Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията на другите майки относно избора да останат вкъщи и да се грижат за децата си за продължителен период от време?
Какви са ползите и недостатъците от това да останете вкъщи и да гледате децата за продължителен период от време?
Какви са различните подходи на майките към стоенето вкъщи и грижата за децата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията на другите майки относно избора да останат вкъщи и да се грижат за децата си за продължителен период от време?
Мненията варират. Някои майки са доволни, тъй като имат повече време с децата си и могат да преследват хобитата си. Други изразяват опасения относно изолацията и чувството на прегаряне, особено след дълъг престой вкъщи. Освен това има майки, които се чувстват изтощени и неудовлетворени, предпочитайки да се върнат на работа извън дома.
-
Какви са ползите и недостатъците от това да останете вкъщи и да гледате децата за продължителен период от време?
Ползите от това да си останете вкъщи и да гледате деца включват възможността за изграждане на силни основи и увереност в себе си при децата, както и възможността за посвещаване на тяхното образование и възпитание. Осигурява по-голям контрол върху развитието на децата. Въпреки това, някои хора твърдят, че може да бъде изтощително и да представлява предизвикателство за самостоятелносттта и професионалното развитие на родителите. Плюсовете от това да си останеш вкъщи включват повече време с децата, наблюдение на тяхното развитие и възможност за лично време. Някои недостатъци обаче са чувството за изолация, липсата на лично време и предизвикателствата при повторното влизане в работната сила след дълъг престой вкъщи.
-
Какви са различните подходи на майките към стоенето вкъщи и грижата за децата?
-
Какви са мненията на хората относно оставането у дома и грижата за децата?
-
Какви са мненията относно възможността за работа от вкъщи?
Кви 7 години бре. Това е тема за хора ,които ги мързи да работят или просто няма какво да работят поради липса на образование може би и се оправдават тук.Това,че си домакиня докъде ви удовлетворява....според мен до никъде ама карай....Мързелът говори тук.Или сте намерили мъже които виждат,че ви мързи и ги е срам да ви кажат за да не ви обидят...горките мъже има да бъхтят за да ви издържат,освен ако не са директори на банки...
Мани мани...после не се оплаквайте,че нямате пари. 
Направи добро и на себе си, и на детето и тръгни на работа, ако това ще те накара да се чувстваш шастлива
. Едва ли някой ще бъде преубеден тук, защото, така или иначе, всеки си живее СВОЯ живот. Това са изтъркани до дупка думи, но са единствено верните в случая. Добре поне, че повечето хора все пак го разбират и обвиненията в мързел и тероризиране на "горките" мъже са, слава Богу, единични. Честно казано, аз ще продължа да се чувствам пълноценна и много щастлива там, където съм. Имам признанието на тези, които са ВЪТРЕ в тази ситуация и те го оценяват високо
Но, естествено, настроението малко ми се развали от факта, че има хора, които без да ме познават и без да познават обстоятелствата ми, могат така да ме осъдят... На всички майки тук, независимо от избора им, приятен и хубав ден