46та Американска Февруарска раздумка

• 11 982
  • 307
  •   1
Отговори
# 195
Индиана
А казвала ли съм ти за моята color coordinated extra спешъл активна гимнастика с цена близо $150, в която Ноли е прекарал a total of 11минути откакто се е родил, повечето време, ревейки от скука... и как завиждам тайно на девойките от отчетните, които се сдобиха с "прости плебейски пластмасови" мейд-ин-Чайна такива, на които бебешорите им се занимават с часове  Rolling Eyes

за влагата - то си е до човек, аз допреди миналото лято (когато бях бременна) и климатик не пусках лятото

Пумпалка, много сладък Ванката, особено на аватара  Hug

# 196
Indiana,  между МА и МН не мисля, че има голяма разлика във влажността, поне така както аз си го спомням, believe it or not. Simple Smile

За обличането не знам дали ще ти помогна много, защото ние сме още много малки и не ни става космонавта (или както там се казва). Та аз му слагам боди, гащеризон, едно ватирано комплектче и отгоре 2-3 одеала.

Абе и аз съм се чудела за кърмата от фризера. Моито хлапе я яде, ама на мен ми се струва, че тези торбички доста миришат и ми омирисват и кърмата.  Confused

# 197
Олее, Ванката сладура! Пумпал, твоите очи като че е взел, а?
 Аз отдавна пея, че няма смисъл от скъпи джаджи за децата, ама кат си пееш Пенке ле....

# 198
Оле, Пупмап, ужас! А аз се чудех за какво са тези батерии за кола към помпата и ми идваха какви ли не идеи - ако попаднеш в задръстване или ако има снежна буря и т.н. Казаха ли ви защо е нямало тук, на мен толкова време никога не ми е правило впечатление да нямаме ток. Май веднъж имаше едни 3ч и то точно, когато трябваше да уча, ама в библиотеката на училишето си имаше. Simple Smile

# 199
Аз отдавна пея, че няма смисъл от скъпи джаджи за децата, ама кат си пееш Пенке ле....

Тинке, не виде ли че е Color Coordinated  Naughty

Атти, предполагам, че не ти "слиза" кърмата и затова толкова малко цедиш... пък за мириса, моята определено не мирише на торбички, а на доста по-лошо  Sick ... не го виня Нолито

ох айде къш...къш... подобно на Барон Мунхаузен се хващам за косата и се издърпвам от форума...

# 200
Тинке, не виде ли че е Color Coordinated  Naughty
Сиреч?

# 201
Иван какви бузки е отгледал  Heart Eyes

Ох, досега се опитвах да обясня на моите колеги, че сърбите не дават Косово, защото си е тяхно пък  Crossing Arms, а не защото има ценни залежи на въглища, злато, диаманти, петрол или каквото и да е. Не могат да разберат те нашите страсти балкански  Grinning

ирка, в Чикаго лятото е влажно, та не се заричай  Naughty. А и идва късно - миналата година бяхме на моята кръщелница на рожден ден в началото на април и прехвърчаха снежинки. Е, беше около нулата (целзий  Mr. Green), не арктически студ, но все пак беше уикенда на Великден  Crossing Arms

# 202
За сметка на това на Великден се носят роклички с презрамки, независимо от температурата! Laughing

# 203
Мацки, някоя от вас ползвала ли е/ има ли машина за правене на кисело мляко?  newsm78

Питам, защото току-що видях, че пак са вдигнали цената на любимото ни кисело мляко ( което не е кой-знае какво, но поне прилича малко на нормално БГ кисело мляко) на 3.75, а у нас на месец се изяждат към 15 кг, което грубо идва към 120-130$. Машините за правене на кисело мляко хич не са скъпи, а поне ще знам какво слагам вътре, ще си слагам и пробиотици с живи бактерии, а не фалшименто със сухо мляко от магазина, та се чудя.  newsm78 Ако някой има опит нека сподели?

# 204
Аз си правя кисело мляко, ама без машинка - доволна съм.

# 205
Не съм чувала за машинка за кисело мляко, но баба ми правеше редовно, много е лесно. В свареното, охладено мляко се слагат няколко лъжици кисело, завива се на топло и след няколко часа е готово ( принципно процеса).

Аз намерих това,  и е 100 пъти по-хубаво от Данона(с нашата бактерия е Wink):
http://www.mountainhighyoghurt.com/

Няма го в Уолмарта, но при нас във всички други хранителни магазини го продават. По Коледа си бяхме взели разфасовка от 2кг за около $5.

# 206
Не съм чувала за машинка за кисело мляко, но баба ми правеше редовно, много е лесно. В свареното, охладено мляко се слагат няколко лъжици кисело, завива се на топло и след няколко часа е готово ( принципно процеса).

Аз намерих това,  и е 100 пъти по-хубаво от Данона(с нашата бактерия е Wink):
http://www.mountainhighyoghurt.com/

Няма го в Уолмарта, но при нас във всички други хранителни магазини го продават. По Коледа си бяхме взели разфасовка от 2кг за около $5.

Съгласна - и за процеса, и за Mountain High  Sunglasses. Щом аз, дето съм с две леви ръце мога да си подквасвам, за Тандури ще е piece of cake  Laughing

В Костко продават Mountain High разфасовка от 5 кг за около $8 (май).

# 207
Аз говоря за тези машинки:
http://www.healthgoods.com/Shopping/Appliances/Yogurt_Maker_Comparison_Chart.htm

Не са скъпи, а разхода ни за кисело мляко ще се намали почти с 80% за същото количество мляко, а ще си слагам живи бактерии, не като това в магазина.
А аз съм се объркала, не 15, а 30 кг месечно изяждаме  Laughing

# 208
Варено или направо давате прясното мляко, тези с 1-1.5 годишни дечица? Драма голяма - страх ме е да давам направо, но като сваря - мирише ми на загоряло, въпреки че му бая и го гледам непрекъснато, докато не почне да се надига. Знам, че писахте преди месец два, но не четох внимателно, а сега ми е на главата. Млековарката пътува от БГ насам, но докато дойде, Усмихчо ще откаже да пие мляко вече...Вкусно е, но намирисва на загоряло. Как варите и варите ли изобщо? MrsG беше писала нещо за бактерии, майка микробиоложка, варене, ама като четох по диагонал тогава....Мразя да питам неща, които скоро са обсъждани, но търсих и се отказах, нашите теми са вече абсолютно трудни за пребродване. Мерси.

Някакви страхотни Gerber бебета виждам по аватарите, мале, мале, хубавини! Heart Eyes

# 209
Джи, аз в микровълновата варя млякото.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт