АВГУСТовските бебоци правят първите подскоци - 8

• 12 026
  • 299
  •   1
Отговори
# 165
Привет и от мен,времето при нас се развали днес,излезе студен вятър и не отидохме на разходка.Бяхме планували семейно да се качим на планината и да си направим на вън барбекю.Жалко Sad,времето ни развали плановете,но другата неделя се надявам да е ок  Wink
bobito81 не си единствената,и аз цял живот с залепен корем за кръста,спорт и здравословно хранене,тесни дънки и височките токове Joy,сега с джинсите и широките блузи,ниските бутуши и маратонките просто не се търпя,но се старая да не се поглеждам често в огледалото и да не се тегля ,че ме хваща след това една параноя, като се замисля  сега съм пак горе долу добре,но лятото ще се търкалям Joy.
Радвайте се на бременноста ,защото е кратка и е незабравим момент от живота ни!

# 166
  • ....от ляво до десния завой...
sindarellaмного искам да ти видя бременното костюмче че и аз искам  нещо да си взема друго и скъпо ли е.Че тук в ПЛЕВЕН са доста скъпи дрехите за бременни #Crazy.

Привет и от мен в днешния слънчев ден! Grinning
Вчера си направихме дълга разходка с малкия и съпруга ми, доста се поуморихме, духаше и ковти вятър, затова днес сме решили да релаксираме вкъщи. Мисля да поизчистя малко, а после да грабвам някоя хубава книга и да оползотворя приятно следобедните часове!bobito81, тая вечер ще накарам Жоро да ме снима и ще кача снимката в албумчето, че вчера не остана време!Традиционно дрехите за бременни, а и за MAXI дами са на мааалко по-височки цени. Моите "бременни" дънки и дънковата туничка направиха общо около 83лв., но макар на пръв поглед да звучи маааалко скъпичко, като отчетеш колко време ще ги носиш, включвам и времето след бременността, защото корема не се прибира отведнъж, като се замислиш, че едни хубави дънки струват около 40лв. и че с това костюмче ще си решиш проблема до края на бременността, защото с него можеш да носиш блузките / с дълъг и къс ръкав/ които имаш в гардероба си, инвестицията не излиза чак толкова голяма! Grinning Та така в общи линии..... Wink
Желая на всички мами, които ще се разхождат в този приятен ден усмихнато слънце и позитивни емоции на чист въздух!
До скоро от мен! Hug

~ ~

# 167
Аз имам драма какво ще нося в болницата като тръгна на работа следващия месец Sad
Имам една много широка престилка, която ще ми става до края, но панталоните на работното облекло всичките са с ластик на кръста и просто не мога да си помисля да ги облека. Трябва да си купя някой панталон с платка в светъл цвят специално за клиниката.

За мамите от София - казаха ми магазин за бременни на относително ниски цени. Като влезете в подлеза на НДК (постоянния базар), свивате по левия коридор и някъде в дъното. Още не съм ходила, но може тази седмица да се разходя да огледам.

# 168
Знаете ли, аз пък миналата бременност изкарах все с широки дрехи и гащеризони. Вярно, че много бях напълняла, но се и чувствах още по-дебела от дрехите. Сега като ми омаляха моите доста рано и това доста ме подтисна. Но откакто си купих един панталон за бременни - така хубаво ми очертава коремчето, че си приличам на бременна, а не на дебела (като преди). Дори от няколко дни като се затопли и си нося блузките от преди, които все още ми стават, но ми очертават корема - изглеждам много по-добре отколкото с широките и увиснали дрехи и особено блузи.

# 169
Оф.................поуспокоихте ме че не съм само аз така tsvetelinkaи аз бях като теб токчета туи онуи а сега бременни джинси hahahaдобре че поне лицето ми е супер чисто без папки и не се е променило даже ми се е разхубавило.sindarella благодаря ти за инфото ми да малко са скъпички бременните дрешки но пак голи ли да ходим #Crazy.Милия ми мъж ще лудне тъкмо накупи небремнни сега следват бременните ooooh!Като е пуснал работниците в градината да си бере грижата сега JoyЧакам да те видя на снимка с нетърпение.

# 170
Здравейте момичета и от мен! Не съм влизала 3-4 дена и не мога да ви изчета сега, изтекоха ми очите #Crazy
Времето и тук е страхотно. Вчера с мъжа ми и кучетата (той има 1 пинчер и аз си имам един Wink) ходихме на пикник до една рекичка близо до града. Беше толкова спокойно, че не ми се прибираше. Нямаше никой друг около нас, опънахме се (разбирай легнахме Wink) на тревата и просто се наслаждавахме на приридата и чистият въздух.
За избора на име ние сме се спрели за сега на Ивайло или Ивайла. Първите две буквички са от двамата дядовци - свекърът е с И, а баща ми с В. Макар и малко банални тези имена ни харесват не само защото са на дядовците. Аз не харесвам изкривените имена на герои от латино сапунки, да не кажа, че са ми супер смешни. Но все пак всеки си има вкус и има право да си кръщава децата както иска.
Относно дрехите аз все още си ходя със старите, но дънките ми са разкопчани, защото ......просто не мога да ги закопчея Embarassed Гледам да ходя с по-дълги блузи, за да не ми се виждат "чаршафите", но понякога и това се случва. Дрехи за бременни няма да си взимам, и на мен не ми харесват. Просто ще гледам да си взема дънки или панталони с по-ниска талия и по свободни в кръста.
Коте Марта, не можаш ли просто да си изсухлиш панталона под корема и да си сложиш по-слаба ластика. Може малко да приличаш на рапър  Sunglasses, но пък няма да ти стяга.
Ами това е за сега. Лека вечер на всички!

# 171
сладурки за девойките от София да кажа,че в Манго на втори етаж има разпродажба на много подходящи за нас дрехи-роклички и туники с висока талия,аз  веднга се обзаведох с една  Simple Smile

# 172
Момичета, да се посмеем:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=267029.0
 Joy Joy Joy

Ellle, не става Simple Smile шефката ще ми откъсне главата, тя много държи да сме изрядни на вид. И е права, де. Леле, как ми е залипсвало да ме овиква шефка  Grinning

# 173
  • Бургас/Пз
А, я кажете момичета, спите ли още по корем?

# 174

Ахъм Simple Smile
По принцип спя настрани, но само по корем заспивам. Не знам какво ще правя по-натам...  Sad

# 175
Здравейте на всички и от мен! Аз си спя и по корем, и по гръб, въпреки, че четох, че е добре вече да спим само настрани. Аз все още нямам корем и се чувствам добре

# 176
Здравейте мами,
да се включа и аз .. чета ви всеки ден, но малко ме досрамява да се включвам.
на мен ми казаха да не спя по корем още като бях в 7 седмица, не било хубаво и можело да го задуша.
супер ми е неудобно сега, ту на едната страна ту на другата, по гръб ужас -но някак намирам място да положа крак.
между другото вие почнахте ли да се издувате?

да се похвали леля - от 3 дни гледаме новороденото слънчице на сестра ми, бая работа си е .. на тези мами, на които им е за втори, трети, четвърти път знаят .. но на мен тези 3 дни ми се струват много натоваренки. а хем сме аз и мама, пък и таткото помага .. ама няма време за нищо. кой готви, кой чисти, кой пере, кой дондурка и къпе бебо, кой го кърми иии докато се обърнеш и айде всичко наново. тъй че мами чака ни голяма веселба! хихи

# 177
Да ви каа аз откакто разбрах,че съм бременна не спя по корем,защото и аз съм чувала,че не е хубаво спя си на една страна и с времето май се свиква!
Ние днес не излизахме защото малката пак е болна този път е чревна инфекция и е на диета, абе направо мъка,дано се оправи по бързо,че да излизаме малко да си поиграе с другите деца,че и е много скучно на миличката!
Хайде лека вечер от мен!

# 178
а вие можете ли да спите нощем? Аз се будя, ходя в тоалетна, после трудно заспивм пак......

# 179
Добро утро момичета, аз съм много зле Confused, такава настинка ме е налегнала, че едвам гледам.
То не е хрема като хрема да го опишеш. От всякъде тече, от очи, от нос.
Давайте съвети какво да правя. От вчера взимам Осцилококцинум вече изпих три - никакво подобрение, а доктора ми каза, само три през 6 часа, останалите по едно на седмица Tired, ама днес съм зле, няма и симптоми да ми поминава поне малко. Пък съм и на работа - ужас. Чакам шефа да дойде и си тръгвам. А как кихаааам #Cussing outнаправо думи нямам.
Кажете моля ви какво друго освен Осцилококцинума мога да направя за тая тъпа настинка и дали да го изпия целия или...., че ако се обадя пак на доктора, ще помисли, че съм куку вече Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт