Ехо-о,радвайте се всички,МАРТЕНЧЕТО ни ще духне 2 свещички!!!

• 9 956
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
Добър ве4ер Калина LaughingКайо е страхотен Heart Eyes,а ти имаш много нежен глас,представях си те с по строг глас LaughingОткога се каня и аз да снимам Дани,ама хи4 не ме бива по тая 4аст,или пък да взема да пусна някое старо клип4е от бебе Laughing
Катя стискам палци да минеш успешно изпита и да се върнеш на работа Hug
Влязох всъщност,за да ви питам дали някой е летял със sky europe и какви са му впе4етленията newsm78Дейзи вие с какво ще пътувате за Виена?

# 76
зои Joy аз съм лоша, ама миличка Joy
пусни бебешки, аз миналата седмица разрових старите записи и си умрях от кеф. страхотно е да си спомниш, направо ми домъчня.

# 77
Абе да пусна аз,ама нали някой трябва да ми каже как да ги ка4а,ще трябва да питам мъжо,ама той сега гледа филм,ама ще се обу4а де обещавам LaughingА ти защо не спиш още,не си ли на работа утре newsm78

# 78
на работа съм. от 8 . Mr. Green
не мога да спя нощем.

можеш да ги качиш в youtube или multiply.com
регистрациите са много лесни, клиповете трябва да са до 100 мб. както се качват снимки е. само че се теглят по-дълго.

# 79
е то така де,ама аз въобще ги нямам ка4ени на компа,първо трябва да заредя батерията на камерата,после да се нау4а как се снима,после да се нау4а как да ги ка4а на компа и 4ак след това да го ка4а някъде,а 4акай да те питам,ако ми е по голямо клип4ето,примерно 1 4ас,пък искам да ка4а само 5 мин,как мога да го клъцна newsm78
Аз след малко ще лягам,4е и аз утре съм на работа Mr. Green

# 80
Честит Рожден Ден на Вики на Хъни! Да е жив и здрав, много умен, послушен, късметлия и да слуша мама и тати!
Хъни, честит ти рожденик, дано вече е по-добре   bouquet!

Желая ви лек и успешен ден

# 81
Честит Рожден Ден на Сладкия Вики
Хъни  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesда ти е жив и здрав и само да те радва
Как сте днес Praynig

Кали  Heart Eyesстрахотен е Кайо Hug искам да го видя вече на живо и ще го нагушкам да знаеш Hug
Днес ще пусна клипчетата и на Б да се порадва Hug

Беа Heart Eyes мерси за споделеното

Зоичка  Heart Eyesродителите ми скоро летяха със Скай и са много доволни.

Мен днес адски ме цепи тиквата,явно от притеснение и вече 3 дена пълно неспане и нула помощ(покрай неприятностите със заведението мъжа ми не може да остане да помогне)
Също и двамата с мъж ми ни болят гърлата #Crazy
Вчера педито каза ,че моето за разлика от туй на Б е червено(тя ни преглежда всичките поред Joy)
А и кашлям-не знам ,какво пък е туй,но засега няма да запазвам клуб за рождения ден на Б(защото ако после го заразим и с това дето нас с мъж ми ни мъчи)не знам докога ще го откараме Rolling Eyes
На срещата също няма да успея да дойда Sad

# 82
честит рожден ден Вики!

Бързо да оздравяват всички болни, много гадно така  Sad
Аз имам жестока мускулна треска, едвам си мърдам краката Tired днес навън по малкия ще се озоря.

Лек ден

# 83
  • София
Здравейте, милички,
Честити Рожден ден на Вики и от мен, нека носи само радост в къщи   bouquet
Ох, аман от тези болести, честно да ви кажа и Бояна изкара някаква шарка на 5 месеца и на нея и дадоха антибиотик,заради температурата, който аз веднага спрях, след като се появи обрива.
Милички, аз съм твърдо "за" шофирането и определено съм на мнение, че инструкторите не те учат да шофираш, а да минеш изпита, шофьор се става с шофиране. И аз като съвестен граждаднин преди години, когато карах курса изтърпях да ме късат, защото не бях платила и в крайна сметка бившият ми мъж плати и с това се приключи.
Случките на Мила и Ади не са само по селцата, ако започна да ви разказвам в какви филми сме от години наред, заради конфликт на интереси, при това в центъра на София, но не ми се говори за това. И няма да спра да се учудвам как има хора, които смятат, че могат да се облагодетелстват на база насилствени методи, все едно сме с пъвобитния строй, или 90-те години. Все пак вярата ми в правосъдието ни коства над 25 дела и съдебни производства, засега в наша полза, но и години от живота ми и страшно много пари, нерви, най-накрая не знам дали ще мога да се зарадвам изобщо, когато всичко приключи и все по-често си задавам въпроса дали си заслужава, но се успокоявам, че имам дете, все пак, на което да оставя нещо след себе си.
Герчо, стискам палци операцията да мине добре, аз, самата съм оперирана, но докато не мине, няма да си спокойна.

Целувки  Hug

# 84
  • Sofia
Благодаря ви , мами, и от името на болния рожденик също Hug. Цяла нощ беше с температура, не съм я мерила, но беше мнооооооооого. Към 3 часа му дадох Нурофен и към 4 се поуспокои и заспа - сега сутринта нямаше,  ама аз продължавам да редувам Панадол и Нурофен на 4 часа, че нервите не ми издържат  Tired . Беше доста кисел обаче  Sad.
Мила, Б как изкара нощта, още ли има температура?
kalaza, стискам палци и за Ники, дано се подобрява!

# 85
  bouquetЧестит Рожден Ден на Вики .  bouquetБързо да оздравява и мнооооооооооого да радва мама  bouquet

Сега си спомням , че миналата година по това време имаше бум на варицела .Аз много се надявах Ели да я изкара , но уви , само ни се провалиха плановете заРД В  детски клуб  , си изкарахме чудесно и в къщи.

КАЛИ , гледах клипчетата , много мило че се сщаш да заснемеш такива моменти , аз май все изтървам момента Thinking , но покрай твоите клипчета си спомних , че имам заснето - първото обръщане на ЕЛИ  , първия път , когато си взема сама чашката с вода.......ако ми остане време (защото аз си  лягам в 9:3-10:00) ще ги кача в нета

Мила , малко ви е била почивката май Mr. Green , лоша работа с тези болести .И мъж ми го наболява гърло , но си пръска спрей и     пие хапчета , явно това е поредния вирус след грипа #2gunfire

Малко късно , но и аз да се изкажа за шофирането  - инструктора има своя принос в обучението , но от там нататък ти трябва придружител , който е много опитен шофьор , и ако може да има търпение , но повечето го нямат.Аз обожавам да шофирам , изкарах книжка , преди да навърша 18 , но това не ме направи шофьор.Баща ми се опитваше да ме научи , но аз отказвах да го слушам и много се карахме зад волана.След няколко години , като се загаджихме с мъжа ми - той имаше неблагоразумието да ми даде колката и аз за малко не я обърнах като влязох в остър завой със 140км/h. Той пребледня и онемя ,  но след малко каза , че друга жена в подобна ситуация пуска волана.
След това се зае да ме обучава наново , това ни костваше около година , нерви , плакала съм зад волана , но не слизах от колата , защото ИСКАХ да карам. Паралелно с това (което е много важно) ми обясняваше как работи всяка част и за какво служи всеки детайл по колата , водеше ме умишлено по автоморги  и ми показваше как изглежда всяка част .Неща които дори не съм и опдозирала , че влияят при задвижването на автомобила.

ТА накратко - освен правилника за движение , правилата във София и пътните знаци , трябва поне основно всеки шофжор да има представа как точно таботи автоможила , за да знае какво му причинява с неадекватни действия.Естествено не станах монтьор , но поне чувам ако прелопа каре , нещо по окачване....абе усещам кога е неизправен автомобила bowuu

# 86
Весе Heart Eyes за осцилококцинума забравих да ти пиша-аз давам една тубичка седмично за профилактика
давам и Silicea 15 C (подържащо)по 10 глобула веднъж седмично(хомеопатично е,но все пак това може би лекар хомеопат трябва да го препоръча newsm78те са индивидуални)
Аз лично вярвам  само на хомеопати с мед.образование не и на т.нар.класически хомеопати.Ползваме лекарства на боарон и хималая.

За инцидента да ви кажа новините-по вестниците е излязло инфо,че е бизнес-интерес.
Добре,че мъжа на управителката и охранителя са звъннали на полицията в София а не на месната и са се открили много неща,но още не знам дали натривките са показали със сигурност,кой е извършителя.Има обиски,арестувани(но после пуснати по здр.причини)Продължавам да вярвам,че ще има разкрития,защото са се ангажирали спец части ,които са далеч над местните интереси и връзки Praynig

Хъни Heart Eyes Б тази нощ го оставих да спи гол по памперс и не вдигна температура,дано не съм го простудила сега Praynig
Сега в 10 пак ще я измеря,спи много,отново заспа по никое време Praynig

# 87
Честит Рожден ден на Вики и от нас сьс Марти

За варицелта- ние я изкарахме мин гдина май месец. Но сега вьв яслата отново е пламнала.

# 88
Честит рожден ден на Вики  Hug бързо оздравяване и от мен и пожелания за безгрижно ,весело и щастливо детство   bouquet

Кали ,супер са клипчетата  Grinning най много ми хареса това с изядената дъвка  Joy

# 89
Момичета искам да ви питам за дрешките и бельото на Джъмбо, добри ли са? На Благо всичко му е малко вече, искам да му взема анцузи за вкъщи и бельо.
сега ще гледаме с Благо клипчетата на Кайо

Общи условия

Активация на акаунт