Каква шевна машина и откъде

• 598 693
  • 4 400
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Момичета, не знам дали е позволено да предлагам тук, но аз си продавам машина Лучник за 100 лв. Купена е от Метро и съм я ползвала много малко, просто си е чисто нова. С 13 операции е + 4 стъпков илик. Пишете на лични, ако има интерес.

от кой град си ?
защо я продаваш , снаха ми има Лучник ,от 5 години а и тя е професионалист , много е доволна !!!

# 691
Така... Определено машинката шие  Laughing Но!!!! Горният конец върви право и равномерно, а долният не е прав, не е равномерен и след 10-15 см шев почва да набира. Пробвах с различно обтягане на конеца, но то е само за горния конец. След като се мъчих 4 часа, не мога да разбера дали проблема е в мен или в машината...  newsm78 Много съм притеснена, ако това остане така, дори един подгъв няма да мога да направя, нали долният конец е от лицевата част  Tired Съответно не мога да реша дали да ходя да я връщам... Дайте съвет

# 692
  • Варна
Аз току що я прегедах в сайта на технополис
определено не е моята машинка , искам с повече екстри така да се каже
дано се окаже че грешиш някъде , ако ли пък не мисля че до 15 дни уредите може да се върнат обратно
поне за по -големите беше така newsm78
четох че не става за по-дебели тъкани .дали ще се справи с дънки ?

# 693
  • Варна
drpwamy съжалявам, че така се е получило, но и аз мисля, че в определен срок може да се върне.
Момичета и в метро има нещо на промоция , но е Лучник а сякаш няма много добри отзиви за нея, вие как мислите?
А от понеделник в Лидъл има и шивашки комплект, някои знае ли дали е практичен - мисля че беше около 18 лв.
От сега водя инструктаж на милото в понеделник рано да е в лидъл че да не се окаже че са 2-3 бройки само.
Лек и усмихнат ден.

# 694
  • Варна
Аз четох някъде че Лучник е страхотен избор за шевна машина
аз нямам ,чакам понеделник за Лидл
но снаха ми има Лучник от 5 години не я заменя за друга .

# 695
  • Варна
Гледам в момента Лучника от Метро
много е симпатична , като чета функциите всичко си има
ами сега
ще се чудя още два дена коя да си избера
дано се включат момичета които разбират да кажат мнение
http://proxy.metro-group.com/METRO-Bulgaria/elektricheski-uredi05/#/zoompage/15/

# 696
  • Варна
Като се ровя да чета тук и там май ще си остана на Лидълския вариант.

# 697
Здравейте отново, момичета! В крайна сметка се примирих с недостатъците на SANG от Технополис, успях да я наглася да не набира конец, реших да не я връщам и дори мога да кажа, че съм доволна, впредвид цената  Hug И макар да нямам никакъв опит в шиенето, смело се хвърлих да си шия туника (работна) и изненадващо - получи се! Искам да ви се похваля с моето първо творение, но не виждам как се качват снимки, нали съм нова тук...  Embarassed Embarassed Embarassed  Peace

# 698
drpwamy, снимки се качват като първо трябва да качиш някъде снимката - примерно в снимка.бг, може и от фейсбук, след това натискаш второто квадратче по-горе (вмъкни изображение) и в между двата интервала вкарваш url адреса на снимката, с copy-paste. Ако не си ме разбрала има много лесно и подрбоно описание във форума - в правила и инструкции.
Ти за коя машина на САНГ говориш? Тази от 90 лева ли? Много съм мераклия на за машина (никога не съм шила)Simple Smile

# 699
Здравейте пак от мен. Аз пак го закъсах с избора... Искам да попитам за някои функции. Контролът на скоростта по принцип липсва ли в по-ниския клас машини? Аз се целя в диапазона до 400-420 лв, марки Elna, Janome, Bernette, но май никой в този клас няма контрол на скоростта.

# 700
  • София
В аксиома имаха някакво намаление-може да погледнеш/

# 701
  • София
Скоростта за какво ще я регулираш и за какво ти е така определяща? Thinking
 newsm78

# 702
Машината е SANG Start, 75 лв  Peace Спрях се на нея, защото никога не бях шила и не исках да хвърля много  пари за нещо, което не знам дали ще мога да ползвам.  Thinking И така сбъднах една моя мечта  Simple Smile  Машината отговаря на името си - идеална е за старт в шиенето! Току-що завърших таз-вечерната ми творба - претворих една много стара  блуза на приятеля ми в модерна дамска блуза  Grinning ииии ето я  http://drpwamy.snimka.bg/experiment/tvoreniya.728443.29597275  
А това е туниката от снощи, направена от покривка  Laughing  http://drpwamy.snimka.bg/experiment/tvoreniya.728443.29597271
 http://drpwamy.snimka.bg/experiment/tvoreniya.728443.29597272

# 703
Скоростта за какво ще я регулираш и за какво ти е така определяща? Thinking
 newsm78
А, не че ми е определящо, но като съвсем начинаеща ми се искам да мога да забавям, ако нещо ме затруднява. Но за тези пари си давам сметка, че машините няма да имат кой знае какви опции.

# 704
  • София
Невенски-според мене регулирането на скоростта е по -скорро удобно за забързване,отколкото за забавяне-но това е лично усещане-на мене все бавно ми шият.За напълно начинаещ 400-500 лв е голяма цена(освен ако не мислиш сериозно да се занимаваш-но това няма как да го знаеш преди да почнеш)
Хубаво е да има регулиране на дължината на бода и някой декоративен тегел,а иначе другото е опция.И за съжаление все повече и повече машините отиват към типа "детски играчки",вместо да настигат професионалния клас.

Общи условия

Активация на акаунт