Отговори
# 30
Добро утро, мацки! Не съм влизала.................. и аз вече незнам откога. Нося по  няколко дини под мишница и вече изперквам. Всичко стана толкова скъпо, че се чудя какво да захващам, днес ще ходя да гледам помещение за кафене, дано да ми хареса. Да ви се похваля преди няколко дена ми изплатиха всичките болнични, представятели си- от октомври. За всичко е виновна счетоводителката ми и на всичкото отгоре, сега ми сервира, че напуска.............  Всички да сте живи и здрави, това е най-важното. Марти ми е едно съкровище, толкова спокойно бебе, но май ще ни почват зъбките, дано да избият леко, да не го боли. Много целувки на всички, при първа възможност пак ще се влюча за клюки Grinning

# 31
Добро утро, мами!

Честит рожден ден, мила Креми! Бъди винаги силно желана жена и истински обичана майка и съпруга!

Честити  месечинки на сладките бебчета Василия, Десито и Жорислав! Да радват своите родители с много смях и безгрижни дни!

Гале, какво правиш посред нощите , бе? Ей, този Ники още от сега иска да разбива мацки по малките часове, а? Нощтна птица Laughing.

Марианче и моята имаше малко мъхчета по ушичките и челцето. Вече почти се изчистиха. Но аз съм била #Crazy Майка ми като се прибрала от болницата, татко и викал: "Какво е това циганче? Sick Да не са сменили детето в болницата? #Crazy" И е стоял малко настрана от мен до 20-я ден. След това като ми светнало окото(имам неговите очи) ела да видиш. Незнам докога съм се чистила, но сега съм много бяла и много леко окосмена.

Да питам - на Лилия вчера и днес са и червени бузките - цункам челце - не ми се вижда да има Т. От какво може да е? А вкъщи е 17 градуса.

Последна редакция: вт, 19 фев 2008, 08:50 от Роси_

# 32
Понеже съм заспа, Честито на всички празнуващи!

# 33
  • София
Добро утро мами.
Честито на всички месечинки!   bouquet
Креми, Честит рожден ден. Много щастие и много радост да съпътстват дните ти bdbaloni

За временцето, казват че от вторник се оправяла - та да ги видим познават ли Rolling Eyes
Мъхчета и ние имаме на гръбчето при раменцата, но доста оредяха вече. Мацка ли сме или кво ?
Галенце, е ха дано по - честичко ни водят  newsm53 . Ники непрекъснато ми спретва изненадки ( ако и напоследък да му ги провалят ), така че ще разказвам.
Ей да пеква тва ти ми слънце, че не се издържа в къщи. Аз толкова време не съм свикнала да стоя на едно място и  #2gunfire ме хващат лудите.
Айде весел ден от мен.

# 34
добро утро!вие пак сте изписали 100 странички.после ще ви чета.
вчера митко се скъса от рев и за това повече не се включих.вечерта на мен ми стана лошо и бях заспала още в 10.
засметка на това станах сутринта в 6.нахраних малкия.мислех и аз да хапна но започнах да домакинствам.всичко свърших остана само да сготвя.сега ще извадя едни пилешки бутчета да се размразяват и после ще ги правя с фасул.
митко като хапне в 10 ще ходим до педито да го прегледа че отзи обрив по бузките не му минава вече 2 месеца.и почвам много да се тревожа от какво е.
честити рожден ден на кремито!бади жива и здрава и много засмяна!
Честита месечинка на Василия на Цецето и на Деси на Краси!

# 35
  • София
Добро утро момиченца-
Докато дочета старата тема, а и новата изпих 2 кафета - ама бива ли така?!?

Честит рожден ден на Кремито - да си жива и здрава!
Честити месечинки на Василия, Десито и Жорислав! да са много лъчезарни и засмяни!
[/size][/color]

Сега да ви подкарам по ред на номерата Simple Smile

Галакси, на шофьорските курсове няма да се научиш да караш. То е ясно това - с тези 40 часа шофиране си до никъде. Даже и да те скъсат първия път (което инструктура има интерес, щото му плащаш още 7 часа) - часовете са 47... Пак е нищо. Ти ако знаеш какви неща правех аз като взех книжка - и пак 1 месец карах с баща ми отпред да се науча - мен той ме научи... Ако знаеш как един път не ударих колата отпред само защото тя тръгна, втория път едва не се обърнах щото влязох с бясна газ в един завой, третия път съборих една тента на кафе докато паркирах, а четвъртия път един трамвай ме олющи... на петия, на паркинга на София Ленд цунках едно такси (ама лекичко) и охраната ме увика че аман от аматьори - тамън шефката ми спряла да блъска колите по паркинга и съм почнала аз...  То не е смешно - но това се случи в първите 10 пъти като излязох сама на пътя.

