Декупаж 16

• 36 571
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
mirage72 мерси за отговора мила   bouquet
търсих, но не намерих - обяснено ли е как са направени свещниците от дискове ?  Blush

# 181
Здрасти, банда! 

Приключи голямото приготовление.  Хайде сега на изложбата

Меченце, ставаш все по-добра и по-добра  Peace

На gudzy конкурсното шише е трепач! А по-голям ударник в количествата от нея няма!   
Ама хем са много, хем са хубави!     bouquet

Ванче, Ванче, Ванче,  браво на майчето и на малките сръчни ръчички!  smile3501 smile3501 smile3501

Мадленски, ЯКОООООООООООООООО1

Belladona, както винаги - финес, изящество и красота!  Много са сполучливи поставките
И пази мушмурочето  Peace

Браво и за Сапфира!  Гудзи май си има конкуренция  Wink

Бонджук, чела съм, че вместо лепило, можеш да използваш яйчен белтък за яйца, които искаш после да се ядат.  Аз самата не съм пробвала.

Срамежливката изобщо да не се спотайва, защото шишето е направо страхотия!  И като идея, и като изпълнение. Поздравления!  Казваме ДОБРЕ ДОШЛА и да излиза на светло!

# 182
  • Русе
Шоши,благодаря ти че сподели тази красота newsm20
  Едва ли бих могла да подбера подходящи думи за да изразя възхищението си от резултата на труда ти.....Великолепно-превъзходно-невероятносъвършенни-прекрасни са изложените ти творби!!!!!!
Поздравления и продължавай да твориш!!!! smile3501 smile3501 smile3501

# 183
Шошка... красота! Голяма красота! Моето най-искрено възхищение към таланта ти!  bouquet

# 184
шоши  нямам думи направо пред твоите творби се чувствам като smile3522 , наистина има доста да се уча.   bouquet
То след тези красоти направо ме е срам да  покажа мои снимки ,за това ще ги оставя за друг път може би за другата тема.
Покрай красотите на шошката забравихи да поздравя другите момичета - мили за всички  newsm51

# 185
Шоши,  немея пред тази красота!! Несекващо вдъхновение ти пожелавам!  newsm51

# 186
  • в шоки-land
Срамежливката изобщо да не се спотайва, защото шишето е направо страхотия!  И като идея, и като изпълнение. Поздравления!  Казваме ДОБРЕ ДОШЛА и да излиза на светло!

срамежливката сьм а3 Blush, но след това което видях на и3ложбата ти, Шошка, и3общо никой не може да ме накара да и3ля3а на светло ....по-нататьк може и да се престраша Wink....много благодаря 3а посрещането и ти желая все така прекрасно вдьхновение и невероятно и3пьлнение на всичко, което правиш  Hug Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet....

най-искрено вь3хищение 3а всички момичета, които творят подобни красоти   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 187
  • в малка спретната къщурка
ШОШИ Благодаря ти,че сподели тази красота с нас.Просто е невероятна изложбата ти.Убедена съм ,че твоето денонощие не е от 24 часа,въображението и фантазията ти също са върховни. 

# 188
Момичета имам нужда от съвет.
Направих готинки купи с декупаж и кракле. Купите са стъклени. Проблема ми е, че имам само медиума за порцелан, който се пече. Като опекох първата купа цветовете се промениха, стана много грозна. С какво мога да заменя медиума за порцелан. Нямам универсалния медиум, а утре ще пътуваме и не зная с какво да ги запечатам, че да могат да се мият?

# 189
Момичета, много ви благодаря за милите думи   Hug Hug Hug  Изчервих се отвсякъде  Laughing
Наистина съм много щастлива. Да си призная, не очаквах, че толкова ще се харесат нещата ми. Но ми беше много приятно да гледам хората около себе си и чувам реакциите им.  Embarassed
Всъщност аз искам да ви благодаря.  От вас научих за декупажа и за всички техники и хитринки.    lovekiss lovekiss lovekiss

# 190
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Шоши,невероятна си!!!Така подредени са още по-красиви.
Та като заговори за бройки,МОЛЯ ВИ ДАВАЙТЕ ИДЕИ как да ги довършвам тия бутилки и яйца,че яко бройки съм подхванала/чакат ме над 170 яйца и стотина бутилки/

# 191
Шоши, направо ме остави без думи! Великолепни са ти чиниите! Божественярски, дет` има една дума  Grinningsmile3501

# 192
  • Добрич
Шошка, изложбата ти е невероятна! Поздравления за всичката тая красота събрана на едно място! Браво!  Hug newsm51
mimes, ако ползваш медиума на Марабу и, ако си нанесла повече медиум, това е причината цветовете да се променят! Просто нанеси равномерно и по-малко медиум и всичко ще е наред!  Peace Др. вариант е да нанесеш няколко пъти акрилен лак, но трябва да изчакваш след всеки слой да изсъхне много добре и след нанасянето на последната ръка лак също да изчакаш, но вече седмица преди да измиеш купите.  Wink

# 193
Шоши останах без дъх от твоите красоти,изложбата е великолепна    Crazysmile3501 smile3501  bouquet  bouquet.Желая ти все така нестихващо творческо вдъхновение и още дълго да ни радваш с красотите си  Hug
Добре дошла на срамежливата amei ,шишето си го бива newsm10,не се дърпай ами покажи още-сигурна съм,че не е самичко smile3503
gudzy най-лесния, бърз и ефектен начин е да напукваш
mimes да не си ги пекла на по-висока температура ,отколкото трябва или си ги държала по-дълго.Те с акрилния лак също могат да се мият,никакъв проблем-но,не трябва да се киснат или слагат в миялна машина

Последна редакция: пт, 07 мар 2008, 00:04 от mirage72

# 194
Шошка, думите са излишни. Shocked newsm51 Вдъхновяваш ме мноого, а предполагам и не само мен.  bouquet
Гудзи, идеята за напукването е много добра, а може и с контур да дорисуваш разни клонки, листа, заврънтулки.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт