Ехо-о,радвайте се всички,МАРТЕНЧЕТО ни ще духне 2 свещички!!!

• 9 969
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
Зори, и аз съм ги гледала тези столчета и масичка. Но само на картинка изглеждат добре  Tired Поен според мен са супер малки, като за едногодишни деца. Най-много до две годинки да се ползват нормално. Освен това са малко паянтови.

Нели, ми да половината мина  Grinning Ти правиш ли нещо за покупки? Хареса ли си количка  Grinning Име мислите ли  Grinning

# 106
Е кофти работа Sad Сега къде ще търся незнам.

Весе давай идеи, кво мислиш да купиш на Маги?

# 107
  • София, център
Значиииииииииии, казах на Зори да запази 5-6 места, за 13 часа неделя!!!

Колкото се съберем толкова, пък някой току виж се освободил до тогава... Wink

# 108
Здравейте!
Честито на днешния рожденик!Да е много весел,усмихнат и да оздравява бързо!!!
Калина и Мики,много хубави клипчета.Но и главните герои в тях са много сладки.Браво Wink
Ей,няма ли да свършва вече този грип.Толкова много болни дечица има,жал ми е Sad
Аз на Виктор за профилактика му давам по една лъжичка сироп Мултивитамол,веднъж седмично по 1 Осцилококцинум и всеки ден задължително пие фреш от портокал,мандарина,грейпфрут.Дано ни се размине.
Как ми се иска да дойда на неделната среща,ама няма на кой да го оставя.Мъж ми ще работи,а майка ми е болна.
Иначе,Веси,аз съм навита за Младостка сбирка Simple Smile
Теди  Hug преди,като те загледах на снимките ми се видя много позната  newsm78 ама помислих,че съм се объркала  Laughing Сега,като каза,че си от Лозенец се чудя дали не съм те виждала в квартала  newsm78 В кое основно у-ще си учила? Simple Smile
Джеси,учила съм в 107-мо до 7ми клас.А ти?Иначе живеем (сега родителите ми само) над хотел Хемус Simple Smile

# 109
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ, ЖЕЛАЕМ МУ ДА БЪДЕ МНОГО ЖИЗНЕНО И СЛЪНЧЕВО ДЕТЕ  Hug

Тася, Кали, Мики страшно весели клипчета, а малките са много сладурски  Hug

Ще се опитам да дойда в неделя, само да уточня мястото - на Зори в ресторанта ли?

# 110
  • София, център
Да да

# 111
Кали ,от теб комплимент за добро качество не съм и сънувала  Crazy правила съм клипчето с фотоапарата  Rolling Eyes А Симона по принцип не е от ревнивите ,а и всъшност снимам нея много повече от Алекс . На него съм му направила 2-3 късички клипа, а на нея и снимам всичките тържества в детската градина ,снимки също на нея и правя много повече отколкото на него  Grinning просто защото Ал трудно успявам да го хвана да присъства на снимката  Joy ,,Р,, казва тука от 10-тина дни някъде и е много смешно защото го намества в думи където въобще я няма тази буква  Crazy

Сигурно ще ви се сторя ужасна майка  Crazy ама аз и тази година мисля да не копувам подарък Crazy първо сме заринтаи с играчки,второ не разбира толкова ,че да очаква специално от нас и трето ще го празнуваме рождения ден веднъж с деца ,веднъж с роднини и още веднъж с приятели ...... Grinning а и следващите 2 месеца ме чакт още 4 рождени дни /на Боби, на баба ми ,на Симона и моя/ та и финансово насред ремонта трудно ще ни дойде  Mr. Green

