетите на всички са страхотни,аз още не съм вземала нищо за рождения ден, но има време.

# 31
Честит рожден ден на Алек и Калин. И за двамата много здраве, щастие и късмет. Много весело изкарване днес.

Аз да си похваля и моята рожденичка, днес Багира ( лабрадорката ми) става на 3. Виктор беше на кучешки купон с кучешка торта  Grinning Grinning Grinning така е като детето има луди родители. Ето малко снимки
Рожденичката
http://i017.radikal.ru/0802/63/f88e72200915.jpg
И партито
http://i047.radikal.ru/0802/fb/9ae33ec519c5.jpg
http://i005.radikal.ru/0802/24/8fad018163f3.jpg
http://i012.radikal.ru/0802/02/0189c2001c28.jpg

# 32
Опс,грешка на 9 месеца бяхме-8,200,миналия месец не сме ходили на консултация,заради грипаната епидемия.

# 33
"Честит първи рожден ден на Калин и Алек!Нека бъдат здравички, щастливи и палави за радост на мама и тате!" newsm38

иглика333, страхотно парти си спретнала Peace. Толкова са готини и тримата Hug
Купих крема на бюбхен за студ и вятър и съм много доволна.

# 34
# 35
Ива,мерси,ама 128лв Shocked  Shocked  Shocked
Аз споменах,че си мечтая да намеря торба жълтици на улицата,а не че съм намерила  Confused

# 36
  • Сливен
другия е 60лв
но пак ми се вижда много #Crazy
аз вчера при нас гледах за 30   bouquet

# 37
  • Пловдив
Да са живи и здрави и първите мартенчета-момченца Алек и Калин newsm67 Много да радват мама и тати, да ги слушат и неспирни детски игри им желая!

И за най-добрите мами за двамата юнаци

# 38
  • Сливен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕК И КАЛИН
ДА СА ЗДРАВИЧКИ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А ТОВА Е ЗА ГОРДИТЕ МАМИ И ТАТКОВЦИ-ДА ОТБЕЛЕЖАТ ПОДОБАВАЩО СЛУЧАЯ Wink

# 39
Здравейте  Hug
Влизам да почерпя за рд-то на мъника и ме посрещат толкова много хубави пожелания. Много благодаря! Сроко на всички да ви се връща тъпкано Simple Smile   bouquet

Отдавна нямам време да ви следя, но се надявам всички да сте добре и ви пожелавам хубав и усмихнат ден!

# 40
Привет, посестрими  Hug

Да започна с най-приятното, като честитя голямата първа годинка на мартенските кавалери Алек и Калин! Да растат здрави, лъчезарни и умни; да са гордост за мама и тате и магнит за очичките на девойките!

За обрива от антибиотика искам да успокоя Искра, че и моят син получи ситен червен обрив след като за 1 път пи антибиотик. Посоката е от слабините към главичката, накрая стигна и до врата, но по главата нямаше. Веднага спрях антиб,добре,че бяха минали 3 дни /или по-скоро добре,че май е можело и без него/, та спирането не влоши състоянието му.
Караха ме да му давам фенистил или кларитин, но аз съм много против антихистаминовите лекарства, щото съм ги пила и смятам,че са по-отровни от всеки АБ. Мина му за 2-3 дни, наливах го с течности и вит.Це, само един път му дадох кларитин.
После частното педи ми обясни,че това не е алергия, а по-скоро временна реакция, която мн деца правят.
Бързо да оздравявате!

# 41
        Здрасти мацките Flutter
 Тук един вятър дуаааа..отидохме до кухнята и малката заспа по пътя.Дано и утре да можем да излезем поне за 20мин(кухнята ни е на две крачки),че останем ли си и един ден в къщи настава голяма борба Joy
 иглика333-направо ти е одрал кожата Peace
     Честито годинка на ергените и от нас!!!  bouquet

# 42
  • Сливен
ДАН-и в събота ли имате кухня newsm78
Иглика-верно малкия сладур ти е одрал кожата Wink
Мила,аз вода давам 250-300мл(пие такова нещо от един месец,преди това не я признаваше),а мляко кисело-за следобедна закуска + бисквитки +плод Simple Smile
не съм давала АМ и не мисля да започвам от сега Naughty
температурата е
-през деня-21-23
-вечер-18-20
Амели-весоло изкарване и мноого luvbed  loveuuu Two Hearts
момичета какво беше кремчето на Нивея,за изпръхнали бузки Thinking

# 43
  • Сливен
оффф,забравих да кажа Mr. Green
мацките,май 90%от нас не ни понася зимата и стоенето в къщи smile3514
но скоро идва пролит и ний ще се излюпим kyllmg
че е...ати зимата тая година свъшване няма tantrum
да попитам знаете ли в Била или в Кауфланд(предполагам,че във всички градове е едно и също)по-евтинки памперс гащи продават ли newsm78
че на либеро са 0.65 и мноого солено ми сядат #Cussing out
а започнахме да правим първи опити за слагане на гърне и лепките на другите не издържат на напрежението Mr. Green

# 44
  • Пловдив Белащица
Амели, ето ти едно дето го водят лаптоп

Общи условия

Активация на акаунт