46та Американска Февруарска раздумка

• 11 975
  • 307
  •   1
Отговори
# 240
здравейте и от мен. да се включа и аз в американската тема , макар да съм нова. май не виждам някой от Missouri тук Simple Smile.
 пуснах тема с молба да се обединим и да помогнем на Илиана и ние , но модераторите я прехвърлиха. Моля ви , ако имате желание вижте тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=77566.msg6624166#msg6624166
 Simple Smile Heart Eyes

# 241
 Joy Нолито е супер !!!

# 242
Да подкрепя annette, че Киа-та не са добри коли.

Епилатор имам един на 10 години и върши чудна работа, но аз съм си плешива по природа (пу-пу, да не ми е уроки  Laughing). Косата ми е дълга и права, Super Cuts се справят прилично за 15тина долара.

Оле, то Ния почти порастнала. 4 години си е сериозна работа вече   bouquet

Мляко ние не пием, но млечни продукти ядем на норматив.

Ноли е сладур и колко задълбочено гледа  Heart Eyes

Бубка и Пумпал кажете за сватбарстването и главно - Уиндекс помогна ли ви за херпесите   Wink

Ох, майка ми е на интервю за виза в понеделник и се опитвах да й обясня, че е важно да носи и документи, че и аз, и брат ми сме легално в САЩ освен нашите актове за раждане. Най-забавното е, че спори с мен на принципа, че е взимала виза преди 4 години и ги разбира нещата. Като че ли аз и мъжа ми не сме пред консулството всяка година Laughing. Дано да не я отложат за по-късно заради липсващи документи.

Последна редакция: сб, 23 фев 2008, 23:22 от Juturna

# 243

позволявам си да ти кажа , да предадеш на майка си , че задължително искат актове за раждане на децата , независимо къде са и на колко са години. майка ми беше на интервю миналата година май месец- дадоха и безпроблемно 10г виза. но да си носи документите които изискват в консулството, за да не я връщат.

Последна редакция: нд, 24 фев 2008, 19:22 от raya_usa

# 244
Juturna, annette, не е модел на Киа , това е ника на майката на Илиана , болното момиче за което тече кампания в момента във форума.

newsm78 sofkobofko питаше за мнения за Киа Спортидж, annette1104 каза, че не са добри коли -- аз на това отговарях.

# 245
о'к sorry тогава, объркване с никовете Wink редактирах си "глупостта " вече! Embarassed

Последна редакция: нд, 24 фев 2008, 19:25 от raya_usa

# 246
Ще е добре, ако майката наистина отвори сметка, за която да не се плаща превод от $45, това са си пари, които ще трябват за антибиотика... А дъщеря й е много хубаво момиче, чак е невероятно да си представиш, че страда от толкова тежко заболяване. На държавата ни какво й пука...Дано ние може да й помогнем!

# 247
  • Boston, MA
Мляко не варя, може да го сложа в микровълновата за 15-20 сек, да не е съвсем ледено (но пък в градината го пият директно от хладилника).

Ноли е опасна фога вече, Иван е сладкишко! Пумпал, как беше сватбата?

Ние пак сме с одисея. В четвъртък отидохме на ресторант, където Дани е бил и преди, и по принцип много му харесва и поне 1 час е ОК. 10 мин след сядането започна да плаче много жално "Ол дан, пийс", и да слиза от стола. Нещо хапнахме, взехме останалите неща за вкъщи и се прибрахме. На Дани му се оправи настроението, заспа, но в 1 часа се събуди и рева на пресекулки оттогава до 6 сутринта. За късмет майка му беше пила уиски до 12 и й се разказа играта. Сутринта пак мрън, мрън, най-накрая легна да спи наобяд, спа 4 часа. После вдигна и температура, и слава богу, че обвинихме сервитьорката за вещица  Laughing (мъжът ми искаше да си поръча 5-корс меню, тя каза, недейте, по-добре друг път, когато не бързате, ние се облещихме и поръчахме, но малко след това се наложи да побързаме.  Shocked).

Опипах го навсякъде, да видя какво го боли, около венците/ушите се дърпа, диагнозата ми беше ушна инфекция, усложнена от кътници. Днес го водихме на лекар, потвърди диагнозата за ушите, пак даде АБ, но този път няма да го пием веднага. Чакам да видя как ще е следващите 2 дни, ако е вирусно, може да мине от само себе си. Капнах му капки Отипакс за уши, някой ползвал ли ги е?

Иначе сватбата беше супер, имаше половин метър сняг и с гола рокля и отворени обувки беше малко хладно, още повече, че нямаше таксита и се наложи да шофирам и съответно да газя из снега (е, все пак сложих ботуши). Кой каза лято?

Аз съм доволна от епилацията, но май ще трябва да направя още един курс, за да се махнат напълно. Растат едни такива мижави тънки косъмчета, които много лесно се дърпат (и рядко има нужда, разреждат се).  Иначе всички слухове за цените на козметични и фризьорски услуги са верни.  Laughing Не мога да си позволя да ходя всеки месец при любимите ми фризьорка и колористка, та и аз си помагам. Кола маската я има като такава, но е скъпа. Бразилиън се казва пълното махане на косми от бикини областта.

