46та Американска Февруарска раздумка

• 11 954
  • 307
  •   1
Отговори
# 285
Бубка бременна ли си  Grinning

# 286
Ми ние ти издадохме всичко... Оп, още една бременна.

Ама така като чета отзад напред и ми притупка сърцето - помислих, че я ти, я МрсГ сте бременни. После си прочетох нагоре и ми дойде сърце на място. Омешахте се много с Окарките, ама казвайте за коя бременна говорите, че да не припадам по нощите тука! Naughty
А на бас, че ЖонИ (екскюз май френч Mr. Green) Деп ще стане Оскарчо тази година!

# 287
  • Boston, MA
Никол Кидман, бе. Ние с Мисис Джи наесен с песен.

Млъквам, че много глупости говоря вече.

# 288
А така бременейте че после да разказвате как е с две шушулчета Simple Smile

Я мислете и заглавие на нова тема че както е тръгнало ще отварям всеки момент.

МрсГ...всичко е ОК,мерси че питаш(гуш)

# 289
  Joy Joy
--
Бубка, дийл!

# 290
Силно се надявам, че тоя вашият дийл не е заразен, че и Джордж Клуни не може да ме излекува после Simple Smile Моят дийл е захапал здраво ц..а и не допуска конкуренция Simple Smile)

Бубка, недей 2 овнета - страшно е, говоря от личен опит! Опитай с Теленце Simple Smile

Образът с "People, make ART" обра точките Wink

# 291
Добре де, нали съм пич, оставям ти Джак, но забърсвам Виго Мортенсен Simple Smile)

Халал да ти е! Mr. Green
Виж, Ангелина - твоята, не Джоли, ще я държа под око, че явно ще е хубава като майка си, ако пък е и весела като нея.... Flutter

# 292
Незнам друго ...ама очаквам някой така да се изльоска пред микрофона...вече 3ти се плъзна вече...тея хора акъл нямат да замажат така точно там хаха

# 293
Аз пък тъкмо се загледах в любимеца си и той се спънА...  Mr. Green... само минавам покрай ТВ-то и гледам оскарите с бялото на окото... Wink нещо не съм по тия зрелища май...

Последна редакция: пн, 25 фев 2008, 06:15 от sofkobofko

# 294
Аз пък тъкмо се загледах в любимеца си и той се спънА...  Mr. Green

Кой, кой? Ей, таман станах за малко от медиите тука и съм изпуснала! (софко, не е слабичък Данни, бе, много е сладък, какво си се ошашкала!)

# 295
 Embarassed благодаря,  Джи...

# 296
За да го обърна съсем на чат, бялото на окото ми май видя Колин Фарел как се носи към микрофона и после замазва положението, Джи  Laughing .
Данни е хърба, ама нейсе...

# 297
  • Boston, MA
Хърба не знам, но сладур определено.

Аз си лягам, Дани пак температурен.  Sad

# 298
Уф и аз чела недочела  Embarassed
Днес съм толкова разсеяна! Отварям си кутийката с лещите /за очи  Wink/ да ги слагам и си викам, я първо да я измия...и измих я заедно с лещите и айде в чешмата и сега нямам лещи до 6 март  Laughing Да не говорим, че си бях забравила портмонето като ходих да пазарувам и го разбрах като бях на касата и още много работи, но да не ви отегчавам..Ми ако имам две деца какво ще правя не знам  ooooh!

Бубка, айде да оздравява Дани вече. Миличкия, жал ми стана как са го боляли ушетата  Sad

Вики, аз толкова се забавлявам с моето бебе, че май бих имала второ, само за да имам бебе да мачкам пак  Laughing

# 299
Аз си лягам, Дани пак температурен.  Sad

Дано не ви е тежка нощта!
......................

Айде, лека и от мене; ЖонИ не земА Оскаря, кристалната ми топка определено сдава багажа от 1 Октомври Mr. Green насам.

Абе Тина къде е? То си е направо като Оскари без Джак Никълсън без нея наоколо?!

Общи условия

Активация на акаунт