Ехо-о,радвайте се всички,МАРТЕНЧЕТО ни ще духне 2 свещички!!!

• 9 961
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро,

нещо тия дни Алис става и тя в 6 и 30 и не ме оставя за секунда на спокойствие.

Честит рожден ден на Вики! Бързо да оздравява, за да си отпразнува рождения ден  Hug

Кали, страхотни клипчета. Алис ги изгледа отначало до край, след което отиде и нарисува едно от Кайовите  "буончета".

Мила, нормално е да спи с тази температура  Confusedдано по-скоро се оправи  Praynig

Днеска със ставането мислех, че е петък. Толкова бях щастлива, накрая мъж ми ми поряза ентусиазма, даже спорихме и правихме справка с календара  ooooh! сега цял ден ще ми върви накриво  Rolling Eyes

Таня, ние имаме доста още от гръцкото Джъмбо, аз съм много доволна. Миналата седмица накупих и оттук, аз ги харесвам.

# 91
Аз само бодита съм взимала от Джъмбо и съм доволна  Peace

Последна редакция: чт, 21 фев 2008, 10:01 от miki3

# 92
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ!!!  Grinning  Hug  Grinning

И аз харесвам Джъмбо. Има хубави неща и са ан по-нормални цени  Peace

# 93
Значи ще се разходя събота или неделя да понапазарувам, благодаря ви.
Кайо е страшен сладур  Heart Eyes

# 94
Еееее немога да повярвам справих се сама с клипчето успях и да се регистрирам и да го кача /Кали мерси за съветите към Зоуй  Mr. Green/ Това е голямо постижение за индианец като мен  Mr. Green
Клипа не е много интересен ,но  е за проба и нямах нищо друго
http://bmsa4.multiply.com/video/item/1

# 95
Привет мацки!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДА ВИКИ! ДА Е ЗДРАВ, УСМИХНАТ И ЩАСТЛИВ! ХЪНИ 4ЕСТИТ ПРАЗНИК! БЪРЗО ДА ОЗДРАВЯВА ВЕ4Е ПОРАСНАЛАТО МОМ4Е!   bouquet   bouquet   bouquet

Кали страхотнен е Кайо !  Heart Eyes Супер клип4ета! Амбицирах се и аз днес да се опитам да снимам моето 4удо как пее Simple Smile

Мики добре си се справила и ти Simple Smile!

Харесват ми бодитата в Джъмбо, но за съжаление не ни стават ве4е Sad Анна-Мария е 92 см и тези за 23 месеца и дърпат

Веси, аз давам всеки ден по един вит. Ц те4ен на Анна-Мария, плюс фреш от портокал и мандарини си хапва до 2-3 на ден. А осцилококцинум 1-2 пъти в седмицата.

Мила, дано е вирус или розеолата  Praynig Оф много ми е мъ4но като някое мартен4е е болно Sad

Да ви разпарвям, в4ера ходих да капарирам и уто4ня подробностите за РДто на Анна-Мария, тя си играеше в клуб4ето и по едно време влезнах при нея и гледам как едно мом4енце на около 2 годинки, хвана едно моми4енце за косата и дърпа и не пуска, моми4етата от клуб4ето по4наха да го дърпат, ама той не пуска, накрая успяха да махнат ръката му. След малко гледам мом4енцето се нахвърли към Анна-Мария, без при4ина, ощипа и носа яко, дори май го ухапа, и я хвана с две ръце за косата и дърпа много силноооо! Моята реве, едвам му отскубнах ръцете на това момченце. После майка му влезна да му се кара, ама май много не и направи впе4атление, каза ми  той като види фиби4ка или шнолка и понеже много ги харесва по4ва да дърпа за косата  Shocked Бая диво това мом4енце... Като се замисля в детските градини кви пререкания ще имат децата ни, ама това е положението все пак трябва да се у4ат да се защитават и пазят .

# 96
Вики, Честит рожден ден! Много здраве, весели игри и приятели добри!
Хъни, честит празник!!! Много радост да ви носи Вики  bouquet  bouquet  bouquet
С Катето изгледахме всички малки таланти Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много ми хареса усета на Кайо за малко ( във филмчето за първата дъвка) Joy Joy; Катето пее като Дани, довършва с последната думичка от всеки ред hahaha; а Алекс е невероятен с умението си да компилира песните Heart Eyes Heart Eyes
Ние сме добре, здрави, но имаме известни семейни неприятности, затова и не писах много напоследък. Надявам се скоро всичко да е в графата история и поуки  Praynig Praynig
Така като гледам няма да мога да се включа в неделната среща...
На всички болни желая скорошно оздравяване Hug Hug

# 97
     На Вики!Да е здрав,щастлив и много да радва мама и тати!   bouquet

honey  Hug много неприятно на рождения си ден Вики да е болничък  Sad Напълно ви разбирам с Мила  Hug и моите нали бяха с такива Т  Confused тъкмо Петя се оправи и Юджи след нея  ooooh! направо ми идеше да се гръмна накрая  Whistling Ама е така най-гадно е когато децата боледуват,а ние сякаш се чувстваве по зле и от тях  Rolling Eyes от притеснение........

Кали  Hug, Мики  Hug страхотни клипчета  Grinning Много са сладки Кайо и Алекс!  Heart Eyes

# 98
Забравих да кажа, че и аз няма да мога да дойда в неделя  Confused мъж ми е планирал да е на ски, и не ми се иска да му скърша хатъра, че ще му е за последно тази година. Нашите не ми е удобно да ги ангажирам и в почивните дни.

# 99
Еее ама тази седмица всички се отказахте  Sad
Кой друг ще дойде освен мен и Ади  Rolling Eyes

# 100
Мики, ако К оздравее до уикенда, сме на рождени дни и двата дни, а баща му е на работа и няма да мога да дойда (не че някой ме е очаквал де, но да си кажа, защото почти всеки път се каня Joy )

Алекс ме изуми с това гоРе ! Симона не се ли сърди, че само него снимаш.
Имаш комплименти за качеството на клипа от програмистите в моя офис, привлякох публика за Алекс Simple Smile

за Джъмбото... аз след пазаруването в англия си прецаках стандартите... всичко тук ми се вижда скъпо и с кофти качество. доста плътни са блузките/ бодитата, но ми харесаха, панталоните бяха с кофти кройка (аз обичам да са леко широки отдолу, крачетата и дупето са много сладки така), и трябва да оглеждаш шевовете, някои не бяха добре зачистени.
Зои, ще ти пиша на лични за камерата, да не отегчавам другите.

# 101
Еее ама тази седмица всички се отказахте  Sad
Кой друг ще дойде освен мен и Ади  Rolling Eyes

И аз съм на линия  Peace Май и Зори каза, че ще идва.
Дори съм се навила да карам до там  Crazy Нищо, че днес щях да отнеса три коли  Mr. Green Ама то в една тясна уличка се наредили автобус, боклуджийска кола и нищо не се вижда отсреща  ooooh! Абе бая ще трябва да покарам, за да свикна да карам добре.
Аз нищо не мога да заредя в офиса от клипчетата  Tired

Гледам си правите доста сбирки на децата по квартали. Я, да направим и една сбирка на Младостките деца  Grinning

# 102
Броите и мен за неделя
Отивам да се разправям с някакви адски простотии и идвам да дам отчет, защо ме няма няколко дни

# 103
  • София
Къде решихте да е срещатата и от колко Rolling Eyes Да кажа аз дали ще дойда Peace
Зори каза , че ще заминават Wink
Ей момичета, аз минах средата на бременноста  Shocked Баси как лети времето.

Като приспа Денито, ще ви чета Heart Eyes

# 104
Веси няма да съм тук, отиваме на Банско.

Абе мацки решихте ли какви подаръци ще подаравате на децатаза РДто?
Аз съм в ужасна 4уденка ве4е. Тези стол4ета с маси4ката от Икеа дето ги бях харесала, сега ми звънна мом4ето което ми зарежда ресторанта от там и се оказва 4е са в такива цветове които не се връзват със стаята на Анна-Мария Sad

Вижте какви намерих в Аико и Комо, много сладко изглеждат:

http://www.aiko-bg.com/index.php?gid=20&tid=92&pid=43630

http://www.aiko-bg.com/index.php?gid=20&tid=92&pid=43631

http://www.aiko-bg.com/index.php?gid=20&tid=92&pid=43632

Давайте някви идеи за подаръци

Нели, да бе как лети времето, малко ти остава  Hug

Общи условия

Активация на акаунт