Марианка, косъмчетата са нормални. Давам ти жив пример - гледам снимки на сетра ми като бебе - е няма такова маймунче. А сега си е нпълно нормална - майка ми каза че около година и половина всичко е опадало  Hug

Лили, да има чай на ХИП, който е лайка, липа и маточина, но той е за бебета над 6 месеца. Този който е за бебета над 2, няма маточина - аз се излъгах да си го купя и Руси седи  Sick и след като се е излъгъл 2-3 глътки не ще повече  Peace

Цеце, зъбките започват да излизат към 4 месеца в повечето случай, разбира се има изключения Simple Smile Така че не се притеснявай - не че си се притеснила де Wink Василия си се развива повече от нормално Simple Smile Но ти и това го знаеш Simple Smile
А това че вдигаш кръвно показва, че ти идва малко в повечко - хвани разпусни ако можеш малко или дано мама остане по - дълго да ти помага  Hug пък ти я изкуши с някой сладкиш или онази блажна пита ли беше Simple Smile ммммм За нея и аз идвам да ти помагам Simple Smile Сега сериозно - високото кръвно е опасно и моля те, пази се  Hug

Руси заспа и сега отивам да пия кифе и да си изпушкам цигарката Simple Smile

Последна редакция: вт, 19 фев 2008, 09:23 от *Маги*

# 36
  • София
Честит 4 месец на Василия, да ти е жива и здрава Цеци!  bouquet
Честит 3 месец на Деси на мама Краси!   bouquet

Честит рожден ден Кремито! Желая ти много щастие, усмивки и любов!

madchen, дори и да не напипваш бучка пак може да е запушен канал, затова преди кърмене топли компреси или направо топъл душ, а след кърмене налагай със зелеви листа. Можеш да си вземеш и Лецитин да пиеш, също помага. Изцеждай след всяко хранене и докато се оправиш давай първо тази гърда, която те боли.

Гледам за майки сте писали - мойта идва в четвъртък вечерта и ще остане за уикенда.

Днес незнам дали ще стане за излизане - мрачничко е за сега, но ако пекне по обед ще изляза до парка Св. Троица. Има ли други, които ще ходят натам?
Аз имам слинг, но така и не се наканих да го пробвам, ама ще взема пък може и да ми е удобно.

Снощи намазах Стеф на бузките с елеком и днес вече почти нищо му няма. Мисля, че с още едно мазане и ще се оправи. Вчера направо се бях притеснила - те бяха станали кърваво червени. Лятото ще го мажа от горе до долу с 60-ти фактор.

Патронажната снощи даде наставления на мъжо по телефона да правим гимнастика на бебето, ама на мен ми мина покрай ушите. Дори не сметнах за необходимо да кажа, че всъщност правя някаква гимнастика и масаж. Много съм зла  Blush
Тренирам за люта свекърва от сега  Laughing
За Хисар, аз съм била в хотел Хисар - юни месец, имат много процедури коя от коя по-хубави, но пусто много тесни стаи в тоз хотел - не можеш се завърти вътре. Незнам Аугуста как е. Аз като гледам без децата никъде няма да отидем и от снощи ми се е загнездила една такава мисъл, че единствено ако ни поканят някъде на сватба извън София ще можем да оставим децата за 1 вечер и да отидем  Laughing Laughing Laughing
Айде после пак ще пиша.

# 37
Добро утрооо  Hug

по кафенце от нас, че ми е за първи път  Wink

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КРЕМИ!!!   bouquet  Много влюбена, много обичана, щастлива и усмихната всеки ден бъди!!!
ЧЕСТИТИ месечинковци на малките сладурчета на Цецето и Краси!!!  
И ние си имаме мъхчета, и то най-вече по челцето останаха, но ще паднат, не го мисли Марианче!
Нашата водичка също е в термос, при това от няколко дни. Много съм доволна, че си купих, много по-лесно и удобно ми е така.
Тез банички....ей само съблазнямате слабата ми фигура  hahaha то пък не се и поддържа лесно клъгла форма  Mr. Green ша зема да им метна идно око.
Ама сте красавици всички мамита, че как иначе такива прелестни бебета ще се родят  love001
Дианче, дано се оправи по-бързо детенце, че много притеснения така, наприятно е! стискаме палци!
Нашия батко и той нещо взе да кашля като дърт цагараджия , да видим до къде ще се докараме...дано не зарази мънинкото съкровище!!!
Сладурка, ти си истински сладур!! Не се притеснямай, всичко си идва по местата след време  Peace
Хай де хубав ден и до после, че и леглото не съм си оправила още и се подвизавам по пижама пред компа  Crazy

# 38
  • София
Добро утро  Grinning Гледам имало е още среднощни птици  Laughing Галакси, що така твойто Никенце? Дано е кратъчък период и бързо да отмине Simple Smile

Роси, дали не е от зъбки? Баткото все така ставаше, когато напираше някой зъб. Червени и парещи.

Катюша, ама аз вчера забравих да те попитам приемате ли нови мъже във вашата компания  Mr. Green

Цеце, честит мини празник днес   bouquet Много да те радва малката балеринка  Simple Smile А мама си е мама...вълшебен лек в трудни моменти. Радвам се, че всичко с кръвното е ОК.

