Ани - дано се оправите час по скоро с Краско и детето да спре да е наплашено. че.........
За Златото - чувах я преди няколко дни - Тони беше болен и се молеше да не се разболее малката. Казваше че акое хубаво времето ще се видим като изкара малката навън , носе съмнявам че в тези ветрове и прочие я е извеждала. Иначе се кърмят - малката е засукала, та се косеше по колко яде - нали на Тони винаги му знаеше мярката .май това е дето основно си приказвахме и за това как свиква с малката и екшъна около нея.....
Облаче - честито нова джипара
И аз се сдобих с кола- само дето не е таквоз голямо чудо - мъничка Нисан Микра - аз такова си исках - че по Софето големо чудо не ща да карам - ама още има какво да и се оправя - първоначален преглед, смяна масла , филтри - нормалните работи преди да си кача децата на нея. за тортата и аз искам рецепта... А за автоматика - мног е готино да караш автоматик, особено ако не си екшън герой на светофарите - щото той автоматика си подема - ама сравнително бавно - няма го онзи момент на ръчката.....говоря като че имам автоматик(а то ръчкам и аз скорости) грейпфрутче- радвамсе че се разписа. хубаво е че настроението ена 6 - това е най важното - че сбози ли се човек - и най хубавото нещо да му се случи - няма да може да го оцени.
айде стига ви толкоз от мен - целувки и пишете повече

!
! Със здраве да ги карате!
А голямото ми бебе иска да суче