АВГУСТовските бебоци правят първите подскоци - 8

• 12 076
  • 299
  •   1
Отговори
# 105
Мика, все едно ми живееш в главата  Shocked
Василена, Неда и Лора са ми момичешките имена, ама що ли ми се струва, че няма да опрем до тях  newsm78

Обаче поредният Алекс(андър), Виктор или Кристиян - мерси  Stop

За другото - също. Но ни трябват много години да го проумеем. Балканският човек е прословут с липсата си на способност за саморефлексия и дистанция. Предпочитам да дам на децата си колкото се може повече и от двете, ако са поне малко като мен и баща си - привързаност към рода и родината ще си имат повече, отколкото е полезно.

# 106
Мика, все едно ми живееш в главата  Shocked

Хи хи! Уверявам те, че живея в реалния свят Laughing Heart Eyes

По въпросът за кръщаването на децата на бащите им... Моят мъж е абсолютно против.
Винаги ми е давал пример за тъпотата на това явление с един свой съученик.
Всеки път когато гаджетата търсели по телефона Пламен, обикновено попадали на бащата! Simple Smile 
Може да се досетите колко смешни (а понякога и трагични) недоразумения е имало...  Simple Smile

# 107
Добре Коте Марта ще ти кажа имената(дано само не стигне до родителите,че не искам да ги засегна)-бащата е Георги,а тримата сина са Джордж,Георг и Георги младши  Grinning

# 108
Feb, Честит рожден Ден и на теб  Hug Нека всички пожелания да се сбъднат и мечтите да станат по-близка реалност  smile3525
И аз искам моренце при мен ама няма  Sad а съм такава "риба" в буквален и преносен смисъл...

# 109
  • Sofia
eya,нашия дядо също е Димитър и кръстихме момчето на него-Давид,голяма радост беше.Аз не го правя по задължение а ми е приятно да са зарадвани родителите,но ако бяха ме карали насила,нямаше да го направя.
 А бебето ако е момиче мислех да е Сара,не съм се замисляла да е от сериалите и ми харесва  Wink

# 110
Коте Марта, благодаря за анализа на упойките. Сигурна съм, че докато му дойде времето ще взема най-разумното решение; човешкото същество е странно нещо, как успява да се промени и мобилизира при необходимост...феномен някакъв...
Винаги съм харесвала името Хана за момиче, но попаднах в страна, където "х"-то е загубена кауза  Laughing

# 111
Здравейте на всички, доста дълго не съм писала, но след като излязох на квартира нямах интернет и нямаше как. Надявам се да успея скоро да изчета всичко изписано от вас и да се включа и аз

# 112
Ей здравей morska_feq  Hug как е в квартирата сега, поуспокои ли се малко.
Аз за имената да кажа, решили сме ако е момиченце да го кръстим на баща му, ако е момченце на мен. Но само първата буквичка. Така няма да има сърдити баби и дядовци Peace

Някой знае ли нещо за Деси, доста време я няма newsm78

# 113
Feb честит рожден ден!
Много рожденни дни много чудо Simple SmileХубаво е когато се намира повод за празник. Меган 77 и аз много харесвам името Хана.. Но и двамата с мъжа ми вече избрахме женското име, а мъжко YOK(от турски означава няма), все са ни едни бнални, или някои близък вече се казва така, но със сигурност не искам да кръщаваме детето на баби и дядовци...!Макар на тях тайничко да им се иска и хей тъй небрежно  подпитват дали вече не сме избрали име. Wink Весел и усмихнат ден на всички...

# 114
  • жителство на место
мика
това което съм написала /твърде неясно, но много ме боли главата от няколко дни/ в никакъв случай не изключва развитието и динамиката в мирогледа на човека
по- скоо аз усещам някакъв негативизъм в изказванията за българския манталитет а мисля, че осъзнаването на неговите -/+ страни ви е направило успешни хора, където и да се реализирате
без да искам да влизам в изнерящи спорове- на мен ще ми е интересно да разбера мнението ви: дали ако бяхте родени в друга страна, ако носихте друга култура щяхте да имате по-добър живот?
ако се дразните от темата просто да я забравим smile3505

# 115

Някой знае ли нещо за Деси, доста време я няма newsm78
И аз се чудех скоро,и за нея и за Бланш newsm78 newsm78

# 116
по- скоо аз усещам някакъв негативизъм в изказванията за българския манталитет а мисля, че осъзнаването на неговите -/+ страни ви е направило успешни хора, където и да се реализирате
Не бих го нарекла негативизъм.
Просто отдалечаването от традиционната среда и попадането в новата ми позволиха да видя нови неща и да погледна старите от нов ъгъл.
Поне на мен, това ми помогна да се дистанцирам, да анализирам, да се освободя и да избера моята позиция.
Както и да осъзная, че имам право да я защитавам. Без да осъждам тези, които не я споделят.

Всеки има право на мнение.
Аз, както и вие, просто изказвам моето, което (както някъде вече говорихме), не бих искала да се приема като агресивно негативно, а като по-различно...   Peace

без да искам да влизам в изнерящи спорове- на мен ще ми е интересно да разбера мнението ви: дали ако бяхте родени в друга страна, ако носихте друга култура щяхте да имате по-добър живот?
ако се дразните от темата просто да я забравим smile3505
Темата мен лично не ме дразни. Само не знам дали не досажда на останалите  Wink
Лично аз, не мога да разбера от кои мои изказвания правиш извода, че моят живот не е добър  и че не съм доволна от него  Thinking  newsm78

Харесвам живота си  Grinning Даже много  Simple Smile

Не знам какво би било, ако се бях родила другаде, защото честно казано никога не ми се е искало да бъда някой друг.  Аз съм си аз.  Sunglasses

# 117
значи като се разпишете и не се спирате Simple Smile а като спрете и е като мълчанието на агнетата. Аз не съм много активна в писането, да не кажа, че въобще не пиша, ама това не значи че не ви чета често Simple Smile!! Хайде малко настроение Simple Smile Тоест аз след малко изчезвам, но утре като дойда офиса пак ще ви нагледам. Лека и спокойна вечер

# 118
Здравейте и от мен!
Аз съм ЗА кръщаването на роднини ако имат хубави имена защо не!
Аз избрах името но първото ни дете и с мъжа ми сме се разбрали,че той ще избере за второто,разбира се трябва и на двамата да ни харесва!
При нас ако е момче ще е Петър,на свекъра,а ако е момиче засега съм измислила само Наталия,но е под въпрос,защото може и да е нещо с П но все още нищо не ми харесва с тази буква за момиче,така,че приемам предложения!
Feb честит рожден ден!Да си жива и здрава и всичко най хубаво ти пожелавам!

# 119
мама Галка скоро се рових по разни речници за имена и попаднах на Петра-хареса ми ,а и във вашия случай е на място  Wink

Общи условия

Активация на акаунт