Немската дружина се запознава таз година - 62

• 13 749
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
  • Germany
Плами, добре дошла!!!   bouquet  bouquet

Ох, успокоихте ме   bouquet Аз както винаги се паникьосвам и се заравям да чета и какви работи прочитам....сега съм споко  Crazy

# 211
  • в сърцето на един мъж...
Надявам се да не се уплашите и да спрете да пишете.
Що ма Вечке, толкова ли сме страшни   Shocked Twisted Evil

Бибе, превари ме Joy И аз щях да питам същото Embarassed

# 212
  • München/Stara Zagora
Охо, Китти, къде се изгуби? Гледам, че сте вече в Мюнхен, я дай малко повече подробности, че ти изгубихме съвсем спатиите.

EE ами вечерница, ти си сменила ника, та добре че са на снимка дечицата та по тях те познах, гледам и трето се е задало, какво по хубаво от това. А и пепеляшка с втори юнак се е сдобила.
А при мен новото е , че от декември се изнесохме да живеем цялот осемейство в Мюнхен, понеже таткото ни тук си намери работа по специалноста.И сега ми е едно такова криво, че толкова приятели изоставихме в дрезден и тук още някак си не мога да свикна. Има ли и други мюнхенски мами впрочем???
Другото ново е че и ние  юли живот и здраве чакаме новото попълнение. И така, сега се гледаме с малкия тъй като и тук да се сдобиеш с място в градината е зор.Сега към 10.03 ще си ходим към старата загора .Самолетните билети обаче са доста скъпи, има ли някой който знае по евтини??? Ти няма ли да си ходиш към старата загора??
Ще следя темата и ще се пробвам да се включвам тук там.
  :bouquet

# 213
Деси, и аз да кажа- не се притеснявай. 2-3-5 седмици не са никакъв проблем Peace
Знаеш ли колко ваксини се отлагат, защото децата са болни, примерно, тези срокове са само за ориентир....

# 214
Китти, ако се беше включила по-рано, щеше да можеш да идеш на мюнхенската среща. Бая тумба се събрахте вече. Мернах аз, че ще имаш ново попълнение.
За билетите - отвори на сайта на Луфтханза. Имат непрекъснато предложения за по-евтини полети,но в много късни или много ранни часове. Ако имаш кой да те чака на летището в София, ти отпада проблема превоз.
Аз си бях в Зарата преди 2 седмици, таз година повече няма да мога да си ида.

# 215
  • в сърцето на един мъж...
Ние си пътувахме с Луфтханза, за 90 евро отиване и връщане до София и полета беше в 9 сутринта от Мюнхен, в 12 и нещо кацна. Обратния беше следобед към 2 мисля. Но ние си купихме билетите поне 2 месеца преди полета. Мисля че техните промоции са ако си купуваш отрано билетите newsm78
Мами има в Мюнхен, дал Господ Laughing Освен да си организираме нова среща и да дойдеш на нея Wink

# 216
Удържам фронта още, минавам само с гадене и то най-смешното е, че ми се пригажда от сладко Joy
Дай ми лютеница, баница, суджук.... ooooh!
Охооо,май ерген се задава на хоризонта. Wink

# 217
Удържам фронта още, минавам само с гадене и то най-смешното е, че ми се пригажда от сладко Joy
Дай ми лютеница, баница, суджук.... ooooh!
Охооо,май ерген се задава на хоризонта. Wink
Бъркаш! Naughty
Такива неща ми се ядяха докато бременеех и с Мирел. Mr. Green

# 218
  • Primum non nocere !
Добре дошли на новите мами! Трябва да има оборот,че е скучно!

Биба, ти имаш ли някаква новина за нас?  Thinking Бременна ли си?

# 219
Биба, ти имаш ли някаква новина за нас?  Thinking Бременна ли си?
Хе Shocked и какво те наведе на тази мисъл?  LaughingНакара ме даже да си прегледам последните постинги, да не съм написала нещо двузначно, ама тцък, нищо не открих. Да не си ме сънувала снощи, Шехи? Wink
На въпроса ти- не знам, ама би трябвало да не съм, иначе ако съм бих се изненадала много повече от вас Joy

# 220
... На въпроса ти- не знам, ама би трябвало да не съм, иначе ако съм бих се изненадала много повече от вас Joy
айде Биба, ти пък сега не си, ами ако ти не си кой е тогава???? съседката ли е  Laughing

# 221
... На въпроса ти- не знам, ама би трябвало да не съм, иначе ако съм бих се изненадала много повече от вас Joy
айде Биба, ти пък сега не си, ами ако ти не си кой е тогава???? съседката ли е  Laughing

Айдееее, върви доказвай после, че нямаш сестра ooooh! hahaha Laughing

# 222
  • Germany
Ха сегааа, стана интересно  Sunglasses И аз отивам да чета последните публикации на Биба, да видим дали ще открия нещо бременно  Wink

# 223
Бибе, беше подметнала на Паца (Пламена), че върлува вирус на бременните мами.
Може това да е навело Шехи на тази идея Whistling

# 224
Момичета, моля да ми обърнете малко внимание (особено тези с деца до 6-7 години)
Чували ли сте за играта "Bücherwürmer"?
Вчера Леа получава писъмце от приятелка (от майка й де Wink, не могат да пишат децата още) с покана да участва в нея- на принципа на кетенбрийф е цялата работа. Значи има три деца в списъка, на първото пращаш някаква малка книжка (Pixi-Buch примерно), другите две мърдаш с едно място напред и на трето място слагаш твоето дете.
Да уточня, че още от ученическите си години бойкотирам подобни занимания и такива писма се приземяват в кошчето, това също се беше запътило на там, но като се замислих ми стана съвестно малко Embarassed защото все пак е за деца и то в съвсем невръстна възраст, които сигурно много се радват на такива неща и сигурно очакват. Още повече, че следващите 2 деца в моя списък (освен това, на което би следвало ние да пратим книжка) ги познавам лично, играли са и са яли в къщи и сега аз, шпийсерката с принципите си, ще съм причината за разочарованието на тези деца. Верно, мога следващия път като дойдат у нас да им подаря по една книжка и да си успокоя съвестта Wink, ама не е там работата.
Пише, че тази игра била измислена от някакви възпитателки с цел интерес към книжките и завързване на контакти. Аз съм доста мнителна по принцип, но както и да го въртя ми се струва, че възрастен не може да изкара някаква голяма далавера от тази работа, защото на една мини-книжка, дошла по пощата, може само един дребосък да се зарадва newsm78 А и не е голяма инвестиция, един пикси-бух струва 95 цента+малко порто.
Мисълта ми е, ако някоя от вас има желание детето й да учавства в този своеобразен "книгообмен" да ми драсне на лични, иначе пак ще го хвърля това нещо сигурно (до колкото разбрах повечето ни познати деца вече участват, така че няма на кой друг да пратим) но някак си не ми се ще точно аз да съм шпийлфердербера Wink
А аз на "моето детенце" така или иначе ще му пратя книжка, не го познавам, но ми стана мило, а и също се казва Леа и е на 4 години като моята. Simple Smile
Благодаря за вниманието  bouquet

Бибе, беше подметнала на Паца (Пламена), че върлува вирус на бременните мами.

Ами лъжа ли е, бременните взехте да никнете като гъби след дъжд Laughing
Вярно съм прекалила с хилежа на това място, но не е било със задна мисъл Wink Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт