Отговори
# 105
Оф ама те нашите мъже са много велики...............моя само ме заплашва, че ще ми отреже достъпа до форума или нещо друго, ще ми спре нета, ще махне телевизораи т.н. Имам право обаче да чета книги, което си е постижение.  Laughing

# 106
  • Бургас
А мамите маниячки на тез зарибяващи игрички, просто ме изумихте. Как се справяте във времето със задължения, дете, пък и игри?  newsm78

Аз лично всичко си върша през деня, за крастите се лишавам от нощния си сън  Embarassed

# 107
А мамите маниячки на тез зарибяващи игрички, просто ме изумихте. Как се справяте във времето със задължения, дете, пък и игри?  newsm78

Аз лично всичко си върша през деня, за крастите се лишавам от нощния си сън  Embarassed

Peace Тоже... Само да кажа - член на семейството ми, изнася 7 Теръна на Стар Крафт...

# 108
привет,ние си имаме 8-мо зъбче.
сега ще превземем парка / отиваме на разходка/

# 109
Чакай да се запиша, че имам домашно за четене, писали, писали...
Аз малко също съм в депресия. Но при мен понеже се налага или да спра кърменето или някак си да не кърмя 10-тина дни и после да си продължим. Като че ли на втория вариант съм по-навита. Не мислех, че такава драма ще бъде за мен, мислех, че това са лигавщини, докато вчера не ми казаха, че трябва да пия антибиотик, нещо с венците имам проблеми. И снощи както нищо ми нямаше и докато си я приспивах кърмейки като ревнах.... Не искам още да отбивам, и туй то. Пък и Венета толкова обича да си цоцка. На мен също ми е добре.
Та може би ще се изцеждам 10 дни, и после пак ще си кърмя. Но какво ще правим нощем, идея си нямам. Трябва и ние да опитаме или вода нощем, което не знам как ще стане, или кисело мляко. Но нощес опитах да й дам шише и изобщо не пожела дори да разбере какво има в него. Май таткото ще го отнесе, поне от него кърма няма да търси нощем.
Оплаках ви се, сега отивам да ви изчета... Hug

# 110
Здравейте, как сте! Виждам споделяте си крастите, как успявате незнам. Ники как имаш сили нощем да висиш пред компа не знам  #Crazy
Дани е супер- и ние се опитваме да се храним сами, ама какво става около столчето няма да ви разправям досещате се!
Относно проклетите биби- аз май вече писах, една вечер детето отиде и си я пусна в тоалетната чиния-от тогава казах край няма да му я дам повече и това беше. Толкова и той се беше пристрастил към нея че вечер падаше едно търсене един рев. Ама слава богу сега всичко е ок. Първата вечер рев-рев-разнасяне на ръце-до изтощение накрая заспа. Следващата вечер пак така, и така лека по-лека за 4-5 дена я забрави. Сега ми е много спокойно, като изключим това че нали вече нямаме решетка, поради опити за летене, и човека се разхожда до късно из апартамента, дори една вечер дойде най-нахално и се намърда при нас.
Имаме си 2 кътника, то температури, то киселчоци, то......преживях и това.
Най новото е, че го записах на ясла- живот и здраве май месец отива да играе с децата. Няма да бързам да почвам работа а малкичко ще си почина в къщи.
Това е засега. Ще използвам че спи да наготвя.

# 111
...............Оплаках ви се, сега отивам да ви изчета... Hug
Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Ще се справиш и с това!И ще се отбиете, когато и двете сте готови!НАЛИ?!?!?! Hug Peace

# 112
Дано така стане, Били, благодаря!
За компютърните игри - хич ме няма. Виж това с форума на болестно състояние отива моето! Joy Добре, че мъжото търпелив.... ма ще видим до кога!
Магеста, къде заведе чак там това красиво дете? Страхотен ти е младежът, да знайш!
Дани на Поли няма да го коментирам. Предлагам да бъде поставен на първа страница в рекордите!
Честито ви зъбче, Ina_nk! Както и на всички останали озъбени!

# 113
  • София
Бети, много неприятно, мила Confused То аз дето уж искам да го отбия и всяка вечер се хващам да казвам "абе айде от утре" ooooh! Мисля, че можеш да се справиш и да си продължите след 10-те дни Hug

Толкова много съм недоспала, че само това ще кажа - ако не поспя скоро не знам как ще завърши тая история Confused Да му се невидят и зъби #Cussing out

# 114

моя само ме заплашва, че ще ми отреже достъпа до форума или нещо друго, ще ми спре нета...

