Отговори
# 15
ееее..я пиши как сте с Лена?

# 16
  • София
Еййййййй, да ви остави за десетина минути човек - цяла тема ще изпишете   Shocked
Да започна и аз по ред на номерата.
 Ми на кой да се метнат тез хубави бебета ми кажете- те си имат хубави мами   Peace с бретон и без бретон направо сте страхотни.
За тези пампер-мечета колко трябва да се съберат за една играчка? Аз имам няколко, но още не съм посетила някой магазин за карта. ( днес взе че ми изгърмя водната помпа на колата , добре че повинката е майсторче pironi та я смени на бързо  .... иначе под домашен арест.

И сега как беше лафа - да се пУфаля - Ники намислил следващата изненада, ама мъжете в нашата компания са Мара-клюкарката.  Та измислили да се празнува в една вила с таверна в Копривщица. До тук добре, Ники ги помолил да не ми казват, но нали са мъже веднага забравили....Звъни ми одеве скайпа phoneuu и организатора - да ме попитал ще идваме ли. Ники така се ядоса, че им отказа и сега трябва да си избера къде да отидем ( х-л Хисар ири Аугуста ) в Хисар.  Нямало да бъде изненада, ама.... А аз така се зарадвах  newsm68

Така, че началото на март се отдаваме яко на СПА - то Вленитград, Хисар.....кой знае до края на месеца какво ще измисли  newsm53

Айде лека нощ и от мен и "безколикна" ( Стелче изв, но много ми хареса ) нощ.
Еййй, 6 нови отговора докато ги изпиша всичкото това  Thinking

# 17
Направих само запис, защото се изявявах кулинарно Crazy Направих баничките с шоколад и ванилов крем на Цецето. Още не съм ги опитала. Ако не се появя утре, значи ...
Сладурка, и аз имам проблеми с косата като теб, но за жалост не изглеждам добре като теб  Sad
Отивам да пробвам десертчето. Стискайте палци  Party

# 18
  • София
Привет!
Вие лягате да спите, аз чак сега се обаждам  Embarassed
Иначе цяяяял ден се опитвам да наваксам с четенето, еми то не е писане, не е чудо  Crazy
Събота и неделя не седнах на компа и днес  smile3529 тъкмо се  наканя да се включа и нещо все изникне, а следобеда и вечерта малкия беше ужасно кисел, така се присвиваше милия /май коликите се завръщат/  Shocked

Благодаря на всички, които ни честитиха 3тата месечинка в неделя   bouquet

Сега отивам да спя, утре ще се включа по-активно. Спокойна нощ на всички!

# 19
От няколко дни искам да питам нещо и все забравям. Сега съм се сетила, дано утре ме видите. Още от раждането Дара има косъмчета на разни места - челцето, гъзето, раменцата... Не се притеснявах, защото реших, че с времето ще опадат. И наистина тези от раменцата опадаха, но тези по челцето малко ме притесняват. Не е окосмяване, по-скоро е мъхче, но понеже е с тъмна коса се вижда на светлина. Дано не се вманиячавам, ама нали е девойка... newsm78

# 20
Mariana, Андреа също има такива, ама аз не се притеснявам. Мисля че ще паднат с времето. Сега значително са намаляли от раждането- като се роди беше  #Crazy И все пак и на мен ще ми е интересно някой по-вещ да каже.

Утре аз пак при свеки... ама да кажа че се е подобрила, дано да не е временно, не че ще ме спечели  Twisted Evil

Тали, аз я замислям разходката в парка, само чакам хубаво временце... ама аз как ще те позная, в албумите те няма (да си призная отне ми половин час да те търся)- ето сега повод за снимчица  Mr. Green

Детето спи от 22 и 30ч. а аз се цъкля тука... после що немога да се наспя...

# 21
Марианче,и ние имаме...повечето изчезнаха,но по челцето имаме още,а също и по ушите  Rolling Eyes като се роди и като видях,щях да припадна,беше като маймунка,но се чисти постепенно,да не говорим,че има мъх и по срамните части  Tired  дано след време се променят нещата и да прилича на баща си,та да няма детето проблем с обезкосмяването. Peace
А аз да питам,удачно ли е съхранението на преварената вода в термос.То не,че има голяма файда от него,водата е топличка,направо хладка и то само около четири часа и после си е студена.
Таш,абе за вас ми бяха плановете,да седна да си поговорим на спокойствие,но...не беше точно така,дори в момента Габото ми е на цицата  ooooh!
madchen ,как бяха баничките?
А сега лека нощ и да оставите бебоците да се наспят  Laughing

