Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява сириълът и кога трябва да се дава на бебета?
Как мога да успокоя бебето, което често се събужда през нощта?
Какво представлява сириълът и какви са неговите видове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява сириълът и кога трябва да се дава на бебета?
-
Как мога да успокоя бебето, което често се събужда през нощта?
-
Какво представлява сириълът и какви са неговите видове?
-
Кога е подходящото време за въвеждане на бебета в сириъл?
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?

. Аз повече се притеснявам за месото, е та там шЪ дЪ има бая хормон
. Плодове и зеленчуци, ако има възможност органик, че като чета по колко ги пръскат
викам си е сега пропуснах 1-2 приятелки, шЪ, мЪ убият. Те винаги си ми честитят мой те празници, а аз винаги се старая да не пропусна техните. ама се случва и това де.
. От тук малко, от там малко и я подравни. той и ме боядисва . Препоръчвам си го. Естествено и аз си връщам жеста. толкова много го харесаха , че сега освен съпруга подстригвам и 2-3 приятели
та затова и се отказах.
/, ама за подстригването не мога да му се доверя! Поне за това ще си ходя при специалист, и плюс това от както сме тук забравих за козметички, маникюристки, и други подобни глезотии, които в Бг си ги ползвах често! 

. За фризьорите също се шокирах, какво ще правя не знам
, аз съм с много дълга коса и се подстригвам задължително поне през месец, айде парите ще ги преживея някакси, ама поне качеството да е ок
. Както и да е , бели кахъри, ще го измисля някакси
.