Кремито, ЧРД   bouquet Много да си здрава, щастлива и заобиколена с любов   bouquet

Краси, честита месечинка  bouquet Да ти е здравичка и дано момента с коликите е отминал Simple Smile

Днес ми се вижда по-топличко и мисля да се порзходя по някоя близка дестинация  Grinning
Отивам и аз да пия кафе с абсорбатора  Mr. Green

И ви мерси за милите думи към Любачето. Да са живи и здрави бебоците и те един ден ще станат каки и батковци  Hug

# 39
Ха, Добро утро и от мен!

Тези дни само ви чета, защото на два  пъти писах - писах, и то вземе, че нищо не се публикува. И му бях сърдита малко на този форум, защото само залудо си пиша! Но викам, я да се появя, че да не ме забравите!

А сега, честито на всички празнуващи днес! Креми, желая ти всичко, което си пожелаеш да ти се сбъдне лесно и бързо и разбира се много здраве и любов! А на малките и грациозни Василия и Деси , да са живи и здрави, да слушат мама и тате и те цял живот да се гордеят с тях!

Галакси, пак утрепа рибата с хубави почивки, само така, че и аз ги чакам тези почивки с нетърпение, но ще устискам още 10 дни, че тогава стягаме багажите и отиваме в Гърция. И дано Никича, се опомни, че трябва да се спи нощно време, че иначе на мама, колкото и почивки да й осигурява тате, тя ще се превърне в сомнамбул. Ха, дано да поспива нощно време повече! Пожелавам ти го от все сърце!

Сладурка, да не сме чули повече, че си залиняла и че на нищо не приличаш. Я, виж тук всички сме на единодушно мнение, че изглеждаш повече от страхотно.

Дианче, дано на Любачето по-бързо му минават всички гадости от тези ушички , че и ти да се успокоиш. Тези дни ако е хубаво времето, можем да се видим в парка. Звънкай, ако се запътиш на там.

Аз днес съм по разни задачи в центъра, трябва да си занеса молбата до работата, че ми изтекоха 135 дни от раждането и нали се подават разни документи, та да може да ни плащат парички.

Наско, се събуди и леко скрибуцка в леглото, та ще трябва да го взема, но преди това да ви пусна една снимчица, че много отдавна не съм ви го показвала. А като гледам, тука снахи и зетьове си уреждате/няма лошо!/, пък може и на нас, някой да ни се угледа/майтап!/!

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/500/124890_469.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/500/124893_479.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/500/124894_506.JPG

Нещо, съм забравила, как става, това с появяванетона снимките тука, но после ще почета, като имам време.

# 40
Добро утро   food010

Честит рожден ден Креми!!! Бъди здрава, щастлива и красива!!!

Честити месечинки на Василия на Цецето, Десито на Краси и Жорислав на galentinass!!!

Diana, да се оправя по-скоро малкото Любаче, че много мъчно така, милото детенце, дано поне не го боли...

Галакси, много ти отива да си по кориците  Wink Да пратите снимка с тебе и Никито за списание Мама  Grinning

Уф, тез банички и на мен са ми в главата от снощи, ама аз сама немога да ги направя, признавам си  Blush

Катюша, супер изненадки ти прави твоя мъж, пък и готви, абе късметлийка с две думи  Wink Хубаво да си изкарате, да се поглезиш и за нас дето скоро едва ли ще имат възможност да отидат на почивчица без бебоците.

Сайли, много сладичък е Наско  Grinning Показвай го по-честичко  Wink

Специално за Мерги- снимка в подпис  Grinning

# 41
  • София
Сайли, като спре да духа съм в парка и ще звънна със сигурност. Да си пием кафенце и лафим Hug А момченцата ти са просто прекрасни! Пу-пу..много са хубави и двамата! А малкия ти е одрал кожата просто  Grinning

# 42
  • Плевен

Да почерпим за месечинката и да честитим на МАЛКАТА ПРИНЦЕСА ВАСИЛИЯ все така послушна дабъде

Последна редакция: вт, 19 фев 2008, 11:06 от *Краси*

# 43
*Краси* с ГОЛЯМО ИЗВИНЕНИЕ да ти е живои здраво детенцето ! Пропуснала съм ви newsm78 Hug Embarassed
Само не ми казвай,че това сте си го приготвяли вие,че идвам, мятам се на автобуса и съм във вас Simple Smile
лелееееееее,аз ще получа някой удар тука.....
zitabg  Hug Hug Hug
SAILY2,страхотни снимки,браусТ,аа почивчица,А“““““????,Гърция,А???? - ее верно провлачих крак,айде да ви върви на всички така ексурзионна, всеки да хваща горатаааааааа:)

# 44
  • София

Айде една скромна почерпка /собствено производство от снощи Wink/ за нашта 4-та месечинка. Ще се повторя, ама да кажа пак - брейййй, кога мина това време, бе?
Честита месечинка на Деската! Красенце, да ти е здравичка и да расте усмихната и пъргавка!  Hug Ма ти направо ме преби с тая почерпка! Laughing

Ние сега си слушаме песнички и си пеем. Всички доволни и щастливи. Дано да става и за разходха днес временцето. Хубав ден на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт