Цветя, балони, палава дружина - МАРТенчето става на една година!

• 10 997
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
Предлагам следващата тема да е със заглавие № 4 от списъка, тъй като именно сега е актуално.

# 211
Момичета,вижте ни поканите
http://picasaweb.google.bg/Amelly82/ayyRhE/photo#5168595295305527298

току-що ми ги прати авторката - една мацка от фотошопската тема Vessyca,която откликна на жалния ми вопъл за помощ! Много красиво е станало,точно това исках и съм много доволна и благодарна!!!!

# 212
Добро утро,
няма как да не спомена снимките на Ал ,страхотни са Peace
 за тортата и аз чакам рецепта Whistling

аз снощи правих опити да отпечатам краче,но то такова шило няма ,че има и гъдел не мога да му нацапам крачето,днес че пробвам с гъба,дано да стане  Wink

хайде отивам да плескам детето Mr. Green

# 213
с поклон пред най великия  българин ще се включа като за начало в темичката днес  bouquet
[

# 214
  • Пловдив
Добро утро и от мен!
Снимките на Ал са страхотни  Hug Аз не мисля да правя специална торта за Преси, но смятам да му дам да се поомаже малко  Grinning Няма изявени алергии и си мисля, че е вече достатъчно голям да опитва от почти всичко  Simple Smile
Амели, поканите са станали разкошни. Браво за ентусиазма  Wink
За срещата - ако не е много нахално от моя страна  Blush, моля ви да е в четвъртък, защото в петък по обед съм на зъболекар. А предполагам, че по обед ще се съберем. Много ми се иска да ви видя  Hug

# 215
# 216
Калина преди малко изяде половин лист хартия  Crazy

# 217
Покланям се с вас пред паметта на Апостола на Свободата!В Ловеч всяка година има честване и поднасяне на венци пред паметника на В.Левски и денят е неофициално неработен.Историята на града е свързана с тази личност,има и музей,посветен на Левски,който,ако не греша,е по-богат от този в родния му град,изложени са записки,стихотворения,оръжия,дрехи и лични вещи.На 18 км от Ловеч се намира с.Къкрина,където Апостола е бил заловен в Къкринското ханче.Свекърва ми е кмет на селото и въпреки напредналата си възраст всяка година организира в селото честване на датата.В известен смисъл за нас това е и семеен "празник"(не подхожда думата празник на тъжно събитие,но така се е приело),участваме и помагаме на свекърва ми в организацията с каквото можем.Тя ходи да се моли на местни бизнесмени за дарения за поддръжка на музея( ханчето) и дори се сети да поръча и отпечата брошури.Миналата година покани Президента на честванията и той дойде.

Гери,има хора,които помнят този ден!

# 218
Амели, поканата наистина е станала супер! Аз като ученичка съм ходила в Ловеч на екскурзия и специално ходихме при паметника. Той май беше в началото на стария град или се бъркам?

# 219
Паметника е на хълма, преди крепостта,а в подножието,съответно в началото на стария град, е Музея.До паметника се качва по едни стръмни и многобройни стълби.

Ето една снимка за онагледяване - ние сме долу в Стария град, а паметника на В.Левски се вижда горе над нас,зад едни клонки
http://picasaweb.google.bg/Amelly82/ayyRhE/photo#5168613196729217058

# 220
  • Пловдив Белащица

# 221
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
 Embarassed Embarassed Embarassed Много се изчервихме с Ал от всичките тез хвалби, благодарим Hug!

Имаме и доста видеоматериал от мазането, ама още не съм разучила с каква програма да резна от филмчето, че да кача в нет-а.

Тортата всъщност по оригинална рецепта не е торта, а руло. Прави се със сметана (тази на Данон от 500гр.) 2 броя, обикновени бисквити Житен Дар (аз правих с най- обикновените, но иначе става по-хубава с тези с маслото) пак 2бр., банан/и и сладко от череши, вишни, ягодите и т.н., което аз не сложих.
Сметаната се разбива или с миксер или с кухненския робот (с моя не стана и едната сметана даде фира Mr. Green), добавя се пудра захар (аз сложих кафява) и после се редят бисквити, маже се от сметаната, слагат се банани и така около 3 пъти, но може и повече. Всичко това във форма за торти. Трябва да поседи известно време в хладилника, че да поемат бисквитите, а и да стегне - моята я държах една нощ, на сутринта я извадих за няколко часа да поседи на кухненския плот, че да му се смръзнат няколкото зъбета на Муцун като я опита.
Сори, но хич не ме бива в обясненията... Ако има неразбрали да питат за подробности. Mr. Green

# 222
http://images23.snimka.bg/005194801.jpg

ето ги и нашите покани,добре,че детето беше съпричастно и поспа Grinning

# 223
  • Пловдив
http://jenite.blogspot.com/2007/08/60-70-80-20.html Flutter

Много са хубави поканите, браво  Peace

Ние бяхме на консултация в най-големия вятър Sad Едва бутах количката! И сме качили само `20 грама и 0 см Sad Педиатърката ме убеждаваше, че все пак детето е здраво, да чукна на дърво не сме боледували до сега, ама...Sad Това е защото отдавна минахме на 4 пъти хранене.
В тази връзка - колко дневно трябва да изяждат децата на тази възраст? Рали яде 2 пъти мляко по 180 вода+6 л.АМ и 2 пъти пюре или каша по 200 гр. порция  newsm78

Последна редакция: вт, 19 фев 2008, 13:55 от lubricant

# 224
Супер са, Фло, браво!!!!!
Аз сега се замислям....нашите покани да ги бях извезала на ръка...и с това да влеза в историята Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт