Забелязах,че имате като нашата сгъваема кошара и муз.пиано с Мики Маус-на Ади й е любимо.
.Всички най-добри пожелания за майката на Лили.
????
никога не казвам никога
, ново място ,но работа- същата!

!Как са ти момчетата????
за ликьорчето , мммм(а и името му ...
!
Вече нямам търпение...
Снощи беше една приятна вечер,но си легнах в 3ч. и досега бях на работа,затова разпускам.Браво на твоето дипломирано мъжле!и моя мъж ми е фен,от което съм повече от довална

А на майка й пожелавам лека бременност

)

Веднъж ми носи пилешка супа за Мимито правила - едно бурканче , и аз без да я гледам много я надробих , и като взех да я храня - гледам зърно черен пипер 
искаме конче
искаме конче
искаме конче
искаме конче

Вчера видяягодки на пазара еи като ревнаааааааа
купих и хапна си и е щастлива.Много ги обича ягоди,после банани и накрая ябълките
А баткото е толко злояд че дърто магаре още го храня
Бяхме на Сандански - Интерхотела. Изкарахме наистина добре и за пръв път като на истинска почивка
Горе4що препоръчвам хотела на всички, които искат да си починат. Не е супер лукс, но е голям и много удобен за деца. Особено извън сезона. А басейна и масажите са си мечта.... 

И то при положение, че през деня не му давам да спи повече от 2 часа. Налага се да го будя, защото иначе няма приспиване вечер. Когато е на градина положението е малко по-търпимо.

Не, сериозно се чудя... Че имало подправки в манджата - ами има, нали не готви само за детето? Че за мен пък манджа без подправки не е никаква манджа! Вие да видите мъжа ми как готви... 
Не, сериозно се чудя... Че имало подправки в манджата - ами има, нали не готви само за детето? Че за мен пък манджа без подправки не е никаква манджа! Вие да видите мъжа ми как готви...
(та дори само заради това заслужава уважението ни ) Но понякога е несъобразителна
И сега като си помисля за какво точно са се получавали дразги , дори не мога да се сетя - за дреболии все
и го къпех докато ги няма), и да не го хранят под масата ... (аз затова и не се реших за бебе , докато живеехме при тях)
(или може би защото са ти далече и се виждате рядко, но може и да не е поради това , то си е до човека )Моята идва само ако я помоля да гледа Мими за няколко часа , че да ида до някъде (няколко пъти годишно ) а в един град живеем , даже сме им дали ключове за у нас , та да не им се налага да ни звънят предварително (та ако съм излязла и да ме няма , да не чака на стълбите) Казала съм много пъти, че винаги са добре дошли ...
)
а и не виждам защо да ми е обидно