46та Американска Февруарска раздумка

• 11 944
  • 307
  •   1
Отговори
# 270
  • Boston, MA
Кейт ще вземе главната роля, значи. Тилда винаги ми е приличала на Кейт, но е малко по-извънземна.

МрсГ, аз и да го видя този, няма да го позная. Embarassed

Вики, айде, айде, самонавивам се психически.

# 271
Хммм, май Бат Клуни ще отнесе Оскара, след като за поддържаща го взе екзотичната Тилда....

# 272
Пенелопе и Хавиер са заедно??!!! #Crazy Това не го знаех!

# 273
Пенелопе и Хавиер са заедно??!!! #Crazy Това не го знаех!
Е как бе Тандур...и тук го обсъждахме,дано не са скъсали де,медиите спекулираха по едно време че е бременна даже.

Бубка... А дано Кейт отнесе за главна роля

А Клуни докога с този имидж на казанова ,с младата мацка н 1ви ред...откога е с нея ..някой знае ли?

# 274
  • Boston, MA
Тандурче, не следиш мача. Нали били в курорта, където Дженна меденомесечила...  Grinning

# 275
Е как бе Тандур...и тук го обсъждахме,дано не са скъсали де,медиите спекулираха по едно време че е бременна даже.

Пропуснала съм я тази клюка  Laughing

# 276
MrsG, той не е ли още женен за нея, нали имат къща в Тампа, може и нея да срещнеш утре, знае ли човек. Ше пишеш май в оная тема в Клюкарника. Wink Grinning

Питката, драги ми госпожи, е т.н. късмет на начинаещия - съвсем скромно подходих и в очакванията си, и в изпълнението, защото, както неведнъж съм казвала, готвенето не е основна черта на характера ми, та много ме беше страх да почна, че голяма отговорност, но тя пък тихо и кротко си стана от само себе си, горката. Че и вкусна се оказа. Може и да се престраша по-нататък пак, ще видим. Стига ми толкоз адреналин засега. Laughing

Усмихчо стана хотелиер въз основа на един личен предмет, който с баща му нарекохме за това, спомен е от едно наше пътуване. Не сме отмъкнали тоалетната хартия от някой хотел, обаче! Laughing Веднага след това грабна калкулатора - тривиално.

Абе, мацки, това с майката на Хавиер да иде в библиотеката, намек да научат английски и да го говорят ли беше? Вие така ли го разбрахте?

Индиано, ти по Джак няма да одиш, не пипай там, не може! Mr. Green

# 277
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕееееее, Марион Sad(( Впечатляваща е, но.... уффф - ама каква латино найт...

# 278
И аз така...Sad Въпреки, че и Марион заслужава, ама Кейт е супер.

СПоред мен не беше чак такъв намек Джи, ама беше много нескопосана и тъпа шега, предвид това, което каза Хавиер.  Rolling Eyes

# 279
  • Boston, MA
Разделяйте си Джак, аз ще отнеса Клуни, благодаря (докато я няма Тина).  bowuu

Пфу, не познах. Аз, между другото, нито един от номинираните филми не съм гледала,  Laughing предсказвам наизуст.

# 280
Та кажете все пак- Анджелина Джоли и Дженифър Анистън там ли са- засякоха ли се, показаха ли ги..?
Джи, ти на това скромна питка, ако му викаш.. Shocked Хайде, моля ти се, не бъди ти скромна сега.  Stop

Няма я Анджелина, няма по кой да се мерят... а Дженифър винаги си е била за мен "съседското момиче" - не можа да ме грабне таз девойка, за сметка на Анджито Simple Smile))

Джи, ти изневеряваш на зодията си и затова като се минеш да сготвиш стават чудеса Simple Smile)))))) Добре де, нали съм пич, оставям ти Джак, но забърсвам Виго Мортенсен Simple Smile)

# 281
Защо латино Индиана...?! Марион е французойка.
Заслужава си момичето ,талантлива е много .
А иначе за водещия ...що простотии изсипа тази вчер...... то само за Хавиер да беше Иначе съм му фенка на политическото шоу  и хумора ....ама нещо ми куца днес. Rolling Eyes

# 282
Франция, Испания - латин - романски езици .... каква увъртяна аналогия съм сътворила ... ох, Джак!

# 283
Ее, почвам да се ядосвам, че не гледам сега в реално време, ами записвам. Не мога да се включа в приказката. Sad
Джи, не го знам женен ли е, не е ли, по някакви клюкарски сайтове бях мяркала драми за раздели, пък дали са законни или не, не знам. И освен това вече се разписах в онази тема, как, може ли.  Laughing

Дженна, защо махна снимката на Ноли с лаптопа- беше мн. сладка?
Вики, какво и е било на Елла? Надявам се всичко е ОК вече?  Hug
Бубка, хайде заедно есента- като се върнем от БГ, какво ще кажеш?  Simple Smile
Хиър, сили и кураж!!!   bouquet

# 284
  • Boston, MA
MrsG, имаме сделка! Да кажа на чист български. Хареса ми да бременея зимата, да раждам пролетта, въпреки че с две овнета ще е интересно.

Ми ние ти издадохме всичко... Оп, още една бременна.

Общи условия

Активация на акаунт