ЯНУАРЧЕ любимо съм на тати , мама ще ме прави кака или бати!

• 13 473
  • 282
  •   1
Отговори
# 90
petenceto,разгледах снимките,чудесни са.
Забелязах,че имате като нашата сгъваема кошара  и муз.пиано с Мики Маус-на Ади й е любимо.

# 91
Неда, приятно изкарване пък отсъствията ще ти бъдат извинени!

Виличка,честит ти инжинер.  bouquet.Всички най-добри пожелания за майката на Лили.

Вивка, успех на работата!Тя нова ли е или се връщаш на старата?

Анту,стискам палци мъжлето ти да се вреди.

Петенце,като гледам хубавите снимки добре сте си изкарали.

Вчера и днес като сме на вън и има няма след 1 час Бети започва да вика" икам дома",а ние сме в двора.Мисля си ако отидем на почивка и каже икам дома какво ще я правя?То се касае чак за лятото,но дали че цяла зима сме вътре и е свикнала незнам! newsm78

Слънчев ден на всички.Вижда се краят на зимата.

повече пишете да свършва бързо тази тема.

# 92
petenceto, много хубави снимки!Завидях ви благородно Flutter

# 93
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте , отново!!!

повече пишете да свършва бързо тази тема.
Абе какво и има на темата  newsm03 ????
Аз не , че съм готова за трето за това и пиша де Mr. Green ,но пък кво пък... hahaha hahaha hahaha   никога не казвам никога   Mr. Green[/size
Вивка, успех на работата!Тя нова ли е или се връщаш на старата?

Мерси  Hug , ново място ,но  работа- същата!

Вивка,не се обиждам лесно аз, на майтап нося...
Hug Hug

Морска
, Мерси  Hug!Как са ти момчетата????

Vili4ka
,Честито на инжинера!
 Мерси  Hug за ликьорчето  , мммм(а и името му ... Mr. Green)!
Ще чакам новини за Лили и дано да са добри Praynig!

Дес , къде  си ????

Анту, стискам палци да се класира мъжлето ти !!!

Петенце , готини снимки!! Hug

Последна редакция: чт, 21 фев 2008, 16:58 от VIVKA

# 94
Вашите дребосъци спят ли на обед?

# 95
  • София
Дааа, по 2 часа + - 30 мин.

Обаче това с контрол и + ,поне при мен не става. Rolling Eyes

# 96
  • Madrid
Така,тиквата стана,защото доливах вода,но не така сладка,както ми харесва.Вдъхновена от вашите рецепти,още утре ще си купя тиква пак и ще я приготвя наново! PeaceВече нямам търпение...
Виличка,аз току що си налях чаша бяло охладено вино! WinkСнощи беше една приятна вечер,но си легнах в 3ч. и досега бях на работа,затова разпускам.Браво на твоето дипломирано мъжле!и моя мъж ми е фен,от което съм повече от довална Mr. Green
Пепито,аз знам,че веднъж като се пържи в олио е добре да се изхвърли,защото придобива вещества,които са канцерогенни!
Windy[Yes],ако Самуил се събуди на обяд,не спи,приспива му се около 8ч.,но аз го разсейвам,за да заспи около 10ч.нощтния си сън.Но понякога става по-рано и тогава си поспива около два часа.
Патенце,ще гледам снимки,едно любимо мое занимание!

# 97
И Поли така.

# 98

Лили днес е на скенер, за да кажат как протича химиото и да насрочат операция  Praynig Praynig Praynig

Момичета, ден за черпене е пак - сори! Обаче мъжа ми току що най-после си е взел дипломата и вече официално е инж. !  newsm44

Дано всичко мине по вода , и да е вече здрава Лили  когато се роди братчето й да го гушка HugА на майка й пожелавам лека бременност  Grinning  preggo newsm07

А на инжинера - ЧЕСТИТО  Simple Smile cheers

И Поли така.

И Мими спи около 2 часа следобеден сън (А когато е станала по-рано от обикновенно - и по около час предиобеден сън  hahaha)
Пепи, и ние сме го виждали тоя  "синдром на свекървата"  Mr. Green - абе- свекърви  Rage afwitch fiuuuuuu
А за готвенето -  Sick Веднъж ми носи пилешка супа за Мимито правила - едно бурканче , и аз без да я гледам много  я надробих , и като взех да я храня - гледам зърно черен пипер  Shocked Изсипах я в чиния и взех да ровя - 5 цели зърна черен пипер намерих (в 1 бурканче супа) Добре че още не сме се научили на самостоятелно хранене ... Има ли и други деца като нас - дето не се хранят самички ?

Светле,ще свиркам по конския въпрос.

Да , обезателно свиркай  Whistling
Искаме конче  smile3540искаме конче  smile3540искаме конче  smile3540искаме конче  smile3540искаме конче smile3540 #Milti icanflysmile3540smile3540smile3540
О , и мен взе че ме хвана лиготията  Embarassed

Последна редакция: чт, 21 фев 2008, 21:03 от Мимито & Светла

# 99
  • Варна
За спането - сутрин става около 7.30 (пред испеше поне още час), следобед около 14 е заспал, спи 2 часа, но понякога откарва и 3. Вечер по-рано от 22.30 не заспива. Rolling Eyes

# 100
Задължително спиме на обяд.Вечер ляга19.30 става сутрин 9-9.30 на обяд 13-13.30 до 16-16.30 спиме Hug HugВчера видяягодки на пазара  еи като ревнаааааааа newsm78 купих и хапна си и е  щастлива.Много ги обича ягоди,после банани и накрая ябълките JoyА баткото е толко злояд че дърто магаре още го храня #Crazy

# 101
Добро утро!

Радвам се, че снимките ви харесаха  Hug Бяхме на Сандански - Интерхотела. Изкарахме наистина добре и за пръв път като на истинска почивка  Whistling Горе4що препоръчвам хотела на всички, които искат да си починат. Не е супер лукс, но е голям и много удобен за деца. Особено извън сезона. А басейна и масажите са си мечта....  Crazy

Виличка, успех с интервютата и честито на мъжа ти! Какъв инженер е, че то и моя е такъв (комуникации)? И аз стискам палци на Лили и пожелавам лека бременност на майчето и!  Praynig

Вивка, дано останеш доволна от новата си позиция в работата!

Калоян спи, но скоро смятам да му го махна обедното щото вечер не мога да го сложа да легне  Tired ooooh! И то при положение, че през деня не му давам да спи повече от 2 часа. Налага се да го будя, защото иначе няма приспиване вечер. Когато е на градина положението е малко по-търпимо.

Неда, и при мен не става това с контрола. Приятно изкарване на почивката  Hug

Лилия, той и Калоян иска вкъщи, а не в градинката, но при пътувания нямаме проблем  Peace

Пепито, кошарката е наша, но пияното е на другото детенце. Иначе леглото ни е много удобно, но матрака е гаден и шуми като се върти детето. иначе имаме и дунапренен матрак за него, но не го носим по пътуванията  Crazy

Лудмилана, бързо оздравяване на Мъри. А за памперса не знам какво да те посъветвам, ние още сме на етап да пишка понякога там  Wink

Анту, успех на мъжа ти!

Светле, ами да ти подарим едно пони бе  hahaha

Орхидейке, блазе ти! Ако Калоян спеше така щях и втора работа да почна  Joy

Лек ден на всички!

# 102
Eхооо!
Вчера бях доста зле и само лежах. Улиците пълни с бебешки колички, аз лежа у дома, завита с три одеала!  Rolling Eyes Днес съм доста по-добре и съответно - на линия.  Mr. Green
Вили, честито на инженера! Пожелавам му страхотна кариера!   bouquet
Людмилана, дано се оправи бързо Мъри!  Praynig
Вивка, все забравям и аз на теб да ти пожелая успех, извинявай, мила, не те пропусках нарочно!  Embarassed Та успех!!!
Уинди, спи, спи. Ако не го сложа аз, сами си ляга. В яслата са му направили твърд режим в това отношение и си го спазваме и у дома. Ама той не че е имал и проблеми със съня де...
Момичета, стига сте се втелявали с тези свекърви! Все си мисля, че както се държите вие с тях, така и те с вас! Извинявайте, ако звуча леко грубавото, ама и вие деца имате, и вие един ден ще ставате тъщи и свекърви, с какво ще бъдете по-добри? Пък и защо сте си свързали живота с човек, отгледан от чудовище? newsm78 Не, сериозно се чудя... Че имало подправки в манджата - ами има, нали не готви само за детето? Че за мен пък манджа без подправки не е никаква манджа! Вие да видите мъжа ми как готви... Rolling Eyes
Моята свеки пък е супер! Готова е да зареже безбройните си ангажименти и да пропътува 350 км да ми помага, само и само на мен да ми е по-лесно. Уважавам я много, не ми е под ръка да ми помага, нито нашите, затова много ги ценя.
Пак извинявайте, ако съм засегнала някого, не искам да обиждам никого!  Hug

# 103
Анту ,не мила,аз не се обиждам!
Ами ако ти кажа,че нищо хубаво не съм видяла и чула от моята свеки,ще повярваш ли?
,Никога не е направила нищо с желание,нито на мен ,нито на детето?
Какво да ти кажа,купува  шок. на дъщеря си и за нас няма.И то в наше присъствие.Купува  й и салата пак само за нея.
А на мен ми вика , каквото съм сготвила да отделя
 и на дъщеря й.
И поредния номер от снощи:Вчера направих крем на Йоткер с кис.мляко излезе 3 купички.Аз изядох половината от първата,дояде ми я зълвата,втората изяде Ади и третата исках да е за мъжо И познайте  ставаме тази сутрин няма я- кой я е изял-зълвата!
А нямам думи,развиках се пред свекъра,а той нищо дори забележка няма да й направи.
Зада  има 1-2-3 за ядене на мен ми трябват 10 лева на ден
30  дни * 10л=300ЛВ разделено на 5 ,идва по 60 лв на месец Значипо 2 лева на ден на човек.Мъж ми й каза на зълвата акоискада яде  да давапо 50 лв за храна ,ама тя не.Според вас тук не трябва ли да й направи забележка майка й?
Ама тя е насъсква още повече да опостошава хладилника.
Няма ти си напредстава какво е това?

Много се извинявам,затова че ви натоварих с мойте си проблеми

Затова Антурадвам се много че си попаднала на добра свекърва.

# 104
Момичета, стига сте се втелявали с тези свекърви! Все си мисля, че както се държите вие с тях, така и те с вас! Извинявайте, ако звуча леко грубавото, ама и вие деца имате, и вие един ден ще ставате тъщи и свекърви, с какво ще бъдете по-добри? Пък и защо сте си свързали живота с човек, отгледан от чудовище? newsm78 Не, сериозно се чудя... Че имало подправки в манджата - ами има, нали не готви само за детето? Че за мен пък манджа без подправки не е никаква манджа! Вие да видите мъжа ми как готви... Rolling Eyes
Моята свеки пък е супер! Готова е да зареже безбройните си ангажименти и да пропътува 350 км да ми помага, само и само на мен да ми е по-лесно. Уважавам я много, не ми е под ръка да ми помага, нито нашите, затова много ги ценя.

Е , не съвсем не мога да кажа че свекърва ми е чудовище  Laughing Точно обратното ... Дори веднъж като и благодарих , че е отгледала такъв син , и много милно й стана  Blush (та дори само заради това заслужава уважението ни ) Но понякога е  несъобразителна  Rolling Eyes То инъче и аз съм на принципа "Каквото повикало- такова се обадило "
А и когато живеехме у тях , съвсем не бяха толкова мили ... Даже преди да ни изпъдят -да отидем на квартира отделно - имаше един период дето като се разминем в коридора и аз кажа здрасти , получавах в отговор само поглед  Sick И сега като си помисля за какво точно са се получавали дразги , дори не мога да се сетя - за дреболии все  Mr. Green  (може би рябваше още отначало да заживеем на квартира , а не да живеем у тах , че да си дотегнем  Mr. Green... тогова сигурно щяхме да сме си по-мили , а не само да се уважаваме взаимно Rolling Eyes)Единственното за което се сещаме, че им нарправих забележка за кучето , че не сегрижат за него (мръсно и неподстригано , кърлежите аз му пощех ooooh! и го къпех докато ги няма), и да не го хранят под масата ... (аз затова и не се реших за бебе , докато живеехме при тях)
Радвам се че има и супер свекърви като твоята , и много да ти помага  Grinning  Hug (или може би защото са ти далече и се виждате рядко, но може и да не е поради това , то си е до човека )Моята идва само ако я помоля да гледа Мими за няколко часа , че да ида до някъде (няколко пъти годишно ) а в един град живеем , даже сме им дали ключове за у нас , та да не им се налага да ни звънят предварително (та ако съм излязла и да ме няма , да не чака на стълбите) Казала съм много пъти, че винаги са добре дошли ...
А за супата просто казвам че имаше цели зърна черен пипер (и то много), а тя каза че за Мимито я е готвила ... То и аз слагам черен пипер като готвя супа за Мимито , ама смлян. А и от подправки не я щадя толкова -не искам да му е безвкусно на детето - и чубрица слагам и сол достатъчно , черен и червен пипер , гьозум , магданоз... Понякога вместо лук , слагам праз ..
А и въобще не съм й казала за черния пипер в супата , няма смисъл да правя глупави забележки , просто махнах черния пипер , то детето я хареса супата ... (ние не че сме се виждали откогава де , ама не съм си помисляла да го правя на въпрос Wink)
О, аз пак се отплеснах в писания , извинете...  Embarassed Просто исках да кажа , че не се обиждам като си коментираме тука различни теми  Heart Eyes а и не виждам защо да ми е обидно   Simple Smile

Последна редакция: пт, 22 фев 2008, 19:23 от Мимито & Светла

Общи условия

Активация на акаунт