Грижим се за януарското човече и за баща му забравихме вече!

• 14 054
  • 282
  •   1
Отговори
# 210
Привет и от нас, в тоя пролетен ден.

Чакайки кожния доФтор, се зачетох в една листовка на Colief и ето на какво попаднах, моля ви се:

Неабсорбиращи се в организма капки против газове Simethicone, нямащи систематични странични ефекти, са широко употребявани. Изследването на Metealf от 1994 не открива нещо повече от плацебо ефект в тях
 #Crazy newsm78 #Crazy
Това означава, че няма смисъл от всичките лЮкарства със симетикон??? Или Colief vs. Infacol&Espumisan?  Laughing #Crazy newsm78 Тия фармацевтични компании на луди на правят

# 211
  • Карлово
Елеонора, забравила съм, но ако кърмиш най-вероятно заради цикъла ти бебка е нервна

# 212
  • София
И ние преди малко се върнахме от разходка,даже към обяд излезнахме после се върнахем бебка да хапне и хайде пак навън:)
Това време е чудесно за разходки,дано става и по-приятно.
В тази връзка някой да си търси компнаия за разходка тези дни?ще се присъединим с удоволствие(че Боянските баири ми идват в повече)  Simple Smile

# 213
Жужу - за извеждането - слагаш биберон и отгоре връзваш шала на бебо - и при Ивана работеше и при Марти също - млъква почти веднага.

# 214
микки - а май май може и да е от ваксината дето и я биха...може и Т да е имала ама...кой да се сети  newsm78 дадох и да яде и вече 4 часа спи...може ли да има пак Т и да я унася...?

# 215
Това за биберона и шала не го бях чувала newsm78 ама не ми се рискува, моята както понякога връща мляко и преди това задължително си изплюва биберона.Пък и навън повечето бебета спят и кротуват така че го намирам за излишно, поне при нас де.

# 216
Цитат
Елеонора, забравила съм, но ако кърмиш най-вероятно заради цикъла ти бебка е нервна

Мики, това е интересно. Кажи малко повече, че аз от днес си имам цикъл. Rolling Eyes

# 217
  • София
Цитат

Мики, това е интересно. Кажи малко повече, че аз от днес си имам цикъл. Rolling Eyes

И на мен ми е интересно. Че съм ужасно пъпчасала, нервозна и имам леки болки в яйчниците - та ме гризат едни съмнения, че ме очаква нещо подобно.

Някой да знае дали леблебията е алерген?

# 218
Мари, туберкулоза няма регистрирана от 69г. ...
Ирка , не е съвсем така , миличка . Само погледни броя на болните от туберкулоза през 2006 година . Ами та те са повече от 3000 души . И то не в страна от "третия свят" . За България става въпрос ... Направо настръхвам !

# 219
Привет и от мен!

Честито на всички месечинки!

Аз тая надежда, че този път цикълът ще ме забрави за по-дълго. Миналия път ме сполетя точно на 40-тия ден, така че скоро ще разбера...

Момичетата със секцио моля споделете мажете ли раната с нещо и с какво? Аз мажа с Ируксол моно, миналия път мазах с Контрактубекс. Чудя се кое е по-добро  Thinking Четох и за някакви лепенки, но не ги запомних. А какви упражнение правите? Имам голямо желание да започна, но ме е страх - все пак ми е второ секцио; ще питам гинеколога, но приемам и всякакви съвети   bouquet Има ли упражнения за корем, по-леки от коремни преси? А велото натоварва ли много корема? Чудех се и за неопренов колан... Някой ползва ли?

Исках да излезем днес, но количката не е при мен и ще си я чакам още 2 дни  Confused Но пък навих половинката да ни разходи утре с дребо с кошчето за кола, че то ми тежи доста. Утре сме и на доктор, ще видя колко е качил малкия, че доста ми тежи. А днес спа в къщи, на кревата, добре опакован, на широко отворен прозорец  Sunglasses

Ханна как си?

Евито, и моите подплънки за многократна употреба са на Авент - 6 бр + торбичка, в която да ги переш в пералнята. Бяха около 16 лв.

Някой ходи ли на масаж в София? Или да е викал масажистка в къщи? Ако да - моля за координати на лични /Debi съм, но пак пиша от компота на милото/.

# 220
  • Троян
И ние днес се опитахме да направим една разходка,но Маги като ревна и не иска в количката ,а да я нося и след 5 мин се прибрахме и седяхме час и половина на терасата,5 мин. на ръце 5 мин. в количката и така ooooh! А аз си правя планове как няма да се пребираме Close
Да попитам какви чайчета давате на бебенцата,аз давам само Бебезан и то по 2 кафени лъжички преди ядене,а чета че някои дават чай на место водичка?
Ама тя мойта е голяма ревла,ако не спи все циври и иска някой да я разнася.

# 221
Здравейте, явно всички родилки сме се изтипосали с херпеси след раждането, но при нас с таткото ни излезе по едно и също време, нали си раждахме заедно ...

Днес е минус 22 и такова слънце навън, че и на мен ми се доразхожда, ама малкото не може да излиза на тези температури .

И аз съм от тези с цикъла, но бебчо не е нервен, яде си и си спи.

Мари, аз съм много доволна, че нямам баби около мен и на всички това повтарям, че най-лесно се гледа бебе като си го гледаш сам - няма сто човека около теб да ти казват какво да правиш, храниш когато и където искаш, къпеш когато искаш, спиш когато искаш. На всичкото отгоре постоянно те питат как си, като че ли си болна - аз разбирам, че е трудно с бебе, но и това дето психически те натоварват, че трябва да е трудно, го прави още по-зле. Ето, например майка, всяка сутрин на скайпа първото и изречение е - Как мина нощта. Еми как - ядене, малко колики ... какво толкова, всичко е в рамките на очакваното. А като почне някой съвети да дава, само се правя, че слушам и се съгласявам - хем вълка сит, хем агнето цяло.

# 222
Момичетата със секцио моля споделете мажете ли раната с нещо и с какво? Аз мажа с Ируксол моно, миналия път мазах с Контрактубекс. Чудя се кое е по-добро  Thinking Четох и за някакви лепенки, но не ги запомних. А какви упражнение правите? Имам голямо желание да започна, но ме е страх - все пак ми е второ секцио; ще питам гинеколога, но приемам и всякакви съвети   bouquet Има ли упражнения за корем, по-леки от коремни преси? А велото натоварва ли много корема? Чудех се и за неопренов колан... Някой ползва ли?

А защо трябва да се маже с нещо  newsm78
Не съм мазала с нищо, а имах усложнения и пак никой не ми е казвал да мажа. Упражнения не правя, но ти си питай гинеколога щом ти е второ секцио. А велото мисля, че почти не натоварва корема, аз карам колело и не ми е направило впечатление да ми се натоварват коремните мускули, но може би греша  newsm78

# 223
Валя- продължавам и аз в същия дух- днес на мен една комшийка - баба ми каза, че съм герой как веднага ме изписаха и от 2-я ден сама се грижа за бебето, без никой да ми помага и тн, с две деца. Ами и на мен така ми е по-лесно без баби, само акъли, глупави приказки, и зорлен усложняват и психират обстановката от добро желание и престараване понякога.

# 224
  • София
Ами и на мен така ми е по-лесно без баби, само акъли, глупави приказки, и зорлен усложняват и психират обстановката от добро желание и престараване понякога.
Добре си го описала.....Simple SmileМного смешно ми стана!

Общи условия

Активация на акаунт