Ай, колко изписах, стига вече...

# 248
Пумпал...Иван е разкошен,страшно сладък и е с твоите очи Heart Eyes

Мляко се пие у нас като за световно ,един пие ским ...друг 1% ,не съм варила до сега..сигурно щях ако бях прочела това по рано,затоплям и аз като бубка и толкоз...то едно ли е..две ли е  ooooh!

Елла я приспаха за процедура в петъка...гадно беше,не е нищо сериозно но трябваше да стои мирна та затова...като разярена лъвица в клетка бях докато не си я видях.Днес пък си намерих $120 кинта кеш,огледах се за да ги върна но никой наоколо Mr. Green,и аз съм губила такива суми...ето че всичко се върти.

# 249
 Whaasup

Вики, айде сега 150+ за обектив  Laughing

На сватбата, на която ние бяхме се оказа, че фотографа ходи в България 2 пъти в годината да снима спортни събития. "Вие сте голяма работа във всички спортове! Много състезания вече се организират в България, особено след 9/11." Той ни наду главата с тия приказки, обаче и ние с мъжа ми не му останахме длъжни...разпънахме го да ни обяснява за обективи, беше много услужлив, нали сме от БГ  Sunglasses

Бубка, ти в Бостън с гол гръб и сандали, а аз в ЛА с палто и ботуши  hahaha Поне на херпес го докарахме с теб  Laughing

Джена, забравих, че ме пита за твойте дружки - не ги познавам.

Кола маска аз си правя сама, бразилиан продават в магазина, топлиш, мажеш, дърпаш  Rolling Eyes...ама и аз искам лазер.

За хормоните в мляко и т.н. моя приятелка с докторат по биохимия ми е казала да не се притеснявам и аз не се трогвам.

Благодаря за комплиментите за бебочков. От днес имам няколко сполучливи снимки /нищо артси, но много сладки/ като сколасам, ще ви ги покажа.

Последна редакция: нд, 24 фев 2008, 16:33 от Пумпал

# 250
Ей, банда! Кви хубави деца!

Аз съм в София, ама не ми се иска да ви пиша за майка ми тука, където си говорите за дечицата. Стига ми да кажа, че едни шибани обезболяващи лепенки търсим като луди, аман.

София е бунище, но поне времето е слънчево, хубавичко, за разходки. Минах към детския кът на НДК с кучето  - ужас некъф, пълно сметище, гнус ме е кучето ми да ходи там. Обаче от обслужването на новия терминал съм много доволна. От кацането на самолета до таксито бяха не повече от 15 минути.

Сега трябва да търся сламки за пиене и не е ясно къде в София се продават. Има ли баси вариант да оживееш в тоя град без да се мъкнеш по хипермаркетите в онуй гето Младост?

# 251
Ще е добре, ако майката наистина отвори сметка, за която да не се плаща превод от $45, това са си пари, които ще трябват за антибиотика... А дъщеря й е много хубаво момиче, чак е невероятно да си представиш, че страда от толкова тежко заболяване. На държавата ни какво й пука...Дано ние може да й помогнем!
Пумпалблагодаря ти че се включи. Аз разговарях с майката , тя ми сподели че не е очаквала хора от чужбина , още повече от САЩ(от толкова далеч) ,да се включат в кампанията , но каза че е благодарна на всички които откликват на техния проблем. Обсъдихме варианта за Epay, което е нещо като нашия Paypal. Annette каза че в името на Илиана , ще направи каквото е необходимо. Какво ли не прави един отчаян родител , за да се бори за живота на детето си. за съжаление , когато се случи нещо такова, и си безсилен с инстанциите в Бг, единственото което можеш да направиш е да се обърнеш към Хората за помощ и да продължиш да се бориш с всички сили. на мен лично ми направи невероятно впечатление, колко много майки в България помагат , как независимо че получават 220лв майчинство , отделят 20-30лв. Може би защото осъзнават че това може да се случи на всеки , че всяка една от тях може да попадне в положението на Анета.
 затова си позволих, макар че не ви познавам да се обърна към вас , да подадем и ние ръка. истината е че тук възможностите ни са малко по-големи , а предполагам и желанието също.
 както казах и преди, понякога се радвам че децата ми живеят тук , и че са американски поданици. никой не е застрахован от нищо , но в България , просто нямам думи. Sad

# 252
  • USA
Raya, ще помогнем ако е възможно! Само дано да се намери практическо решение на проблема, за да не останат половината пари в банките.  Praynig

Наистина в тази тема има много красиви деца!   bouquet

# 253
Хиър, кажи как е майка ти?? Какво казват лекарите? Има ли подобрение? Мислим те! Hug Praynig

Момичета, някой знае ли как е кант за мебели? Това нещо дето се лепи като лента по плоскостите, за да е гладък ръба? Питах в Хоум Дипо и в Лоус, обаче ме гледаха като извънземно.  newsm78

# 254
  • Boston, MA
Тандури, veneer?

Общи условия

Активация на акаунт