Телма, не се притеснвай от хигиенната тема.
Отивам да действам по задачи.
Ани, с малко закъснение - здрав и много всеотдаен да е съпругат ти!!! Много се обичайте и подкрепяйте!
И аз скоро ще имам рожденик и май е време да помисля за подаръка.В "Пикадили" знам, че правят чаши със снимки, също и стенни часовници.
Браво за мерките, много си ти е добре госпожицата! 
Аз май скоро ще имам път към Варна... 
Успех в яслата и стискам палци бебо да се обърне, но и ако не - не се плаши, живеем в 21-ви век, всичко е поправимо вече! 
На всичкото отгоре съм със запушена гърда, адски ме боли, въпреки че се цедих, некомфортно ми е и ми е тъпо и искам да си легна с книжка в ръка и нещо топло за пиене, но няма да ме огрее днес. И трябва и да сготвя, че съм сама с юнаците днес и въобще.... 

/,а той така стресиран се върна само за 1мин от аптеката,препотен/и той с 39 г Т/.Док й изписа АБ и сега е добре.

като намеря малко време ще пусна поне една, две снимки 
Той си казва за акането понякога, но за пишкането не. Иначе през нощта забелязвам , че поняког сутрин си е съвсем сух памперса, друг път е малко напишкан.

Вземи един памперс, налей малко вода в него-ок.1/2 водна чаша и го затопли в микровелето за 1мин.Сложи го на гърдата отворен(как го обясних само, дано ме разбра
Аз така се масажирам - с длан, защото ме боли по-малко. Но не с мазнина, а под гореща вода. Следващият път
Предишният път като се запуших, зелевите листа не ми помогнаха, така че този път не пробвах. А това за памперса не го знаех, да не дава Госопд пак да изживея тази гадост, ще го пробвам.
За летицина също не знаех, но честно да ви кажа, предпочитам да е без лекарства, макар че то какво без лекарства, като пих нурофен 
), но поне си легна мирен и кротък още преди 10, а Максим се дра като откачен по невидими за мен причини и даже отнесе 2-3 шамара по памперса (леки де
) и не остави Стефан да заспи, та накрая ревах по телефона на мъжа ми....

Мих прозорци, прах пердета, мани направо по едно време виждах само черни кръгове
А снимките са супер 

Да ви се похваля вече съм -5кг