# 22
  • София
Божкеее..ама вие не спите ли, брее ooooh!
Мислех си, че след мен няма да пише никой, а то..навалица  Mr. Green Мерги е тук, ама тя е ясна  Crazy
Нещо не мога да заспя...нерви яко. Баткото, въпреки протезите на ушите прави някакви гнойни процеси (отит, тъй нареченичт) и от ушето му изтичт едни гадости...брр...и така е от събота. И май някъде подсъзнателно нещо работи и не заспивам.
Сипала съм си водка с доматен сок, извадила съм си малко сьомга и като лудите вися над компа. Ама след малко ще ми се доспи
Дано утре времето наистина е хубаво за да направим една разходка с Павката. Той да види свят и света него   Simple Smile

Мариана, аз какви страхотии съм чувала, е са нормални за момиченцата..космите са последното, за което съм чувала. Ще се махнат докъм годинка. Изобщо, при момиченцата знам, че се чака годинката. До тогава може да прокървява, да има уголемени гърдички и т.н. Ама съм мъжка майка, де. Говоря за познати разни.

Мерги, то става, ама трябва термуса да го стерилваш някак. Може би с разтвор за студена стерилизация. Но то след няколко месеца няма да има нужда, де Laughing
Аз водичкта си я държа в тенджерата, в която я преварявам.

Отивам да изиграя още едно думино и ще лягам. Лека и спокойна  Hug

# 23
Ох,Дианче и аз мислех да ходя да си сипя едно винце и да пафна една цигарка,ама ме мързи да се обличам,но може да размисля.Наздраве на теб  cheers
 ooooh!  пет мин. писах някакви неща за гнойта,която тече от ушичките и неможах да се изкажа,ами то неможе всички да сме като оратори...няма значение,дано Любенцето е добре и ти не се притеснявай  Hug аз днес щях да те питам за него,но  Blush един акъл за къде по напред ... и както обичам да се оправдавам-важното е,че съм си мислила за него   love001
В събота ще идват майка ми и баща ми на гости,та днес зарадвах патронажната  smile3508
Спирам и отивам да се пробвам за пореден път да оставя Габи в леглото,защото явно и тя иска да стои при вас  smile3521

# 24
  • София
Я да се запиша и аз в новата темичка. И аз не спя. Crazy

Мойта мама като е тук, и ми е едно спокойно на душата, няма кръвно, няма боже господи....Детенце слушка, играе си, спинка спокойно, рахат. Обаче много се плюнчи и вече каквото докопа го слага в устата.  Пипах й венчетата, но нищо не напипах. Ама днес по едно време с такова настървение гризеше една играчка, и промрънкваше, и аз я намазах с обезболяващо гелче за всеки случай. И се успокои след това. newsm78

Ооо, madchen, да кажеш как са станали баничките  Heart Eyes  И аз правих сладки изстъпления тая вечер.

Мерги, и ти си тука те гледам. Що трябва да я държиш водата в термос? Аз си я държа в стъклено шише или в тенджерката и като ми потрябва, за секунди я стоплям в микровълновата.

Василия и тя имаше косми по ушите, ама опадаха вече. На друго място няма. Дано да се е метнала на мен безкосмена.

Ще почна да пиша глупости вече, тъй че пожелавам лека нощ. Утре ще черпя за четвъртата ни месечинка  Heart Eyes

# 25
Марианка, и Лена има такива мъхчета, надявам се да се махнат скоро.
Баничките станаха много вкусни Wink Ако се чудите дали се отслабва като се ядат банички с шоколад и ванилов крем в 12 посред нощ - еми не се отслабва Mr. Green
Отивам да се разхождам със съкровището из стаята Crazy
Между другото, боли ме много едната гърда. Няма бучки - може ли някой да ми даде съвет какво да направя?

Последна редакция: вт, 19 фев 2008, 01:48 от madchen

# 26
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КРЕМИ,плувай в морето на любовта и се радвай на много приятелства тук! Peace Stop
Да отбележим и месечинковците днес Жорислав на galentinass(къде е това момиче?????) и Василия на Цецето- да бъдат живи и здрави дечицата !

Здравейте, вие си пишете по късните часове 00-01ч,ама гледайте аз какво правя,моето зверче се буди и тва си е, малеееее,ляга уж късно,къпем се късно,игри,100 неща и не и не, пак си става в 3ч Иде и т.н.,сега се смее и няма много намерение да спиииии #Cussing outБлагодаря ви за подкрепата за това шофиране,всеки ме успокоява,че е рано и  ще свикна,ама аз незнам какво съм го замислила толкова и се стресирам,че не вдявам бързо,ама явно си требе времееее!
Сладурче малиииииииииииииии, да не чувам ПОВЕЧЕ от твоята уста,косата,дебела,и тинтири минтири-ЗАБРАНЯВАМ,!!!!! Peaceя гледай ква жена си бе!Ти кво искаш????Аууууу хора без работа е твоето вече, ще се ядосам още повече. Stop

