КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 7

• 28 469
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
  • София
 #Cussing outМного съм ядосана спряха ни водата без предупреждение.Няма да навлизам в подробности как се мие наакано дупе... Времето е чудесно за разходки. Днес зетя ме отмени и изведе Велизар.

# 91
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Къде се покрихте всички , като старите пари изчезнахте.  То верно , че времето е прекрасно ,  ма драснете и нЕкой друг ред,
 бабеткиииии.  
Янчеееее , рекох , че сама си пиша.  Не сме се броикали , ма сме си доста , а и нови попълнения идват.

Аааа и Шпунц е тук. Не се къхари за безводието , случва се.  Аз затова си имам бидон 2тона с вода и хидрофорна помпа. Спрели водата , помпата се задейства. Рахат съм , иначе е ад , баш кога ти трябва нъцки няма вода.

# 92
Какво правите бееей.Никакви ви няма.Да не би да сте по детските площадки с внучетата,че е хубаво времето а?

# 93
  • София
Какво правите бееей.Никакви ви няма.Да не би да сте по детските площадки с внучетата,че е хубаво времето а?
Имаше едно време по вестниците едно клише"гадни бабички изпълзяха на припек". И ние с дечицата да си напечем старите кокали. Бабо на мече видяхте ,я да кажеш как си!

# 94
zi4e57, не  зная дали е вирус, защото лекарите ги недолюбвам и избягвам отдалече, но е много гадно, клепачите ми са като напомпани с вода и отокът не спира дори и със студени компреси. Ще се оправя, ама някой друг път Wink Joy!
А навън какво е топличко, слънчево, да си хванеш внучетата и на разходка, ама моето като е толкова далече Cry...Бавачката й я разхожда след яслата, а аз се чудя накъде и с кого да хвана пътя по - напред!

# 95
  • Пловдив
Страхотно време момичета
Четири часа бяхме навън с децата Вики игра на воля Здравко спа като къпан.ЕЙ почуствахме се хора с това слънчице дето ни изкара да се поразтушим,че цяла зима полудяхме арестувани вътре.

Арита- ще се оправиш мила не се бой-черен гологан не се губи Joy Joy
Шпунц-така си напеках кокалите че чак шиповете ми стопи                      
Жабче тук сме бе -ходихме на чарк малко , не аз да видя света а той мене
Янче -ти така ли учиш децата мари.....

Вижте това направо се смях със сълзи с тези баби-
http://vbox7.com/play:5f8f051f Joy Joy

Последна редакция: ср, 20 фев 2008, 16:24 от zi4e57

# 96
Студено , а ?  Joy Joy Joy Зиче , умрях от смях бе душка. То не е много за смЕх ..... Ето нещо за загрявка.  hahaha http://vbox7.com/play:a3d79770

# 97
  • Пловдив
Жабче знае ли се може и ние такива да станем след време /недай  боже/но ми беше много смешно какви  ги къдриха двете.
Хахаха как се бяха засилили и ЦЪК......

# 98
Побут , че отиде нейде си темата.

# 99
  • София
Помислих, че са заключили темата Joy Joy Joy
Не е било да бъде на втора страница, но всяко нещо трябва да има и първи път Grinning
Да не ме питате къде съм и що ме няма и да не плачете много.
Знаете къде мога да съм.
Сериозно ще ви наблюдавам, чета и евентуално включвам, за да ви контролирам smile3532 smile3534 newsm51

# 100
                           Ох,не мога да ви изчета.Цял ден на работа с хлапетата и нямам сили ,но реших да надникна,че без вас ми е скучно. LaughingХайде,по едно питиенце за почивка.
                           И понеже видях много цветя ето и от мен малко.....

Зиче, да те науча как да си "открадваш" сайтчетата,които ти харесват.Като видиш картинка и искаш да намериш сайта /без да питаш/ щракваш на цитат и тогава картинката се появява с адрес и ти просто си го копираш.

Последна редакция: ср, 20 фев 2008, 22:10 от Didia

# 101
  • Пловдив
Диди мерси пиле   love001 smile3525 ще се пробвам аз нали съм още ученичка та затова питам като не го знам .

Последна редакция: чт, 21 фев 2008, 01:22 от zi4e57

# 102
                        Зиче,копираш основния адрес , а не подробностите Ще го различиш лесно защото обикновено има наклонена черта и се изреждат номера,имена и така нататък.

# 103
Дидка , Зичето се прави само , знаеш ли кво отворено моме е .

# 104
  • Кубрат/ Пишурка
Диде, то по -добре на мен да обясниш,че хептен съм аджамия,а то Зичето си е печена бабетка! Joy Joy JoyМислех да не се обаждам и направо да си лягам,ама не се сдържах.А сега ЛЕКА НОЩ И ЛЕК СЪН! Остават още два дена!

Общи условия

Активация на акаунт