46та Американска Февруарска раздумка

• 11 981
  • 307
  •   1
Отговори
# 225
Клеърет, цените за свестните фризьори и козметични салони са много високи. В общи линии голямо търсене пада, аз без препоръка от някого за конкретен фризьор/козметик не те съветвам да ходиш Peace
При нас подстригване + боядисване излиза 150+ долара, само подстригване 60-70, като сложиш и бакшиша, който е задължителен ( 10+ процента) смятай, и това е в средна класа салон. Аз на кола маска не ходя, цени не мога да ти кажа, но тези не изглеждат даже никак високи, предвид цените на всичко останало. Аз в общи линии се оправям сама, с епилатора и така.  Rolling Eyes Подстригвам се на 3-4 месеца най-малко, щото иначе не ми е по джоба.  Rolling Eyes
Маски и други глезотии, всичко в къщи, много повече време ми отнема и нямам възможност да ходя редовно както в БГ. Маникюр е към 25+ долара( зависи какво точно ще е освен маникюра), скубане на вежди е към 15+ долара. Кичури ( само това, без измиване, издухване и т.н, които се плащат отделно) на къса коса са 65$.
За съжаление обаче тук цената не е признак за качество, просто както казах някой трябва да ти препоръча. За толкова време тука, едвам и то по случайност си намерих някой дето няма да ме направи да приличам на чучело.  Rolling Eyes

# 226
Тук има места на които за $30 те подстригват+изсушават.Бакшиш отделно, разбира се.По другата част не мога да се произнеса, ползвам епилатор.

# 227
 Hug
На повечето пресни млека пише , че няма хормони newsm78. Аз повече се притеснявам за месото, е та там шЪ дЪ има бая хормон #Crazy. Плодове и зеленчуци, ако има възможност органик, че като чета по колко ги пръскат Shocked
Анет шЪ мЪ умориш с пози байрям ooooh! викам си е сега пропуснах 1-2 приятелки, шЪ, мЪ убият. Те винаги си ми честитят мой те празници, а аз винаги се старая да не пропусна техните. ама се случва и това де.
Фризьор нямам, съпругът ми се грижи за прическата bowuu. От тук малко, от там малко и я подравни. той и ме боядисва . Препоръчвам си го. Естествено и аз си връщам жеста. толкова много го харесаха , че сега освен съпруга подстригвам и 2-3 приятели bowuu
Анет, весело изкарване в Мексико.Де се загуби

# 228
  • Чикаго / София
Clairette , и аз в началото питах за кола-маска, че в Бг ходех само на такава за определени интимни зони, и не само! Е, тук започнах да си уважавам отново добрия стар епилатор /имам го от 12 години/ и да ползвам самобрасначака за хммм зоните! Laughing Не съм ползвала самобрасначака от ....както се помня, ама не мога да дам такива пари за кола - маска, а и доколкото разбрах тук не правят пълна програма, както в Бг  Laughing Blush та затова и се отказах.

А иначе косата много ми се изстъни, пада, бързо се омазнява, а като я измия стои една суха и на клечки.   Rolling Eyes

На фризьор ми предстои удоволствието да отида за пръв път от както съм тук /вече 3 1/2 месеца/ и ще дам инфо! Ама много скъпо беееее!  Rolling Eyes

MVK и моя съпруг ме боядисва по принцип / сега като го няма трябва някак сама да се справя, ама ще викам неволята и така  Wink/, ама за подстригването не мога да му се доверя!  Поне за това ще си ходя при специалист, и плюс това от както сме тук забравих за козметички, маникюристки, и други подобни глезотии, които в Бг си ги ползвах често! Sad

Зора,  не знам защо, ама като влезна в Wolgreen и не мога да намеря нищо познато като марка! Много странно! Затова и попитах от кои сте доволни? Мерси за инфото!

А тривитиминола няма смисъл да ми се носи от Бг. Ако го няма тук просто го пропускам като вариянт.

Анет, супер за Мексикото! Приятно!

Байряма чистити ли се? И какво се казва - Честит байрям? newsm78

# 229
..аз употребих байрям като несвършващ празник,не с друг смисъл...

# 230
Irka незнам дале се честити, ама знам що сладко съм изяла по тези байрями, покрай приятелките Embarassed А най- интересното е , че те празнуват и всички християнски празници, само какви яйца боядисват на велик ден Shocked, то красота бе. Хайде изфуках се bowuu
Анет, разбрах защо си го употребила,ама то вашето ще е направо като сватба Joy hahaha

# 231
Clairette , и аз в началото питах за кола-маска, че в Бг ходех само на такава за определени интимни зони, и не само! Е, тук започнах да си уважавам отново добрия стар епилатор /имам го от 12 години/ и да ползвам самобрасначака за хммм зоните! Laughing Не съм ползвала самобрасначака от ....както се помня, ама не мога да дам такива пари за кола - маска, а и доколкото разбрах тук не правят пълна програма, както в Бг  Laughing Blush та затова и се отказах.
Ле-ле не думай, как така не правят пълна програма  Shocked ужас. То за епилатора ясно, ама не става за навсякъде, а бръсначката е мръсна дума, хич не я долюбвам  Naughty. За фризьорите също се шокирах, какво ще правя не знам  Cry, аз съм с много дълга коса и се подстригвам задължително поне през месец, айде парите ще ги преживея някакси, ама поне качеството да е ок  Crossing Arms . Както и да е , бели кахъри, ще го измисля някакси  Thinking

# 232

ми не ми разбра самоиронията, ма хайде да не се обяснявам повече  Laughing

вий пък много гиздави се извадихте бре - аз на фризьор в Щатите съм ходила 1 път за 10 години (пострижка) и няколко пъти за японско изправяне (което компенсира финансово всичките ми неходенета през годината  Rolling Eyes). Абсолютно излишен разход, при положение, че човек сам може да се подстриже, изсуши и тн... Naughty . За епилиране ползвам епилатор, много сте се разглезлили с кола маска вие  Mr. Green
Харесват ми процедури с лонг-търм ефект, за там съм готова да дам повече пари.

Анет, хайде събирайте слънце в Мексико - на Карибската страна или на Тихия океан ще ходите?

Бенсън, ти защо така се покриваш напоследък  Thinking

# 233
 hahaha Джена, абе самоиронията я схванах, ама как ми размаха пръст накрая, реших ,че не съм те прочела правилно, и съм накърнила вкуса ви за декорация на нърсъри-музея, хахаха.
 Губя се в превода често в нета, дам.

# 234
вий пък много гиздави се извадихте бре - аз на фризьор в Щатите съм ходила 1 път за 10 години (пострижка) и няколко пъти за японско изправяне (което компенсира финансово всичките ми неходенета през годината  Rolling Eyes). Абсолютно излишен разход, при положение, че човек сам може да се подстриже, изсуши и тн... Naughty . За епилиране ползвам епилатор, много сте се разглезлили с кола маска вие  Mr. Green

Джена, ама ти забравяш, че ти си с дълга коса. Аз като бях с дълга коса също се подстригвах сама и 2 години не ходех на фризьор, ама като си с къса как ще се подстрижеш сам?! Shocked На мен ми се наложи да я отрежа след раждането и просто нямаше накъде, сега докато израсте като чучело не мога да ходя, затова и ме боли толкова много по джоба, че трябва да ходя често.
Нямам търпение пак да порасте, че да мога да се оправям сама.  Peace

# 235
Ами да и аз малко се зачудих на това как точно да се подстрижа сама  newsm78, имам права коса до кръста подстригана на етажи, тъй че този метод  "направи си сам" няма да мога да си го самоприложа, ще си търся някакъв друг вариант, дано не ме окепазят само  Rolling Eyes.

# 236
По- евтина алтернатива за всякакви фризьорско- козметични манипулации (за който е лъки да има техен "клон" в района си  Wink):

http://aveda.aveda.com/grow/inst_schools/directory.asp#NY

Аз ги използвам за кичури, че иначе ми излиза майка си и баща си, също за фейшълс от време на време, педикюр...Били добри и за масажи, но това не съм опитвала аз.

Дженна, ти интересувала ли си се за цените на фото- и лазерна епилация (каква е разлика всъщност, аз така и не съм наясно?) в БГ?
Бубка, сватбарке, като свършиш с днешните "три дни яли, пили и се веселили" занимания, мини дай едно мнение тук по темата, ти нали си беше правила преди време? Доволна ли си?

Тина, хабер си нямам какво е това мляко.  newsm78

# 237
Тандури, Клеърет - глезани  Mr. Green. Дълга, едноетажна коса - пълен джоб!  Laughing (майтап ве, да не се засегнете си'а!)

МрсГ, аз съм си правила лазерна, не бях доволна хем в Ню Йорк правих в реномирана фирма, 10тина пъти ходих, и накрая пак си правих кола маска на същото място. Обаче сега, чудна работа  newsm78, вече повече от година са спрели да растат там косища... ясно, че от бременността ама дали само от това... хич няма вече  Thinking

За БГ четох в Красива Мама, че много от местата се оплакват от непостоянство в "резултатите". И съм склонна да го вярвам. И затова се отказах да правя процедури тука...

Последна редакция: нд, 24 фев 2008, 10:34 от Jenna

# 238
MrsG мерси за този сайт, цените са направо народни, не ми е съвсем в района, но ако работят добре ще се ходи на екскурзийка през месец-два, тамън да съчетаем приятното с още по-приятното  Mr. Green. За лазерната епилация в Бг цените варират, например за триъгълник можеш да видиш цени от 90 лв до 150 лв. на процедура. Лошото е че правят шмекерии, работят нарочно с по-ниска мощност и така оставаш на места на островчета, за да отидеш пак  Twisted Evil. Аз мисля да пробвам няколко процедури преди да замина, но да видим дали ще ми остане време.
Jenna ти майтап си правиш, ама аз съм толкова суетна, че не знам как ще просъществувам там  hahaha. Най ме е страх за храненето, ама да не отварям тази тема. Ауу ама Ноли какъв е бонбон  Heart Eyes

# 239
Боже- божеее!!! Голям сладур Ноли, и как е порастнал само, и гледа сякаш знае какво прави... Да ви е жив и здрав!!! Много хубав ви е юнака, браво!!!! И на фотографа също Simple Smile .   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт