Отговори
# 180
ехееееееееее, ама никакви ви няма.
Ани - дано се оправите час по скоро с Краско и детето да спре да е наплашено. че.........
За Златото - чувах я преди няколко дни - Тони беше болен и се молеше да не се разболее малката. Казваше че акое хубаво времето ще се видим като изкара малката навън , носе съмнявам че в тези ветрове и прочие я е извеждала. Иначе се кърмят - малката е засукала, та се  косеше по колко яде - нали на Тони винаги му знаеше мярката .май това е дето основно си приказвахме и за това как свиква с малката и екшъна около нея.....
Облаче - честито нова джипара Simple Smile И аз се сдобих с кола- само дето не е таквоз голямо чудо - мъничка Нисан Микра - аз такова си исках - че по Софето големо чудо не ща да карам - ама още има какво да и се оправя - първоначален преглед, смяна масла , филтри - нормалните работи преди да си кача децата на нея. за тортата и аз искам рецепта... А за автоматика - мног е готино да караш автоматик, особено ако не си екшън герой на светофарите - щото той автоматика си подема - ама сравнително бавно - няма го онзи момент на ръчката.....говоря като че имам автоматик(а то ръчкам и аз скорости)  Laughing
грейпфрутче- радвамсе че се разписа. хубаво е че настроението ена 6 - това е най важното - че сбози ли се човек - и най хубавото нещо да му се случи - няма да може да го оцени.

айде стига ви толкоз от мен - целувки и пишете повече

# 181
  • София
Ей, Ани, докара сняг с вашите къси панталони  Mr. Green. Бахти гадното време. Засега няма да те радвам, а за моето търпение да не ти говоря.
Ние отиваме на лекар, да снимаме на валя ръката, че снощи се изсипа на земята в хола и сега я боляло, не ще да я движи.

# 182
Танче, дано всичко е наред с ръчичката Praynig
Облаче, Зори честити ви возила! Да си ги карате безаварийно! Зори и аз не исках автоматик, ама сега като карам на Веско и ми се дощява и аз да си взема такава. А за ръчкането, като реши да изпреварва много бързо си превключва на ръчни, така че има решение на този проблем  Wink

Ние в събота водихме Рали да язди пони в парка и много й хареса, толкова го гали и го прегръща и само за него говори. Само да се позатопли и ще я водим всеки ден след работа.

Айде лек ден и дано се оправя бързо времето! Искам слънце и море Sunglasses

# 183
  • София
Прибрах ли аз зимните дрехи.... Егати времето шантаво  Shocked !

# 184
другият път не бързай, че.........

Спокойнат а-дано всичко е наред - пише после как сте

# 185
Танче, бързо да се оправя Вали, дано не е сериоано.
Какви зимни дрехи, днес едва съм изровила ботушите и дебелото яке, вчера бях по сако, вече съм на пролетна вълна  Crazy

Ние сме си супер, в събота се разхождахме из зоопарка, абе детето се натича и налудува, много е гот там  Peace
После пицарийка, ах как си обичаааам и после шопинг терапия.
В неделя на зълва ми на бебката правихме погача, събрахме се една стая 10 женички :mrgreen- както казва Йони и цял следобед пийване, хапване, майтапи..... много гот  Crazy Laughing вечерта едва  си познах къщата и мъжа  Blush Joy

Къде се загуби пак кака ви Гея  Whistling Flutter

Целувки на всички!!!!!

# 186
  • София
Ние сме добре, само си е натъртила ръката - предмишницата. Не знам колко ще я боли, не разбрах дали мога да й слагам някакви компреси, че трябваше да бързам за работа. Та, който е прост пак ще звъни на лекаря.
Пък моя мъж снощи ми даде картата си да не съм нещастна, да мина днес дая си напазарувам, но...в тва гадно време, пък и с тия гадни колекции в мола, не съм изхарчила нито лев. Ама май е време да мина през Драгалевци  Mr. Green, чакам оферти с отстъпки... Joy.

# 187
  • София
Ама май е време да мина през Драгалевци  Mr. Green, чакам оферти с отстъпки... Joy.

Еми ти ще се сетиш... имам страхотни неща, днес взех нова и страхотна стока...  Mr. Green Дай картичката насам...

