Цветя, балони, палава дружина - МАРТенчето става на една година!

• 10 997
  • 283
  •   1
Отговори
# 225
Страхотни покани, момичета! Представям си колко приятно изненадани ще останат гостите ви!
Гери, малката манекенка е уникална Hug А чехлите са много яки.

# 226
  • Пловдив Белащица
Таня, много добре изглеждаш. И новата прическа много ти отива.

Амели, поканите наистина са станали много добре. Даже май като наближи и аз ще ходя да се моля  Blush

Гери,  джапанките са много готини. Къпаната манекенка особено много.

Муци, рожденика е страхотен. А таланта ти като фотограф е забележителен. Спомена, че баба ти е била фотограф, май си го наследила от нея.

Фло, поканите са много оригинални. Идеята е много добра, обаче как го хвана малкия за толкова отпечатъци. Просто си представям какво мазало ще е, ако я пробвам моята щерка.

# 227
Муцунка мерси за рецептата. Аз се меслех бисквитена торта с крем нишесте, само че със сметаната е много по лесно.
Честито прохождане на Наско че забравих преди.
Фло Поканите са супер, всеки би си ги запазил с удоволствие за спомен.
lubricant Това е много готино, бях го чела преди време, но го бях забравила.
Amelly И вашите покани са станали супер, снимката на Ива е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 228
Да, така е.
Играехме на ръбче на тротоара, защото нямаше толкова непоносимо много коли. Сега не можем и да ходим по него, защото той е паркинг.
Скачахме на въже, но пък тогава имаше и къде да го правим.
Ставахме "кръвни братя" с най-добрите си приятели, но пък тогава СПИН не дишаше яростно във врата ни.
В съботните вечери сядахме на песни край огъня и винаги звучеше поне една китара, вместо пред монитора за поредния чат.
И така до безкрайност...
Всичко е много различно и това е нормално. Трябва да е различно. Децата ни няма да са като нас. Те трябва да са различни. Защото ние не искаме да ги направим наши копия, а личности, живеещи в своето време.
Но ...
Аз мога да дам на децата си това, което съм запазила от тогава. Мога да ги водя на места, където интернет не съществува. Където мобилните телефони нямат обхват, или пък са изключени или забравени. Където вечер не телевизора, а огъня ни събира. Където мога да им покажа игрите от моето детство без сртах. Където могат свободно да тичат. Където птичките заместват буботенето на колите. Където въздухът е истински.
Обожавам, когато го правим и с нетърпение чакам следващия път. А все си мисля, че и те усещат това. И това ме прави истински щастлива.

# 229
За съжаление се опитват да разрушат и онези прекрасните места, където "бягаме"  Cry
http://www.zazz.bg/play:3a912b24

# 230
Ох, от последните няколко поста ми стана едно тъжно...... сетих се и аз за безброй ваканции, прекарани на село, по лагерите в планината, на пикниците с нашите.... Надявам се един ден когато детето ми стане на моята възраст също да има какво да си спомня с носталгия.

Муцуна, снимките са невероятни, таланта ти - беспорен, а модела е просто уникален.

Манго, като наближи време за поканите на Андрея - свиркай, може да ти пратя някое мое творение ако мамите от фотошопския форум не откликнат.

Амели, поканата е много весела.

Фло, абе как успя да ги направиш тези отпечатъци? Страхотно идейно и сладко се е получило. Аз трябва да направя отпечатъци от крачетата и ръчичките на Рали за елбума й, но тя рита и пери ръце и ще омаже всичко наоколо. А и с каква боя я намаза? Мойта като малко алергична такава и малко ме е страх да не я изрина пак, та се чудя.

# 231
  • Сливен
мацките,здрасти Hug
заразихте ме с вашите от прекрасни,по-прекрасни покани
и аз днес цял ден се опитвам да сътворя нещо,но не би Sad
Амели,твоя вариант много ми допадна,но не мога да го направя Confused
честити ходещи крачета на Наско newsm68-да крачи уверено в живота Heart Eyes

# 232
За съжаление се опитват да разрушат и онези прекрасните места, където "бягаме"  Cry
http://www.zazz.bg/play:3a912b24

Отворих линка в нов прозорец, но продължих да чета форума. В един момент изстръпнах. Чух "Девойко мари, хубава девойко" и се изцъклих Shocked В първия момент не усетих че звука е от колонките на компютъра, а ние нямаме съседи, които да са българи. Най-близките българи живеят през 2 блока от нас. Някак си хем се стреснах, хем се усмихнах Blush Стана ми приятно, дори след като разбрах, че звука е от моя компютър Peace

Я кажете, колко време преди рождения ден връчвате поканите. Ние сме последни, ама все пак да знам кога трябва да направя поканите и да ги раздам. Не че имам идея как и къде ще празнуваме, ама може би ще е вкъщи, въпреки, че няма място за много хора Rolling Eyes

# 233
Нашите покани вече са напечатани.За жалост в печатницата нямаха от най-хубавия картон,който аз исках и ги печатаха на един по-мек,но карай да върви,това да им е кусура!