# 112
Честит рожден ден на Вики! newsm59Хъни,много да те радва порастналото момченце!  bouquet

Първо да ви се похваля:имаме си ново зъбчеее....проби проклетия кучешки...то си е направо за почерпушка...пфууу,изтормози ми детето.За другите три не ми се мисли. ooooh!
bea,и ние кандидатствахме за 8 ОДЗ и сме на заветното 174 място. Mr. GreenИ ние още не сме решили какво ще я правим наесен Яна,незнам хубава частна в квартала.При мен към напускане на работа вървят нещата...то и без друго не си струва да се работи това моето...поработвам сега съботно-неделно на едно място и май така ще продължа и за напред.Дано другата година имаме късмет. Peace
Мики,аз също нищо не съм купила на Яна Embarassed...ама сме се заринали в играчки.Утре мисля да я заведа сутринта в парка,ще я извъртя на всички видове въртележки,влакчета и тем подобни...тя ги обожава...после ще я събера с дечурлига да се наиграят,нядавам се да й хареса тортата...и това е.Мисля,че по този начин ще я зарадвам максимално за момента.Вечерта ще празнуваме с роднини...в събота с приятели...програмата е пълна. Crazy
Зори и Янето много пати от други дечица.Миналата година едно съседско момченце си остави зъбите върху ръката й...беше насинена цяла седмица...Най-гадното беше,че майка му си седи на пейката и ми вика:Наде,внимавай,че Гого хапе. ShockedВ следващия момент Гого идва при нас и захапа Яна за ръката....тя изпищя неистово,а аз не можех нищо да направя...дърпах и ръчичката,виках му не,не...ама...майка му не беше на мястото си. Naughty
Зори,Анна-Мария с манекенски размери върви Party...Яна е 86-87 см висока,почти 12 кг.
Видях всички клипчета,големи сладури. Hug
Хубав ден.

# 113
Eиййй да бе, Зори, с какво го храниш това твоитУ дете ?на Алекс 24 бодитата за 18 ли са за 24 ли са незнам ама му висят до коленете като ги закопчая ooooh! егати фъстъка Crazy Анна -Мария на баща си сигурно се е метнала  Wink

Тася ,беше ме питала и забравих да ти отговоря за работата, за това място все още чакат да отпуснат бройка ама аз нали исках след март да е да ми изтече майчинството затова не давам зор. Иначе пак за Токуда ми се обадиха с предложение за ортопедичен кабинет ама се работи 2 на 2 и се отказах ,че много притеснено ще стане със децата през двата работни дни ,а сега с това хубаво време което се задава съвсем пък не ми се започва работа  Rolling Eyes Гледахте ли прогнозата другата седмица го дават 19 градуса  Grinning

А като съм се зачудила от вчера дали да не се подстрижа късо  Crazy ама още малко кураж ми трябва /в неделя ако видите странно същество да се задава да знаете ,че съм се решила  Joy/

# 114
Наде, супер, много се радвам, че е оздравяла Яна  Hug

Зори, бодита за 24 месеца от Джъмбо  на Алис и висят до коленете  Rolling Eyesи отстрани са й много широки. Едвам стига 11 кила, а на височина незнам колко е. Понякога направо ме тревожи, като перце е.

Мики, не давам да се подстригваш  Crossing Arms косата ти е страхотна, винаги си ме възхищавала колко добре я поддържаш, направо ти завиждам. Абе я направо и аз да питам  Rolling Eyesв събота ще водя мойта кошница /косата ми имам предвид / на фризьор, та се чудя дали драстично да я потъмня или пък да я изруся  Thinkingнещо ми писна с този л**нян цвят да ходя.

Ох и още нещо щях да казвам, ама какво беше, ужас ще си забравя главата някой ден  Tired

# 115
И аз си представям РД на Маги нещо, както го е описала Надето. Явно клоуна ще го отложим за догодина. А за подарък съм й измислила една кухня миниТефал от Джъмбо  Peace Има си сумати тенджери и тигани и звукови ефекти. и е компактна сгъната. Аз много държа играчките да се сгъват, ако са по-голями. Че при нас всяко чудо е за три дни и да го прибирам по-лесно  Grinning А ние нямаме много играчки. Първо Маги от скоро се заиграва с тях въобще. Пък и съм решила да й купувам играчки само по повод. Защото, като дойде някой празник се чудя какво да й подарявам.

Мики, и аз се подстригах късо преди няколко месеца. Но бързо започнах пак да пускам коса  Mr. Green ми то с къса коса, за да си поддържам прическата трябваад съм всеки месец на фризьор  Mr. Green Аз едвам се навивам да отида два пъти в годината  Mr. Green

# 116
Стига де, не ме разубеждавайте сега  Rolling Eyes преди малко и на фризиорката се обадих ама имаше клиент та след малко пак ще звъня.
Дейзи в грешка Grinning си косата ми е ужасна ,накълцана на етажи където вече немога да ги гледам и е супер проскубана /ако впечатленията са ти от последната среща срам не срам ще кажа ,че това не беше чисто моя коса  Blush/ Даже от Джеси получих комплимент ама беше на другия край на масата и беше тъпо да се изцепя ,че съм с 2 помощни реда  Joy
А иначе Дейзи според мен по добре сега за лятото да си я направиш по светла първо като за сезона ще е по подходящо и второ така ще е по лесно след време когато пак ти писне да я направиш тъмна /хубавото е ,че ще ти отива какъвто и цвят да я направиш защото си със светло лице и неутрални вежди/

Веси ,то и аз като я подстрижа най вероятно ще започна отново да я пускам ,но ми се иска някак да избягама от въпросните ,,етажи,, или каквото там се нарича това подстригване на пластове ,а и малко да ми се съвземе косата ,че се боядисвам и я влача дълга от толкова години вече, че не я понасям. Абе незнам сигурно ще съжалявам в някои моменти ама  Rolling Eyes ще взема да рискувам Crazy

Добре ,записах си час за утре на обяд   Rolling Eyes фризиорката ми беше със страхотна къса прическа и сега ми каза ,че си е сложила коса до кръста  ooooh! май угодия няма ,разбрахме се ,че ще решаваме на място пък най много да ми вземе връхчетата и това е  Mr. Green

Последна редакция: чт, 21 фев 2008, 17:17 от miki3

# 117
Честит Рожден Ден на Вики!
Да расте голям,  умен , здрав и щастлив !Весело детство от нашата женска тайфа! newsm59

# 118
Гледахме с Б клипчетат на Кайо и Алекс,Б страшно им се зарадва и си говори с тях -пак да кажа ,че и двамата и Кайо и Алекс са страхотни сладури,много красиви деца Hug

Наденце Heart Eyes Честито ви зъбче

Мики Heart Eyesаз не си харесах прическата и пак я пускам,особено средните етапи са ужасно нещо.Обичам дългите коси атвоята и аз мисля,че е много хубава  bouquet

Дейзи Heart Eyes ти си красива всякак,но аз си спомням първата снимка на която те видях,бременна до елхата,беше с дълга тъмна коса-много красива,много.Аз съм за тъмна:hug:

За подарък-не знам,идея нямам
Хич не ми е още празнично,адски съм се спекла
Б днес няма температура,даже му е по ниска от нормалното 36.4 в дупето(педито каза,че се получава след дълго даване на температуропонижаващи)но няма и обрив
Пак е отпаднал,спи много,но похапна пилешки бульон и печени картофки,един фреш изпи
Дай Боже да върви на добре Praynig
Педито каза ,че при това положение не изисква кръвна картина и да не го травмирам сега с боцкането а да го наблюдавам
А мен как ми е лошо,адски ме цепи главата-накрещях се на мъжа ми ,как ме оставят по цял ден с малкия сама ,като едвам гледам и ми треперят ръцете,вярно има проблеми сега ,но поне по рано да си беше дошъл Crossing Arms
и сега уж го гледа а говори по телефона и малкия само ме вика и пее"мила моя мамо" на вратата долу(аз съм на горния етаж и ми е жал и ми иде да ида да си го нагушкам,така жалничко пее а мъж ще яде бой ,така ли се гледа дете,поне малко да ме оставят на тишина:xarms:)

# 119
Привет отново! Grinning
Сега прибрах Петя от д градина и сядам пак да почета.........Юджи е много крив в момента за всичко реве  Whistling та го наплясках по дупето,то не се издържа вече  ooooh!

Мики  Hug траеш си ти а...... Wink ама на мен цялата ти коса ми се видя много хубава,но пък една промяна не пречи  Hug
Аз обикновенно решавам нещата в последния момент много съм импулсивна  Simple Smile реших да се подстрижа късо точно преди да отида на фризьор  Simple Smile Явно и ти ще прецениш на момента! Hug
Дейзи Hug твоята прическа много ми хареса и по тъмния цвят също  Peace но пък наистина ако я поисветлиш може би ще ти е по свежо  Laughing Знам ли и аз  Crazy като тъкмо се изрусих и пак почнах да искам тъмна коса  Simple Smile луда работа.... Crazy
Теди  Hug значи ти си учила другаде  Laughing Аз бях в 120 у-ще до 7 клас,иначе съм в долната част на Лозенец  Simple Smile може пък да съм те виждала някъде из квартала просто  newsm78
Мила Hug щом Б няма Т значи се оправя детето! Hug

Аз още незнам дали ще успея за срещата в неделя! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт