На топличко под нашите сърца спинкат Септемврийските деца!

• 13 635
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
бремелинка,права си,след 180-те дни, следва болничния от 45 дни преди термина.

# 151
Веч, стискам палци.

mary_p, ултразвука за който говорим е друг, не фетална морфология. От уеб страницата Ирина е пуснала видях, че му викат "Ултразвуков скрининг за хромозомни аномалии (ХЗА) на плода". Той може да се прави само между 11-13 г.с. И както казах, най добре да се прави със специалните кръвни изследвания, за да е по-точен.

# 152
и на мен мисля че няма да ми стигнат но той няма да ми даде отпуск.А някой знае ли в тези 180 дни кои болнични влизат защото аз съм ползвала 5 дни за малката когато беше болна?Работодателят ми мисли само как да си спести пари !!!

# 153
Ох, падна ми камък от сърцето! Не знам защо така се уплаших от този сън!
Притесних се дали расте, ако расте дали е едно или са две и разни такива кошмари.
Обаче дребосъка си расте, на екрана маха с ръце на тате, че беше с мен, видяхме сърцето как тупка и е вече цели 24 мм.
Ще сканирам следобеда снимката и ще я кача в албумчето.

# 154
 newsm10 Вечврница- страхотна новина.
Аз съм в понеделник на преглед и мисля също да запознавам таткото с бебока  bye

# 155
Какъв е тоя работодател, как може, той съвест няма ли? Проучи си въпроса от някой счетоводител, те си ги разбират нещата и може да те посъветва най-добре! Много се радвам на мамите, който днес са ходили на лекар. Спокоен ден на всички! newsm51

# 156
  • София
Ох, падна ми камък от сърцето!
Видя ли? Казахме ти, че всичко ще е наред Hug
Браво   bouquet

# 157
  • София
1.Работодателя ми ме накара да напиша молба за напускане с 1 месечно предизвестие и сега съм в  болнични.Но се притеснявам дали ще ми стигнат(защото докторът ми каза че има ограничение от 180дни )ако някой знае нещо по въпроса моля да ми каже.
Хм...и как ще те накара да го направиш?
Не може да те накара насила и мисля, че трудно може да те уволни, докато си бременна.
Не си подала молба, нали?

# 158
И аз бях на преглед снощи. Чудесна сърдечна дейност и цели 15 мм. Доктора смята, че за сега няма основания да ме води рискова бременност. Щом и захарта ми е добре... А относно годините каза че е относително. Вие, които сте над 34г. как ви водят?

# 159
  • при моите любими
Дидка повлече крак със снимките на коремите с малките бебета вътре и аз ще взема да пусна една, с уговорката, че си бях и хапнала добре на вечеря, но в общи линия така изглеждам вече. Добре, че дънките и панталоните ми са плитки и затова още ми стават, но до кога ли?

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5201881

Лек и упешен ден   bouquet от мен

Вечерница, радвам се, че новините са добри. Аз по принцип не вярвам на сънища, затова бях сигурна, че всичко ще е наред с теб и бебето

# 160
Вие, които сте над 34г. как ви водят?
Водят ме рискова, нали съм на 38. Whistling

# 161
Момичета, днес тотално се озорих да си облека дънките, бях ги изпрала и са  се свили и сега съм с разкопчан цип. Ходих да си търся някакъв панталон ама всичко ми седи ужасно, все бях подготвена да стане това ама си мислех че ще е поне април месец. Явно структурата ми е гадна , малко да кача и се обезформям, пък исках нещо по- тънко като материя да си взема за пролетта, да ама то още повече очертава и се отчаях. Ако не работех щях спортно да се нося, но сега ва офиса не върви и се чудя какво да измисля, имам 2-3 поли освен тях да въртя и така.

# 162
Здравейте мамички  Hug
проблема с дрехите става сериозен. аз още си нося старите дрехи, но вече почва да ми отесняват. Останах с един панаталон и днес ще ходя по магазини за бременни да си търся панталони и дънки, че положението става страшно.  Blush

# 163
  • София
А някой знае ли в тези 180 дни кои болнични влизат защото аз съм ползвала 5 дни за малката когато беше болна?Работодателят ми мисли само как да си спести пари !!!

Тези 180 дни са само за едно заболяване, т.е. ти можеш да прецакаш шефа ти и да си излезеш 6 месеца болничен , като ще те водят с проблемна бременност и след това се ползват тези които са по закон преди и след раждане....

# 164
  • София
за софийските бременни мами има много хубав и не скъп магазин за дрехи за бременни на колоните на Пиротска при Женския пазар.... сега трябва да са получили стока поне така ми казаха преди 2 седмици, така че можете да проверите там

Общи условия

Активация на акаунт