Поен според мен са супер малки, като за едногодишни деца. Най-много до две годинки да се ползват нормално. Освен това са малко паянтови.Нели, ми да половината мина
Ти правиш ли нещо за покупки? Хареса ли си количка
Име мислите ли
Поен според мен са супер малки, като за едногодишни деца. Най-много до две годинки да се ползват нормално. Освен това са малко паянтови.
Ти правиш ли нещо за покупки? Хареса ли си количка
Име мислите ли

преди,като те загледах на снимките ми се видя много позната
ама помислих,че съм се объркала
В кое основно у-ще си учила? 
правила съм клипчето с фотоапарата
просто защото Ал трудно успявам да го хвана да присъства на снимката
,,Р,, казва тука от 10-тина дни някъде и е много смешно защото го намества в думи където въобще я няма тази буква 
ама аз и тази година мисля да не копувам подарък
първо сме заринтаи с играчки,второ не разбира толкова ,че да очаква специално от нас и трето ще го празнуваме рождения ден веднъж с деца ,веднъж с роднини и още веднъж с приятели ......
а и следващите 2 месеца ме чакт още 4 рождени дни /на Боби, на баба ми ,на Симона и моя/ та и финансово насред ремонта трудно ще ни дойде
Хъни,много да те радва порастналото момченце! 

...Яна е 86-87 см висока,почти 12 кг.
егати фъстъка
Анна -Мария на баща си сигурно се е метнала 

ама още малко кураж ми трябва /в неделя ако видите странно същество да се задава да знаете ,че съм се решила
/ 
косата ти е страхотна, винаги си ме възхищавала колко добре я поддържаш, направо ти завиждам. Абе я направо и аз да питам
нещо ми писна с този л**нян цвят да ходя.
Има си сумати тенджери и тигани и звукови ефекти. и е компактна сгъната. Аз много държа играчките да се сгъват, ако са по-голями. Че при нас всяко чудо е за три дни и да го прибирам по-лесно
А ние нямаме много играчки. Първо Маги от скоро се заиграва с тях въобще. Пък и съм решила да й купувам играчки само по повод. Защото, като дойде някой празник се чудя какво да й подарявам.
си косата ми е ужасна ,накълцана на етажи където вече немога да ги гледам и е супер проскубана /ако впечатленията са ти от последната среща срам не срам ще кажа ,че това не беше чисто моя коса
/ Даже от Джеси получих комплимент ама беше на другия край на масата и беше тъпо да се изцепя ,че съм с 2 помощни реда

май угодия няма ,разбрахме се ,че ще решаваме на място пък най много да ми вземе връхчетата и това е 
Честито ви зъбче
аз не си харесах прическата и пак я пускам,особено средните етапи са ужасно нещо.Обичам дългите коси атвоята и аз мисля,че е много хубава 
ти си красива всякак,но аз си спомням първата снимка на която те видях,бременна до елхата,беше с дълга тъмна коса-много красива,много.Аз съм за тъмна:hug:

та го наплясках по дупето,то не се издържа вече 
траеш си ти а......
ама на мен цялата ти коса ми се видя много хубава,но пък една промяна не пречи
реших да се подстрижа късо точно преди да отида на фризьор
Явно и ти ще прецениш на момента! 
твоята прическа много ми хареса и по тъмния цвят също
но пък наистина ако я поисветлиш може би ще ти е по свежо
като тъкмо се изрусих и пак почнах да искам тъмна коса
луда работа.... 
значи ти си учила другаде
може пък да съм те виждала някъде из квартала просто 
щом Б няма Т значи се оправя детето!