Истината за Тони Сопрано

• 13 407
  • 144
  •   1
Отговори
# 45
Eто я чашката  Heart Eyes

След малко ще махна линка, защото ми се свиди да ви я показвам!

# 46
Кръстим се 20 пъти  Praynig
 Joy

# 47
  • При хората, които обичам
За общинарката от Полски Тръмбеш съм обещала да мълча. Тя гради политическа кариера, все пак. Ако Тони прецени, ще разкаже сам.

За Барабалекс въпросът е решен. Това, което не знае, не може да я засегне. И ако вие, уважаеми, и изпратите линк, сте нечовеци!

# 48
Тони, кажи моля те, Анджелина от мъка по теб ли отслабна така?

# 49
Помолих да й пишете фамилията. Ако не ви затруднява Simple Smile

# 50
Мда ,на чужд гръб и 100 тояги са малко .

# 51
Имелда, мога да ти кажа за Клуни, но ще преместят темата в Здравния, а не искам да съм новак с десетки хиляди мнения, не е етично спрямо другите, писах ти на ЛС.

Разпознах се в общинарката и искам най-официално да помоля Тони Сопрано да не изнася повече факти от интимния ми/ни живот и съдържанието на дамската ми чанта.
 Предварително благодаря!

Е не мога да знам-кой-кой е в тоя форум, сори, от скоро съм. Но няма повече, обещавам.

Тони, кажи моля те, Анджелина от мъка по теб ли отслабна така?

Не знам, Бианка, тя така ми казва, че е, но аз си мисля, че е хищен женски номер, за да ме върне при себе си.

# 52
Бе не знаела барабалекс. Даже са поканили Бранджелина на сватбата и после нарочно са скрили снимките с тях. За замазване на очите ни пуснаха оня Кошлуков. Именно на сватбата Бу за пръв път разбра, че с Брад са сродни души, но ни го разгласи едва преди няколко дни. И не е била този уйкенд в София, това също беше за заблуда, виждала се е с Брад тайно.

# 53
Помолих да й пишете фамилията.
Нарочно е, Анджи.Имам определени съмнения.Въпреки,че си много мил и земен човек.

# 54
 Не трябваше да го правиш, Сопранов. Сега с какви очи ще сядам пред компютъра? За детето помисли ли ? Моля те купи ми колата, която си харесах и да се разделим цивилизовано, като се изнесеш от семейното ложе.
 Също така , ако още веднъж кажеш за яйцата на Мария Илиева, разводът ни ще е тежък и без взаимно съгласие. Ти още малко ще кажеш , че негово величество е глух, а това вече няма да го понеса. Не знам с какво ме наказа съдбата, чии грехове изкупвам , на кой вече да пратя топка косми, че да престанеш!!!
П.С. Колкото до яйцата на Мария Илиева- моите са по-големи! Направих го, за да забравиш нейните яйца, но оправия няма.

Последна редакция: пн, 18 фев 2008, 16:29 от барабалекс

# 55
Помолих да й пишете фамилията.
Нарочно е, Анджи.Имам определени съмнения.Въпреки,че си много мил и земен човек.

Кой? Аз? припадащ емотикон

# 56
барабалекс, почни от онази безсърдечна мръсница, която ти прати линк към темата.

# 57
Не трябваше да го правиш, Сопранов. Сега с какви очи ще сядам пред компютъра? За детето помисли ли ? Моля те купи ми колата, която си харесах и да се разделим цивилизовано, като се изнесеш от семейното ложе.
 Също така , ако още веднъж кажеш за яйцата на Мария Илиева, разводът ни ще е тежък и без взаимно съгласие. Ти още малко ще кажеш , че негово величество е глух, а това вече няма да го понеса. Не знам с какво ме наказа съдбата, чии грехове изкупвам , на кой вече да пратя топка косми, че да престанеш!!!

Хайде сега, не се прави и ти. Нима не знаеш, че "Той ще се държи с теб така както му позволяваш".

# 58
Кой? Аз? припадащ емотикон
Мда.Все пак чух, че Тони е бил по морето миналото лято.Това не е ли подозрително?

# 59
  • София
Барабалекс, ти си мил  и земен човек, недей да се тревожиш. Дори да е изял и шкембе- чорбата на Мария Илиева, той си е твоят мил и земен човек, ти ще намериш сили да му простиш  Hug
Аз знам със сигурност, че Слави Трифонов може само с поглед са си вкисва прясното мляко и така да яде кисело по цял ден, но и той си остава един не  дотам мил, но пък земен човек.

Общи условия

Активация на акаунт