Ехо-о,радвайте се всички,МАРТЕНЧЕТО ни ще духне 2 свещички!!!

• 9 970
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
4естит рожден ден на Вики,весело и безгрижно детство му желая и никакви болести пове4е Naughty
За подарък миналата година на Дани му взехме само книжки,а тази година съм решила да му взема блок4е и фулмастри,а за стол4ето и маси4ката от Икеа и аз се 4удя,понеже и без това ще ходим до Порто,но пък може и да го подхвърля като идея на свекърва ми Crazy
Мики Алекс много хубаво казва Р,бРРРаво Laughing
Аз взех да се психирам пак,4е Дани не говори Laughing,след малко като го взема от яслата ще му пусна клип4етата на Алекс,Кайо и Дани да се засрами LaughingАз пробвах да ка4а клип4е,на компа намерих само едно,на което Дани е на месец и нещо и е един от първите пъти,в които се смее с глас Mr. Green,оба4е нещо не стана,сега щ го пусна само,за да кажете мнение защо така стана newsm78
http://zoui.multiply.com/video/item/2/DRAFT_Clip_1.gif
Мила Hug Hug Hug
Калаза как е Никола?

Последна редакция: чт, 21 фев 2008, 23:47 от zoui

# 121
Милички, утре в 11:00 каня всички ви на рожден ден на Тино във Фъни!
Много ще ни е приятно и на мен и на Тинко ако дойдете!  Hug Hug Hug

Съжалявам, че поканата е от днес за утре, но току що организирах всичко.Имахме си малко грижи и до последно не знаех дали ще празнуваме!
Искам просто да си поиграят децата и Тинко да е щастлив, подаръците са забранени и така............!

# 122
konstans, това клубче в Гео Милев ли беше  newsm78 Нещо не намирам сайта им!

# 123
  • София
Да напиша някой ред , докато съм сама.

Констанс къде е клубчето Wink

Весе бях си харесала розов комплект за изписване, още  преди да разбера какво ще е  Joy ама ми го купиха Crossing Arms под носа. Имам едни ританки и една биба-розови Joy ако излезне някоя срамежлива пишка, не знам какво ще правя Laughing
Онзи ден си купих столче за кола  Макси кози Кабрио-червено Joy Ще си ползвам моята количка със коша за новородено-много си го харесвам, а после ще я продам и ще си взема за другото лято някаква newsm78

Гледахме клипчетата Laughing И аз бях очарована от Р-то на Алеск Shocked
Много са следки всички.
Сега като седнем пред компютъра и Дени" Нама Као/Кайо/, нама Дани, нама Аех /Алекс/ hahaha
Много се забавлява и вече ги различава Shocked

Зоуи твойто кипче не става , нещо newsm78

Миличка значи се оправяте Heart Eyes Иначе за спирането на кърменето. Не ми говори ooooh! Толкова крив ден като миналия му  РД не съм имала ooooh! Хич не ми беше до праднуване, ама как да отложи човек, като той се разболя пред нощта Rolling Eyes Много лоши спомени имам.

за подарък и аз не знам вече  Crazy и ние всичко си имаме, само кухня няма и столчета и може нещо такова newsm78
А РД аз резервирах за децата клубче, ама за възрастните още не сме и Любо ме дразни Crossing Arms хич не му дреме и може и да не правим, пък моите роднини ще си ги почерпя при майка и това е  Crossing Arms И без това не ми е зор да ги събирам.

# 124
Клубчето е на първата пряка като завиеш от Шипченски проход посока Плиска, по Коперник, първата пряка в ляво, тя е задънена, паркинг пред блока се пада, там е клубчето.
http://www.funnybg.com/

# 125
  • София
 Rolling Eyes Констанс, аз няма да успея да се ориентирам, съжалявам. Надявам се да се видим в Неделя Wink

# 126
Rolling Eyes Констанс, аз няма да успея да се ориентирам, съжалявам. Надявам се да се видим в Неделя Wink

Много жалко  Cry, толкова ми се щеше да се видим и с Дени

п.п.  Praynig

# 127
  • София

Joy Joy Joy Ама много си готина.
Просто не мога въобще да разбера къде е и няма да успея да карам до там. А Любо е на работа Crossing Arms
Иначе и на мен ми се идваше.

# 128
Калина уж щеш? да ми пишеш на ли4ни Crossing ArmsАз пробвах да снимам с фотоапарата,ама не ми излиза звук Thinking,някакъв микрофон ли трябва специално  newsm78То не,4е на нас ни трябва звук,той Дани нали не говори Joy,най много да ми 4уете моя писклив глас JoyМеждудругото о4арована съм от гласовете на вси4ки,които 4ух Heart EyesЗори 4акам с нетърпение и ти да пуснеш клип4е,а и за вси4ки други се отнася Hug

# 129
  • София
Привет,милички! Hug

Честит Рожден Ден на Вики!!!Хъни,да ви е живо и здраво момчето и само да ви радва!

