Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява сириълът и кога трябва да се дава на бебета?
Как мога да успокоя бебето, което често се събужда през нощта?
Какво представлява сириълът и какви са неговите видове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява сириълът и кога трябва да се дава на бебета?
-
Как мога да успокоя бебето, което често се събужда през нощта?
-
Какво представлява сириълът и какви са неговите видове?
-
Кога е подходящото време за въвеждане на бебета в сириъл?
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
. , че то къде ще му излезе края иначе. За киселото мляко няма проблем, просто не е на уважение в нашата къща, ама прясното го пием като вода 

Накрая може да си гледаме крава
Нали на тая възраст трябвало да пият по поне 24 oz мляко? Аз давам кисели млека, сирена, не знам си какво, ама все ми се струва, че бебе на 1 година е добре да пие мляко. Формула - инаф! Сокове му се цедят пресни всеки ден, пие с наслада, но млякото ми е трънчето в окото.
(аз не обичам мляко и не мога да го оценя
... Съответно се е случвало да подквасявам няколко пъти от него с надеждада малкия да се научи да го пие на айрян, обаче- тц- така си и стои в хладилника., докато съвсем не се вкисне (и ние не го ядем кой знае колко много) и тогава го употребявам в сместа за баница, което обяснява честото приготвяне на този продукт у дома...
или като някой амиш...
. Ти с каква коса си и какъв е точно проблема, кажи ще измислим нещо друго.
? Цените пак ли са от този калибър и изобщо какво ще ме посъветвате