Отговори
# 30
Честит рожден ден, Еси  bouquet Здраве, любов, обич, късмет и всичко, което не се купува с пари!
Пешеходке, разсмяме, че се целя далече. hahaha Точно днес говорих с мъжа ми, че вече искам и трето дете, ама пак момиче. bowuu Той категорично отказа и се закани да е много внимателен и предпазлив, че да не му извъртя номер. Mr. Green Той сега едвам издържал. Rolling Eyes Shocked Вярно, че много ми помага, ама що така се е стреснал-не знам. newsm78 Мен ме плаши бременността по-скоро... Joy
А що се отнася до болните деца и предпазването-за мен казват, че съм се престаравала. Crossing Arms ooooh! Просто никога не събирам болни със здрави хора, не само деца.Безумно е! Close
Момичета, да се похваля-хомеопатията дава резултати при нас!!!Дано се получи изцяло! Party Party Party
Лека вечер и наздраве!  bouquet

# 31
Здравейте приятели!
Много ми стана миличко и едно хубавооооо като влязох и видях толкова поздрави за рожденният ми ден!Благодаря Ви!
Сега нека Ви  почерпя с една тортичка, която спретнах вчера/дебютната ми/ Grinning
Да Ви е сладко Heart Eyes

# 32
  • Бургас
Честит Рожден Ден Еси!

Тъй става като главния оформител на темите ни е пуснал в девета глуха ..... Никкиииииииии къде си!!!!

Тукааааааааааааааааааааа  съм, оставила съм те малко ти да се поразвихриш и ей ма на..., отмяната идва. Честно да си призная старата тема я изтървах и много ми липсвахте   bouquet

Последна редакция: пн, 18 фев 2008, 13:38 от Никки

# 33
  • Vaudreuil Canada
Някой да си е записал списъка на предметите за прощъпулника на файл? Ще съм много благодарна ако пуснете някакъв примерен - онзи от темата в бг-мамма го имам - питам за някой по-богат на идеи.

Сега нека Ви  почерпя с една тортичка, която спретнах вчера/дебютната ми/ Grinning
Да Ви е сладко Heart Eyes
Това Рафаелото ли е? Много апетитно ....

Тукааааааааааааааааааааа  съм, оставила съм те малко ти да се поразвихриш и ей ма на..., отмяната идва. Честно да си призная старата тема я изтървах и много ми липсвахте   bouquet
Абе за отмяната не е проблем, ако закъсаме с времето ще копнем старата тема, ама ни липсваш та затуй ривъ.

Последна редакция: пн, 18 фев 2008, 00:22 от shemet_neveroiaten

# 34
Шеметче, не е рафаело WinkТова е смес от три торти.Блатовете са от моя рецепта, външният вид е от една торта на МарианаГ, а кремът е от известната торта Трюфел. bowuuПиша ти ги така, защото посещаваш този форум и рероятно ги знаеш Peace
Аз не съм ползвала списъци за прощъпулника, просто в момента какво видя, нареждам, наричам както аз си реша и така Wink

# 35
Добро утро и от нас Hug

Вчера прощъпулника мина много добре Heart Eyes...Елена си взе фотоапарата:)...та фоторепортер ще я правим Laughing
Питката стана страхотна:).....всички тичаха с парчетата, които им раздадох:) и след това си ги изядоха  Peace

Елена беше толкова въодушевена от подаръците и глъчката, че нито яде нито спа......заспа в 8 и стана в 7 тази сутрин Grinning

bouquet

# 36
Добро утро !

Ето няколко идеи:
писалка - за писател
топка - за спортист
клавиатура или мишка - за компютърен специалист
лекарски слушалки - за лекар
отверка или клещи - за техник, майстор
черпак - за готвач
музикален инструмент - за музикант
фотоапарат - за фотограф или репортер
гребен - за фризьор
книга - за учител
конец - за шивач
калкулатор - за финансист
портфейл - за банкер
четка за рисуване - за художник
сметачна линийка - за инженер
вестник или списание - за журналист
старинен предмет - за историк
маска-домино - за актьор
микрофон - за певец
касетофон - за дисководещ или шоумен

# 37
бижу за бижутер;
вестник,списание за журналист;
чаша,чиния за сервитьор или всичко свързано с ресторантьорството
речник за полиглот;
атлас за пътешественик;

Никки, добре че драсна поне два реда;нещо не ти харесваме в последно време,нали? Joy

# 38
Запис, че много изтървах.
Нашия прощъпулник го направихме в началото на месеца, след дълго дълго мислене взе портфейла-банкерка ще става. Първо тръгна към китарата, но в последния момент се отказа .

Последна редакция: пн, 18 фев 2008, 12:10 от Шехерезина

# 39
Shemet az gi reducirah do tezi

Предмети за прощъпулник

1. ключове - рентиер
2. писалка - писател
3. топка, шапка или ски ръкавици -  спортист
4. клавиатура,флашка или мишка -  компютърен специалист
5. лекарски слушалки, спринцовка, термометър,бинт, лейкопласт -  лекар
6. отверка или клещи -  техник, майстор
7. черпак или дървена лъжица -  готвач
8. музикален инструмент или касета, диск -  музикант
9. фотоапарат или рамка -  фотограф
10. гребен -  фризьор
11. книга -  учител, интелектуалец
12. конец - шивач
13. калкулатор -  финансист, търговец
14. портфейл -  банкер
15. четка за рисуване или боички -  художник
16. сметачна линийка -  инженер
17. вестник или списание -  журналист
18. старинен предмет -  историк
19. маска-домино -  актьор
20. микрофон -  певец
21. касетофон -  дисководещ или шоумен
22. куфарче или вратовръзка - адвокат
23. kolanche - modelier

Важното е всеки предмет да се нарече с определено занимание. Хубаво е сред предметите да няма познати или любими на детето, защото това предопределя донякъде избора му. Добре е също да се избягват много шарените и ярки, които веднага биха привлекли погледа на детето.

# 40
Аз да си похваля таткото тогава. На 14-ти ми подари прекрасна бонбониера във формата на сърце, на Lindт. Беше опакована невероятно, но изненадата беше просто върхът!
Момичета, нещо Шаменет се изгуби трайно. Сигурно се е преместила в чужбинско вече? newsm78 Клеми също не пише!

# 41
Иве, честито инженерче ! Wink))
И моля мамите, които имаха рождени дни и тези, които имат и ще имат, вземете та се похвалете ей тъй по женски тука пред нас какво ви подариха любимите мъже. Все пак идва и 8-ми март и може останалите да почерпим по някоя идея. Сега като се замисля, на вашите мъже никак не им е лесно - то 14 февруари, то рожден ден, то ей дошъл и 8-ми март. Горките  Simple Smile
Аз за рождения ден и 14-ти получих общ подарък от скъпия ми съпруг (то винаги е така с 2 дни разлика Simple Smile ), но беше много приятна изненада.Докато бях в Бургас му се оплаках, че нямам хубав крем за лице за зимата и за РД получих комплект страхотни кремове за лице и гримове.Да не си помислите,че е много вещ в тази област, сестра му беше в къщи за известно време,та се е допитал до нея, но все пак много ме изненада и зарадва.

# 42
  • Под Сините камъни
Здравейте и от нас.На нас ни се беше скапал компа и ни нямаше известно време.Да се похвалим и ние.вече ходим newsm44 В четвъртък правихме прощапулка но за професии нищо не редихме.Реших че щом на каката нямаше нека и той да няма да е изненада за нас професиите на децата.Искам да ви питам дали и вашите деца са така вече можем да ходим вярно на по къси разстояния но предпочита да пълзи от колкото да ходи.С Алекс се сещам че го нямах тоя проблем щом разбра че може да върви и забрави за пълзенето.Верно че то си беше и лятото и бяхме все навън.....

# 43
Здравейте!
Соня и тя в началото предпочиташе да пълзи, вместо да ходи, но ,като стана по-уверена, спря с пълзенето.Не беше много дълго-около седмица-две и започна най-вече да ходи и постепенно изчезна съвсем пълзенето.
Хубав ден!

# 44
Момичета, нещо Шаменет се изгуби трайно. Сигурно се е преместила в чужбинско вече? newsm78 Клеми също не пише!

... и Зизу ?

Аз получих подарък комлект козметични процедури+масаж на цяло тяло. Е, почувствах се като нова-новеничка.

Общи условия

Активация на акаунт