# 188
Здравейте! Hug
Честито ти джип,Облаче!Със здраве да си го караш!А тортата...ммммммммм....супер е! eat
Зори,честито и на теб нова кола!Хай пак със здраве!
Танче,бързо да се оправя Вал!Компреси е добре да и правиш!
Че споменахте за прибрани зимни дрехи и ботуши,та и аз така.Вчера излизахме в снега с Ивето,но аз съм инат,ходих с маратонките и пролетното яке!Умрях от студ,ама не вадя праните неща! Naughty
Мегиии,как ми е домъчняло за вас,беее!Искам да ви видя,ама не знам как да се телепортираме в Железница. Thinking
Ей,все забравям да ви се похваля,ако си спомняте Нати имаше проблем със срастване на малките срамни устни.Някои от вас веднага си предложиха услугите да помогнат,за което много благодаря! HugНамерихме обаче въпросното кремче чрез един приятел на мъжа ми от Германия.След триседмично мазане слепването се оправи и сега е добре детенцето ми,много се радвам,че и спестихме поредното мъчение!
Това е от нас.
Целувки и весел ден!

# 189
Бини, толкова много се радвам за Нати  Hug! Разплаках се. Нацелувай и нагушкай я от нас   remybussi  !

Танче, бързо оправяне на ръчичката на Вал  Praynig! Страх ме е да си представя как  се обличат връхни дрешки в такава ситуация.

На мами-шофьорки - чисто новите колички   bouquet! Със здраве да ги карате!

# 190
  • София
Бини, много се радвам за Нати. Да ги нацелуваш от нас., принцесите.
Ние сме добре, още я боли, но не знам какъв компрес да слагам.
Днес видях бабка -жабка и Ани за малко, бях им на гости. Пих кафе. Ама Краси го нямаше.
А кога ще пием бири, момичета? Никой ли няма да организира среща?

# 191
  • София
Хихии евтино ти се върза кафенцето хихих!  Whistling Ела пак...

Бини много се радвам за Нати!  Hug

# 192

ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ (астраномическа)!

# 193
Бини, мнооооооооооооого се радвам, как съм ви мислила с това срасване!!!  Hug А за гостито ще го организираме, ама да затопли, пък лятото в двора мъжа ми е обещал пясъчник и луди игри за децата, така че ще намерим начин за "телепортиране"  Mr. Green

Танче, биричката е супер нещо, ама тука квито сме станали всичките заети и несИриозни  Crazy аз съм За, по принцип, но наистина нямам време за организации.

Ние сме добре, засега сме си в къщи, от 1 април пак ще опитаме на ясла, че малката постоянно пита за там, наистина им е много гот, ама да не бяха тези болестииии  Peace

Малките ми бебета растат  Mr. Green, Деничка вече е на месец и половина, а малкия Вико почти на 3  Grinning  А голямото ми бебе иска да суче  Crazy Joy(на ушким де Blush)

Целувки!!!!!

# 194
Здравейте момичета и честита ву първа пролет!!!

Ние тук си почиваме 4 дни,че започнаха великденските празници.Та по този повод сега съм малко спо-свободна и реших да хвърля едно око на темичката.
Зири,Злато ,да са ви живи и здрави малките съкровища HugНевороятно чаровни и сладки дечица имате!
Бини, това което казваш за Нати е страхотна новина.
Облаче,честита ти нова придобивка!Леко и безаварийно по улиците Peace

Момичета и при нас стегна пак кучешки студ.Тъкмо се беше позатоплило-и като започнаха едно ураганни ветрове,после дъждове,а преди малко валя и градушка Rolling Eyes Вече си мисля че ще си хидим с дебелите якета целогодишно Tired
Инче малкият Жори сега го морят някакви егземи ConfusedПървоначално бяха на лицето,по точно на двете бузки.Изписаха ни едно кремче и за броени дни ги излекувахме.Сега обаче се прехвърлиха на двете му ръца-от китките до лактите ,и даже забелязах че има и на коремчето.Ако не ги пипа и чеши ще е супер,обаче той даже и насън се чеши.
Спомням си аз навремето страдах от такива пъпчици,ама то моето си беше алергия.Нашите ме водиха редовно на море и много добре ми се отразяваше.Може би и ние трябда да го заведем тази година на моренце Thinking
Вие вече решихте ли каде ще почивате тази година?

Общи условия

Активация на акаунт