Аз нямам никакво понятие от фотошоп,ама съвсем никакво,и по принцип имах уговорка със Съншайн Мери да ми прави оформлението на поканите,но реших,че тя е достатъчно заета в момента и затова влязох в една фотошопска тема и питах някой може ли да ми помогне.Само едно момиче се отзова,но пък свърши чудесна работа!Рамката сама си я намерих след двудневно ровене в нета.Ето линка ако някой друг има интерес:http://picasaweb.google.bg/ruivinha31
Ива,търси съдействие из форума,ще се намери кой да ти направи поканите Peace

p4eli4ka , нямам представа как е редно или как е прието по въпроса за раздаването на поканите.Аз чак сега ги имам готови и почвам от утре да ги раздавам, РД е на 5 март и ми се струва,че трябваше да се организирам малко по-рано,но все пак 15 дена преди датата е разумно,нали?

# 234
Лили, яд ме е, ако знаеш само как ме е яд. Cry Рила е любимата ни планина, Езерата - никога няма да им се налюбувам...Изкачвали сме ги и през Манастира, и през Паничище. Всяка година поне по веднъж ходим на гроба на св. Иван Рилски. Чувствам се иначе... пречистена, отпочинала, заредена, опростена. Мястото е невороятно! Миналата година ходихме когато Наско беше на 4 месеца, но той спеше при баба си в количката на поляната. Сега сме решили живот и здраве, да го качим и на гроба Simple Smile.

# 235
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Момичета, направо се комплексирах от страхотните ви приготовления за рожденните дни!! Crazy

# 236
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Mango, и дядо ми е бил фотограф Mr. Green
Всъщност далеч съм от идеята, че съм наследила нещо - сносен апарат, малко четене за каноните във фотографията, много време в проби, експерименти и ръчкане с цел "разучаване на техниката" и Воала Crazy
Благодаря все пак за четкането, радвам се, че снимките ми ви харесват Whistling

Иглика, мислех на лични да ти пиша, ама тук ще е, че да го прочетат всички...
С нишесте би било по- добре, защото сметаната отвсякъде погледнато си е доста тежка храна, особено за дете, което не е лизвало нищо от менюто на "големите".
Лично на мен не ми хрумна онзи ден, когато я приготвях, но днес вече знам, че е трябвало сметана само отгоре, а вътре кисело мляко - то също щеше да попие и да стегне предполагам.... или сметана и кисело мляко 1:1. Тези, които мислите да спретнете подобно на Муцуниното забавление, можете да пробвате предварително дали ще стане само с кисело мляко - нещо като проба Peace
Аз хапнах доста от тортата (тоест от остатъците Mr. Green) и определено е мноооого вкусничка, много, ама е тежичко честно казано ooooh! Много е свежо като вкус, не ти се сгажда от сладко, както при купешките сметанови торти, но после, след 20-тина минути става тежко Crazy

# 237
...
Ние бяхме на консултация в най-големия вятър Sad Едва бутах количката! И сме качили само `20 грама и 0 см Sad Педиатърката ме убеждаваше, че все пак детето е здраво, да чукна на дърво не сме боледували до сега, ама...Sad Това е защото отдавна минахме на 4 пъти хранене.
В тази връзка - колко дневно трябва да изяждат децата на тази възраст? Рали яде 2 пъти мляко по 180 вода+6 л.АМ и 2 пъти пюре или каша по 200 гр. порция  newsm78
Не знам колко трябва да изяждат, но ето как яде Калина:

7.30 - 180 вода + 6 л. АМ
10.00 - попара, юфка, макарони или зърнена каша /с извара или сирене и зехтин/ - около 200 мл.
13.30-14.00 - месно или зеленчуково ястие /+ половин жълтък/ - около 250 мл.
17.30-18.00 - плодово пюре, настърган /или намачкан/ плод или плодова каша - около 200 мл.
20.30-21.00 - 180 вода + 6 л. АМ

# 238
  • Пловдив
mila_pa, мерси  Hug
И ние значи по толкова си хапваме, само дето попарата я пропускаме и така стават 4 яденета през 4 часа. Ама Рали сама си направи този режим и като има тръни на дупето и не може да стои 2 секунди без да шава, то калорийките няма за какво да се лепнат  ooooh!...

За пловдивската среща - аз съм ЗА четвъртък, но нямам нищо против и за петък. Дано само не духа така като днес  Peace Може би в Градската градина (на мен там ми е удобно с транспорта), кажете кой ще дойде и къде точно да се чакаме, че то там доста мами има Simple Smile Приветстват се още идеи за кога и къде Simple Smile
Гери, кажи и ти къде можеш да дойдеш?
За сега на прима виста се сещам, че от Пловдив са:

Witche
Mango
Poohcho
Marchela
Cher
Freia
Raadinela
lubricant
(аз)

Тези от списъка моля да се включат дали може да присъстват, а ако някой не съм споменала, а иска да дойде - да свирка! Peace

Последна редакция: вт, 19 фев 2008, 19:55 от lubricant

# 239
 Момичета аз за Рила и Иракли отдавна съм се подписала,но май от обществените протести особен ефект няма.Последно прочетох,че ВЪПРЕКИ заплахите на ЕС в Иракли се строи #Cussing outТова е тема...която ме подпалва #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт