Цветя, балони, палава дружина - МАРТенчето става на една година!

• 10 997
  • 283
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
lubricant, заинтригува ме. Чакам да разкажеш  Hug

Ами решихме да си изберем орисница - малко иновации, ама ей така заради идеята Simple Smile Та снощи орисахме Рали с много здраве и късмет, много пътешествия (във всеки смисъл на думата), както и Рали да открие истинското щастие навреме, оставайки вярна на себе си. Пожеланието го имаше и на хартиен носител - картичка на Christian Riese Lassen (рисува само делфини, а латинското име на цветето Ралица е делфиниум), естествено с делфинчета и амулетче, за да се сбъдне пожеланието - сърце от бледо лилав аметист (един от камъните на зодия риби) И така Simple Smile Поляхме след това орисването с много бяло вино, приятни разговори и така до 4 часа Simple Smile Но най-важното е, че Ра много си хареса орисницата, а тя е много екстравагантна личност - Ра не отлепи поглед от накичените й пръстени и верижки Simple Smile

# 46
Здравейте, момичета! Записвам се в новата тема! Гледам, вълнуват ви рожденни дни, ние сме назад в опашката, но ми е интересно да ви чета. Ето защо, още не съм мислила за тоалети и такива неща, има още месец и нещо, да е жива и здрава мойта:)

Ние сме добре, Емма вече се държи изправена без да се подпира никъде, остана само да си направи крачките и така:)
Аз пък чакам с нетърпение пролетта и лятото, когато ще я обличам в невероятни рокли:)

Хайде, весел уикенд!

# 47
  • София
Честит рожден ден на Алек и Калин! Много здраве и късмет на тях и техните семейства! Весел и незабравим празник!
... присъединявам се към това пожелание.

Ходихме до Джамбото ... има малко подобрение, но не съвсем...май са пуснали нещо да обира пушилката в паркинга, е недостатъчно. Има и лампи... не успяхме да счупим колата в подземния паркинг, но заради селяните спряли на изхода към България почти  Twisted Evil
Цялата тирада беше заради Детските лятни колички.
Имаше 4 видя летни (едната беше комбинирана) по 2 разцветки.
- за 39 лв. само седнало положение но без навес/гюрук, тежка.
- за 99 лв. Чико Канди - 2 положения (седналои и малко полегнало с около 5-6 назад), има навес, но е доста "разградена" и тясна. (мерих я с Мити и Ели) крачета винаги висят, но има и дъждобран и е лека. Почти я харесах, но по-вероятно да си спестя 100те лева. Ето този цвят http://www.kasidabg.com/strollers_chicco-products_id-4905.html
- за 99 лв.(незнайна марка) - има степенка за крачетата, да ги вдигнеш като заспи бебето, но няма навес, с почти легнало положение(мах 20-30 град не стигат), има кошница за багаж, но е тежка. Подоба на е на тази, но без горното. http://www.kasidabg.com/images/r4/q223b1.jpg
- комбинираната беше (като на Норита) Чико С 0.4.  http://www.kasidabg.com/strollers_chicco-products_id-4906.html http://www.kasidabg.com/strollers_chicco-products_id-4907.html

# 48
Честит първи рожден ден на сладурите Калин и Алек!
 newsm59 Нека животът ви е една вълшебна приказка!Растете здрави и силни,щастливи и усмихнати за радост на мама и тати!
А на техните мили майки желая да са силни и здрави да отгледат достойни мъже  newsm51

# 49
Цитат
ДАН-и в събота ли имате кухня newsm78

Да  Peaceимаме и в неделя-голям кеф-не готвя,не се страхувам,че:не съм сготвила здравословно,ще го докарам ли на калории точно,на вкус,на гъстота,дали ще го яде Simple Smile

# 50
  • Пловдив Белащица
Амели, след близо двучасово ровене най-накрая намерих нещо, което би ти свършило работа. Става дума за лаптоп, дажи са три   Mr. Green
http://www.kristaltoys.com/index.php?cPath=69&osCsid=acca85d … 28ff46aada7c8e569

# 51
Честит Първи Рожден Ден и от нас на Калин и Алек - първите ни появили се на бял свят кавалери! Да растат здрави и щастливи хлапета, да пораснат умни и галантни младежи и да станат стабилни и чаровни мъже!

И другото-по-другото лято да карат по едно такова

Ето и комплименти за Фелизидад и Билбо-бо (мила, благодаря за почерпката Simple Smile, Алек е пораснал много, не го бяхме виждали отдавна)

# 52
Цитат
А ако има и графа "най-малко пораснал, май нямаме конкуренция
ааааааааааа Гери и ние сме там определено ще си оспорват последното място двете госпожички,засм незнам ама килограмите са 8200 на 10 месеца.Леле страхотнитоалети сте изкиприли мацки и аз имам някои нахвърляни идеи ама ще изберем в последния момент

А, бимба, не бързай ! Калина беше 8,000 на 10 месеца  Mr. Green тъй че и тя в отбора  Wink
Точно щях да кажа, че и Кали е в отбора Simple Smile , ама май Флоранс ще ни бие всичките, защото тя се роди по-големичка Peace А и Ивка на Амели си спомням, че отначало наддаваше много малко.
Е, ще преброим "пилците", ще видим Laughing

Кристиана на 11 месеца е 8.300 hahaha.

Ами Киара вчера я мериха и още няма 8 кила, няма и 70 см. Дребка ми е тя, ама аз се шегувам, че е такава, за да й е по-лесно на мама да я носи нагоре-надолу по стълбите до 6-я етаж.

Мая, много интересно сте го решили Simple Smile И много ме кефят подробностите и символите, на които обръщаш внимание (например това за делфините). Аз да си попитам обаче, идеята на погачата, която се прави на 40-я ден от раждането не е ли същата? Само дето има повече орисници, а не само една. Независимо от това, пак ми харесва идеята Peace А мислите ли да кръщавате Рали? И дали същата дама ще й бъде кръстница? Просто ми е любопитно, ако питам много, просто не отговаряй Simple Smile

С риск да стане дълго, да се похваля, че днес ходихме на обяд да ям шкембе чорба. От известно време си мечтая, ама докато кърмех такива пикантни неща - през крив макарон. Та днес си "начесах крастата" Joy А Киарка беше много добричка, пак ще я водим на кръчма Wink

Деси, да попитам, Джъмбо ртаботи ли в неделя?

И наистина последно, вода пие предимно по време на ядене, 50-100 мл на ден. Чай пие понякога 500 и повече мл на денонощие, сок й давам 60-70 мл, разредени с вода до 100-120. Мляко вече пие само вечер - 210-240 мл. С две думи - отглеждам си една малка жабка Mr. Green

# 53
Искра, Цвети се изрина от АБ, но само по вратлето и гушката- бяха много ситни червени пъпчици, гушката беше цялата червена. Стана обаче на 5-тия ден и аз го спрях, въпреки че се чудех дали не е от топло newsm78. За около седмица изчезна напълно, мазала съм с течния талк на Авент 1-2 пъти. Лекарката я видя след като бяха попреминали, но каза че е от АБ и минавали бавно.
 HugБързо възтановяване на болното човече

# 54
# 55
# 56
  • София
Гери, работи. след 10 със сигурност.

-----
       \
         ----
               \
                 -------  подхода към паркинга е с подобна форма  Twisted Evil и рътер е с едни прави ъгли точко за 1 кола  Twisted Evil

# 57
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Честит първи рожден ден на сладурите Калин и Алек!
 newsm59 Нека животът ви е една вълшебна приказка!Растете здрави и силни,щастливи и усмихнати за радост на мама и тати!
А на техните мили майки желая да са силни и здрави да отгледат достойни мъже  newsm51
Дакра, нещо има объркване в снимките на Мити в албума по месеци!!! Сложила си бати, а си писала, че е Мити на 5 дена. Hug

# 58
Цитат
ДАН-и в събота ли имате кухня newsm78

Да  Peaceимаме и в неделя-голям кеф-не готвя,не се страхувам,че:не съм сготвила здравословно,ще го докарам ли на калории точно,на вкус,на гъстота,дали ще го яде Simple Smile

и аз вземам купони от кухнята за цяла седмица. Горе -долу има разнообразие, а и Емито често си похапва и от нашата храна стига да е подходяща.
като ви чета  на доста ниска температура си гледате бебоците, в нас е винаги над 23 градуса, като сутрин достига и до 26, ако навън има слънце/ стаята е източна. Може би я свиквам по този начин на топло. но аз не обичам да се навличам вкъщи и ако зависеше от мен и тока беше по-евтин, и на по-топло щяхме да си живеем

# 59
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
За малко да бъде на патерица, ама успях... Честит 1-ви Рожден Ден на Калин и Алек! Усмихнати, щастливи, весели и игриви да растат! На гордите им майки само прекрасни мигове и положителни емоции желая от сърце!

Общи условия

Активация на акаунт