Анту .какво хумористично мила!?
Ами почвам работа,днес ми е първия пробен ден!
След 40 мин. трябва да съм на поста си.
Мъж ми е с Т и сега отиде на лекар.
Това е от мен.
Лек и ползотворен ден.
Не ми се разказва надълго, ама мъж ми беше с грипа (и нещо не се оправя) - днес е на снимка на гърдите, ние с Коко сме пред разболяване (дано удържим фронта
), имам проблеми с колата, а на всичкото отгоре продължавам с кистите и пак ще се налага лапароскопия
Направо гадост.... Дано поне бързо се оправят нещата и при мен и при вас
Има нещо във въздуха, да знаете... Толкова много гадост тези дни, имам чувството, че на нас, българите, ей така като ни тръгне на зле, няма спирка. 

)

С Вяра никога не се скучае и винаги е весело.
от мен!
Ще работя до края на март и така...
).
, но нещо, на което много се надявах, няма да стане. Както и да е, разсъждавам философски и си казвам "всяко зло за добро".
Да го ползваш по предназначение! 
Така че ето нещо позитивно. 

Не се преуморявай с работа! Съжалявам за хомеопатията, дано пък другата медицина ви помогне!

, но пък нещо тука в работата не се чувствам добре приета, но се надявам да не продължи дълго този период...
А Мъри е много сладък като спи така. Ти питаш ли го защо не иска да спи там? Една моя позната изказа съмнение за дъщеричката си, колкото нашите, че не иска да спи в яслата, защото леглата са дървени, а тя спяла в сгъваема кошара. Възможно е. Нещо не му е удобно на детето явно или пък се страхува от нещо. 
)

Откъде пък я е чул тази дума за звука. Ние обикновено казваме че не се чува или нещо от рода 
Желая здраве и късмет
Много хубаво, че ви изненадва с думички!