Истината за Тони Сопрано

• 13 407
  • 144
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Ооооох, иска ми се и аз да можех да гълтам така. Ама и Клуни с неговия трипер....

# 106
Отслабнал ми се изглеждаш, Тони. Добре ли се храниш? Ако искаш рецептата за ябълковия сладкиш, само кажи.

# 107
Имелда, сигурна ли сте, че е трипер. Да не би да е гонорея?

# 108
  • София
Ох, остави се. Бягам, бягам, а той все иска да ми го лепне. "Обичам те" вика, "Всичко искам с теб да споделя...".
То по тия спешни отделения всякакви зарази щъкат.

# 109
  • Boston, MA
Абе какво му обръщате внимание на този самозванец. Това не е истинският Тони Сопрано, саблегълтачът. Имам снимки, спомени, и много неща мога да разкажа и да докажа, но не съм такъв човек.

# 110
Отслабнал ми се изглеждаш, Тони. Добре ли се храниш? Ако искаш рецептата за ябълковия сладкиш, само кажи.

Отслабвам посредством най-нова световна технология, не забеляза ли халките на зърната ми?! Ябълковия сладкиш го прати на д-р Емилова!
Бубка, вече информитах модератор!

# 111

Ще чакат...Като Гюро Михайлов ще чакат...Но аз се питам - как е чакал Гюро Михайлов? И кого е чакал? Защо го е чакал? Има ли комерсиални причини в цялото това чакане? И кой е този Гюро...? А кой е Франко? Франко дето си е е.ал магарето? А?
Гюро-то стоял на пост със знамето, пламанл пожар и той, вместо да избяга, останал там....и изгорял, човечецът.  Тоест, той не е чакал никого.
А, виж, Естрагон и Владимир са си чакали, е така, за спорта.....и все Никой не идвал. Mr. Green

# 112
Гюро-то стоял на пост със знамето, пламанл пожар и той, вместо да избяга, останал там....и изгорял, човечецът.  Тоест, той не е чакал никого.

Ах, Жозефина, бива ли такова невежество?  ooooh!
Човекът не просто не е чакал никого, той е стоял на Пост. Пазел е Знамето и Касата (в която е нямало пари, между другото, но той не го е знаел).

Боже, боже, вече думи като дълг, чест и саможертва са празни думи...  Tired  Crossing Arms
Отвратена съм от тази тема!

Нищо, вие си ровете в мръсното бельо на хората, лъскайте вибраторите в чантите им, бройте сабите в коремите им...  Sick

# 113
Една снимчица от личния ми архив  Flutter

# 114
  • In the middle of nowhere

А, това е официалната версия, предназначена за врага.  Grinning  Сега Гюро с "вънкашност нова", па макар и под старото име, очевидно продължава да върши героични дела и се среща тайно с La Bomba в МОЛ-а. А каква е тъмната му връзка със Сопрано? Мокри поръчки? Организиране на оргии с клонингите на Анджелина Дж. и Адриана Л.? Един Бог знае само ... и Т.С.

# 115
Една снимчица от личния ми архив  Flutter

Вие коя сте - с мръсните чорапи или тази вляво?

# 116

Ах, Жозефина, бива ли такова невежество?  ooooh!
Човекът не просто не е чакал никого, той е стоял на Пост. Пазел е Знамето и Касата (в която е нямало пари, между другото, но той не го е знаел).

Че аз требе да си сменям диоптъра-е ясно, ама май и ти изпитваш подобна вопиюща нужда. Mr. Green

Цитат на: Не тази вечер, Жозефина!! link=topic=268271.msg6563389#msg6563389

# 117
  • Boston, MA
Хубаво е, че си информирал модератор, аз ще информирам агентите от ФБР, които ми четат кореспонденцията, белким истинската истина излезе наяве (а именно истината за третият механик).

# 118
Вие коя сте - с мръсните чорапи или тази вляво?
Ей, колко злоба и завист, значи...

# 119
  • При хората, които обичам
Можете да ми пращате компроматите по мейла. Агентът, който отговаря за мен, в момента отиде за цигари. Чакам.
Както се видя, аз съм ужасно дискретна. Все още не съм издала цвета на костюмчето на общинарката.

Общи условия

Активация на акаунт