Каква шевна машина и откъде

• 606 079
  • 4 400
  •   1
Отговори
# 990
Наистина  не е кой знае каква философия да се сглоби и настрои обтегача на горния конец на Лучник  Финес . Защо Ви отказват ? Ако имате път към Пазарджик донесете капака на машината и ще Ви го направя без пари.

# 991
  • София
Евала Бугиарди за предложението  . Машината ми я оправиха, даже намерих къде в София продават части на 2 места. Simple Smile.Явно трябва човек обаче да си сподели из целия нет за да намери подходящия човек.За момента мога да похваля магазина зад Нипроруда и факира в него !!!!!!

# 992
Луна - това зад Нипроруда е магазин и сервиз за машини, така ли? лесно ли се намира, малко повече инфо моля те  Praynig благодаря!

# 993
  • София
На Ъгъла на Позитано и Троян-нов блок,розовеничкав,точно зад нипроруда е  , на витрините пише сервиз шевни машини..

# 994
От почти 20 години имам пфаф хоби 420, върши ни чудесна работа за подгъви и други непрофесионални корекции. Разбрах, че за да я ползвам за трико трябва да си купя специално краче. Някой знае ли от къде и какво представлява крачето.
Точно подгъви няма как особенно дънки. Когато минаваш през страничните шевпве нон стоп споминаш поне десет псувни по линия на създателя. Види ли малко по дебел материал и забрави за пфаф просто аз лично преди съм имала лучник сестра ми има брадер и каза че такъв проблем никога не е имала. С лучника същу нямах.

# 995
  • София
От почти 20 години имам пфаф хоби 420, върши ни чудесна работа за подгъви и други непрофесионални корекции. Разбрах, че за да я ползвам за трико трябва да си купя специално краче. Някой знае ли от къде и какво представлява крачето.
Точно подгъви няма как особенно дънки. Когато минаваш през страничните шевпве нон стоп споминаш поне десет псувни по линия на създателя. Види ли малко по дебел материал и забрави за пфаф просто аз лично преди съм имала лучник сестра ми има брадер и каза че такъв проблем никога не е имала. С лучника същу нямах.

Да така е, трудно минава дънките при подгъва.

# 996
Записвам се в темичката да следя, обзаведох се с Лучник 444, от Метро. Доста функции има, успяхме да се справим бързичко със вкарването й в употреба, има и двойна игла, и еластични бодове и ... Аз изобщо не съм професионалист, затова ако имам въпросчета, мога ли да ви притесня? Hug

# 997
Здравейте мами и честит празник.Харесах си шевна машина veritas 834 creative. Не съм професионална шивачка и затова ви моля за мнение преди да си дам парите за нея.А ето и нея

http://www.siuvimostilius.lt/ru/products/elektromehanicheskie-ve … -veritas-creative

Е цената не е такава все пак, но моделът е същият.

Последна редакция: чт, 03 мар 2016, 19:46 от tani1980

# 998
Здравейте,
няма ли някой да пусне нова тема? Тази, минава отдавна 50 стр.
Аз бих пуснала но не знам как!

# 999
  • Добрич
Ограничението от 50 страници е само за отчетните теми.

# 1 000
Здравейте, имам голямо желание да си купя домашна шевна машина. Мога да шия /въпреки че не съм шила нищо много отдавна/. Обърках се от толкова много модели и марки шевни машини така че ви моля за помощ. Моля кажете си мнението за следните два модела:
http://www.emag.bg/shevna-mashina-lucznik-amelia-2005-33-program … 401/pd/DLN48MBBM/
http://www.axioma-hobby-shop.com/bg/products/category13/product4823.html.

Майка ми има Лучник на около 30 години и не й е създавал никакви проблеми. Но не знам дали това се отнася и за новите модели.
Благодаря ви предварително Simple Smile

# 1 001
  • sofia
Тойотата, най-малкото заради големия брой допълнителни крачета и масата.
Иначе като функции двете са идентични.

# 1 002
  • София
В Кауфланд има LUCZNIK Ewa 2014, 38 програми, 700 имп/мин -  на промоция за 199лв с 3 години гаранция. Аз дебнех за Лидлската машина, но вече се сдобих с Лучника от Кауфланд.

# 1 003
Благодаря ви момичета  Simple Smile Ще се ориентирам към Тойотата мисля.

# 1 004
Здравейте,ето тази машина си купих http://www.technopolis.bg/bg/Sewing-machines/Шевна-машина-TOYOTA-JEANS-17C/p/838903 още не е пристигнала но вече нямам търпение. Ако някой има такава ,моля да сподели мнение Simple SmileПише че има и оверлог,но по скпро това е зиг заг....ще видим.Не съм професионална шивачка,но за подгъви,чаршафи,,.....и с такива по обикновенни неща мисля че ще се справя.

Общи условия

Активация на акаунт