Цитат
Таса , всеки път като погледна Дани и не отлепям поглед от страхотния му чар LoveПУ-пу , да ти е жив и здрав HugПък и талантлив...

Цеци Hug,мерси Blush Ама така ще кажеш,за зетя или само хубаво или нищо,като си го избрала вече Joy И ние много си харесваме Еличка,голяма красавица ми е тя! Heart Eyes

Кали Hug,Мики Hug,ще ги изпапкам и двамата сладури!Кайо изглежда много лъчезарно и добродушно детенце Hug,а Алекс и мен ме разби с това хубаво Р и много ме разсмя диалога:"мамо,може ли горе?"-"НЕ може!"-"Може,може!" Joy hahaha,голяма фога!

Мила,радвам се,че Бобко е по-добре HugАми такива са мъжете ooooh!,и нашия татко като "гледа" малкия или виси на компютъра или лежи и си гледа ТВ и общо взето той сам се гледа. Crossing Arms

За подарък и аз все още нямам никаква идея newsm78,ама предполагам,че като наближи РД на Дани просто ще отидем до Джъмбо и там на място ще изберем нещо,със сигурност обаче няма да е нещо обемно,защото просто вече тая гарсониера ще се пръсне по ъглите,нямам никакво място Crossing Arms

Мики ,както си решиш в последния момент,аз те харесвам много с дълга коса,но сигурна съм,че и късо много ще ти ходи HugА за работата,ми кютай си тогава докато се отвори бройка,няма да изтърваш хубавото време сега,я Laughing Hug

Честито зъбче на Янето и дано следващите да излязат неусетно! Hug

Зоуи,не знам що така ти излиза клипчето newsm78,пробвай пак да го качиш,да не се е бъгнало нещо докато се е качвало newsm78

Ние с Дани днес доста постояхме на детската площадка пред блока,беше пълно с дечица и Дани много се забавлява,накрая с рев го прибрах,не искаше да си ходим.Сега спи,тъй като днес си пропусна обедния сън.

Много целувки и хубава вечер на всички! Hug

# 130
И аз съм на линия, ако не ми мине котка път, за неделя.
Констанс, аз съм на работа, иначе с удоволствие бихме дошли, но се надявам в неделя да се видим.
Лека нощ

# 131
Констанс! Да ти е жив и здрав Тинко. Hug
Кайо е сополив, и няма как да дойдем, а утре точно тогава съм свободна, че ми отмениха един урок. как ме е яд.
Надявам се, че добре ще прекарате.

Зоуи, писах ти Simple Smile

за подаръците се замислих, и стигнах до няколко не/стандартни решения.
нямаме никакви бг книжки, всичко е на английски. винаги може да влезе в употреба някой нов камон или багече (багер), този тип играчки са като консумативи... Joy строителите никога не са излишни, в метро има едни големи пакети по 30 лв с прозорци, врати, покриви.. много са вървежни при нас (освен че ги харесва, вървят.. тръгват си... един ден ги има, на другия ги няма... Joy ) в джъмбо видях едни много готини пистолети за сапунени мехури. представям си каква еуфория ще настъпи. фулмастри, които се перат от дрехите. латекса вече го споменах Joy 
обувки няма, нито за пролетта, нито за лятото. и кофички за морето. надуваем басейн.
като писмо до дядо коледа стана.

Иначе мен ако питате, Кайо има крещяща нужда от един теле обектив за Канон. И едно макро...
а Самият той поне по 3 пъти на ден споменава Мама купи Биба (имаме 6!) и Ани купи гебенче. не, че има коса за ресане.
о... забравих любимата играчка. това вече наистина ще му го купя. обожава да си играе с прежда. навива я на кълбета и само вика: Купи топче. с това "топче" се ляга, става, къпе, разхожда... днес на бавачката й писнало и го е хвърлила явно.... нямаше го, а К с голямо прискърбие съобщи, че топчето е излязло на разходка. Joy

Последна редакция: пт, 22 фев 2008, 02:10 от kalina na kayo

# 132
Честит Рожден Ден на Тино, Янето и Дария! Да са живи и здрави, късмета винаги да е с тях, безброй прекрасни игри и много приятели желаем!
Лек и прекрасен петък на всички

# 133
Честит Рожден Ден на сладките Тино,Яна и Дария
Да са живи и здрави ,големи да пораснат и много да радват всички около тях
Констанс Heart Eyes,Наденце Heart Eyes,Соланж Heart Eyes Честито милички

# 134
Честит Рожден ден на Тино,Яна и Дария.  nbirthday  ura nbirthday

Щастливо детство мили дечица.

Последна редакция: пт, 22 фев 2008, 06:55 от kremena

Общи условия

Активация на акаунт