..........малее,аз се извинявам,че съм споменала САМО Юлчето и Тали(за комплиментите),ама вчера така ми беше докривяло,че не се замислих кой-кого и какво и се разписах набързо,като в поста си добавих след имената и "и много други мами",иначе знам,че ме Фалите мноооооо,май е само лъжа с обектива,елате да ме видите сега в 3ч посреднощ:) и пак шИ си говорим.Най-официално се извинявам на Роси и Зита Simple Smile,мале май друго не помня да е засегнал темата и пак се извинявам,ако има де....
Иначе Роси ти ме пита за кексоправене на Пирдоп,-еми имаше,имаше, как иначе,то изпуска ли се такВАз възможност златна!!! SickЗита прекрасни сте с малката бонбонка Simple Smile,косата незнам каква е била,но изглеждаш страхотно Simple Smile
madchenмалее с тия банички ме закопа, сеа умирам да си хапна о тях ,къде сииииииииииииииииии?
Дианче, Мерги - душициииииииии,ауууу-ама то винце,то водка с дом.сок,сьомги(ее срам немате бе)и кво до къде я откарахтеее???Дианче,дано се оправи малкото мишленце бе, ква е тая гной сега?? много неприятно,дано скоро се похвалиш,че е отшумяло всичко.
katiousha еее провлачих крак за почивките и сега виж, браво,много се радвам,не съм ходила до сега във Велинград,но е супер,така съм чувала.Да възнаградиш съпружеското тяло Simple Smile
m_jov за изпити ли учиш мила????не можеш ли да ни навестяваш по-често Crossing Arms Peace???
В този ред на мисли,ПростоАз също учи за много тежки изпити и държавен също!!!!!!!!!Много рядко на Скайп ми оставя по някое съобщенийце,мислих да й се разсърдя,ама пак не стана, като видях каква е хавата,то душа не ми даде:),та викам да ви информирам,преди и вие да си извадите погрешни изводи:)
аууууу май бая съм писала,А.? ми така като гледам, май ДА! ,айде до утрИ....хихихии

Последна редакция: вт, 19 фев 2008, 04:13 от Galaxy_26

# 27
Whaasupмацкиииии, да не мислите,че сме спали след 4ч, НЕЕЕЕЕЕЕЕ, ставах 100 пъти и реших,че няма да се спи, пих кафе, нахраних змея(триглавия) ....спа до сега след като яде, ама на мен ми се отспа и сега уж държа фронта , ама да видим по-нататък през деня как ще съм.Еми 3-4 часа сън ми са се събрали, това еееее,така е решил дребсито..  smile3504
хубав ден,
Дес- стархотна тема, незнам само как оцелваш точно като трябва да пуснеш нова, дане би да ти сигнализира нещо,някой или просто си предвидлива,че ще я изпишем ....?? Simple Smile newsm78

# 28
Добро утро, момичета  bouquet
Гледам някои не са спали цяла нощ, други още спят, а аз от ранни зори съм на крак Simple Smile С Алекс се нахранихме рано - рано, изпратихме баткото на училище и сядам да изчета старата тема  smile3529
Нашият татко пак го няма  Sad , но поне с автомобил ще се прибере днес или утре  car003
Честити месечинки на Жорислав, Василия на Цецето, и Десито на Краси smile3525 Да растат умни и послушни newsm51
Честит рожден ден на Кремито. нека бъде много щастлива и обичана smile3525
Сладурка,страхотно изглеждаш на снимката.
Галакси, и ти на колажите си екстра.
Явно не само бебетата са ни най - хубави , но и мамите smile3521
За сега слънчев ден и до после

# 29
Добро утро!

Честита месечинка на Василия на Цецето и на Деси на Краси! smile3525 Да растат много послушни и да радват мама и тати!

Креми, честит рожден ден мила! Да си много щастлива и обичана и всичките ти желания да се сбъднат! newsm51

Ние се наспахме тази сутрин. След вчерашния ден, през който бебка не заспа хич, тази сутрин стана чааааак в седем. newsm44 newsm44 newsm44. Хапна и сега мрънка на палячовците над главата си.

Дано днес да е топличко , че да  1stroller
Момеее, ша неделим ли, ако се постопли?

Дес, страхотна темичка, както винаги всъщност.

Мерги, аз водата си я държа в термос от самото начало. Слагам я топла и тя след известно време изстива, но пък така ми е удобно.

Боряна имаше косъмчета по гръбчето, като се роди, но те опадаха. . Сега няма никъде. Но тя е с руса косичка и е  доста бяла. Знам, че тези косми, които ги имат след раждането, с времето падат. Така, че няма страшно, няма да са ни космати момите.

Лек и спокоен ден от мен.

Общи условия

Активация на акаунт