Хе -хе  Joy .... де такъв късмет , да ми се случи ... да ми спре нета ! Спре ли ми го , остава и той без  Naughty , което няма да може той да си го позволи  Wink Sunglasses
Личи си, Иве при вас кой е по-пристрастения  Wink Grinning

О-хоо, то имало и други WoW-a джийки и игроманиачки тук  Laughing Аз  само за peblle знаех  Rolling Eyes

... Само да кажа - член на семейството ми, изнася 7 Теръна на Стар Крафт...

Не е Дивнето ,  Wink .....  надяваме се   Rolling EyesLaughing

Честито поредно зъбче на Лорка !  Hug
На моя хубостник се намериха още зъби да избиват  Thinking
Цял ден ходи с двата палеца зарити някъде докъм сливиците му и се кисели наволя ....
Аз мислех, че де що е зъб е пробило  Rolling Eyes / така поне изглежда ... не че дават много да гледам/ ... ама не бИде  Naughty
Пък на мъдреци  , не смея да се надявам още  newsm78 Sunglasses Wink

Бетти, я да се стягаш  Peace
За кърменето ти ще си решиш , само да кажа , че с отбиването  Георги спря да се буди нощем  ... дори сега ако писне нещо покрай зъбите , сам си се успокоява или го потупам леко и това е . / Незнам дали при всички е така, обаче /
Биберон той не ползва и не е ползвал никога, обаче се върнахме на шише с кисело мляко или адапте / с биберон !!!/ за заспиване  Crossing Arms
По този повод ... Понтес , не помня какви , но мисля имаше у нас плодови млека / кисели/ ставащи за наборчета.... та можеш да пробваш от тях , щом ти отказва АМ и кисело мляко за заспиване.  Peace
А, ..... и лека нощ !  Heart Eyes
Да ръчна аз пак по темата за игрите .....
Последното ми / далеч по-безобидно пристрастяване / с което си запълвам вечерите и над което мъжа ми ме излови наскоро да вися /  предизвикало бурен смях у него Mr. Green/ е това :
www.stardoll.com
Правиш си геройка, гримираш, обличаш ..... ако щеш пак можеш да плащаш, да търгуваш ... т.н.
Oсобено препоръчвам за мами на момченца  Wink
Егати !!! Писва ми да буча като автомобил цял ден, да блъскам колички и камиони и ритам топки  Naughty
Аааа  Stop... и аз имам нужда от нещо по-женско, по-така  Laughing Sunglasses

# 115
  • Варна
пък аз с ей това се забавлявах вчера  Joy
http://www.ezone.com/games/turkeyfling/

# 116
  • Vaudreuil Canada
Вие драги играещи мами сте тотално полудели  Naughty .... та за по-убедително да си кажа че и аз изтрещявам отвреме на време  ooooh! ама на хазарт  Mr. Green та залагам на футбол преди всичко, а като ме тресне много шайбата минавам и през бингото - всичко това он-лайн де.
Бети дано всичко мине възможно най-благоприятно при теб и Венетка пък каквото такова - трябва да се оцелява за да се гледат и децата.

# 117
  • Бургас
Вие драги играещи мами сте тотално полудели  Naughty .... та за по-убедително да си кажа че и аз изтрещявам отвреме на време  ooooh! ама на хазарт  Mr. Green та залагам на футбол преди всичко, а като ме тресне много шайбата минавам и през бингото - всичко това он-лайн де.
Стана ясно, че всеки луд е с номера си, гледам има някои и с пълна програма  Joy

Ники как имаш сили нощем да висиш пред компа не знам  #Crazy

Прая се, че имам часова разлика  Joy ей, на и сега се възползвам от нея.....

Ми то през деня не може да се влезе тука...., а нощем е толкова спокойно..... Crazy

# 118
  • Vaudreuil Canada
Прая се, че имам часова разлика  Joy ей, на и сега се възползвам от нея.....

Ми то през деня не може да се влезе тука...., а нощем е толкова спокойно..... Crazy

Аха толкова спокойно та чак скучно Simple Smile

# 119
Здравейте, да ви се похваля каква я свърших вчера Embarassed Реших да пострижа Братанчо защото косичката му стана много голяма и му влиза в очите. А и ми омръзна да му казват"Ау какво сладко момиченце" , да обаче мама не е фризьорка и това си пролича веднага Rolling Eyesнаправи не дупки а ями ShockedНакрая страх не страх взех машинката на тати и го постригах "нула номер". След като ми мина стреса и го изкъпах установих че е много сладък LaughingОкокорил едни големи очи, гледа мили мило.Само, че сега ми се сърди баткото.Постригала съм "красивият му брат" и съм го загрозявала.

Общи условия

Активация на акаунт