Отговори
# 225
Здравейте и от мен!
Завръщаме се от Хисар и сме си отпочинали и най-вече без СОПОЛИ Rolling Eyes.
Направо не ми се мисли, че след седмица пак се връщаме в онзи развъдник на болести - яслата!
Ето и малко снимки от нас:
http://emabadema.multiply.com/photos/album/47

# 226
Мили приятелки, пожелавам ви всички да оздравеете бързо и повече НИКАКВИ болести  Hug
Аз по тази причина реших и април да оставя Йони в къщи, да чукам на дърво здраво си е детето  Flutter Laughing И реших от май да опитаме с яслата, поне ще е топло  Peace

Да се похваля и аз, като видях, че Бини и на Ивата е сложила обеци и се сетих, че отдавна искам и аз на Йони да сложа и .......... ДАААААаа имаме вече обецииииииииии
 newsm18
Сега на заплата вече съм решила да купя фотоапарат, че срамота  Blush Mr. Green и ще ви пусна снимки на кака Йони фръцлата - на всички се показва   bouquet

Целувки на всички!!!!!!!!! Heart Eyes

# 227
Момичета, стискайте палци днес на обяд - ще участвам в пресконференция за флуора в млякото, което дават в детските градини. Не съм писала, но моята дъщеря пряко си е препатила от тази работа. Не ми се описва отново, ще сложа линкове, но май е крайно време да ви кажа - внимавайте какво и колко ядат и пият децата ви! В София все още не са въвели флуорна профилактика, но в други градове вече има... и не съм сигурна в кои точно градове дават за подписване декларации за информирано съгласие, и в кои - не. При условие, че винаги съм била от информираните родители, си изпатих, не бъдете и вие като мен - сега поне има много повече информация. А ако решите, че ще давате флуор - смятайте много добре, защото флуор има в някои млека, във водите и в пастите за зъби, които, според специалисти "децата гълтат до 3г. възраст". И най-вече - дали някой не добавя флуора в храната им без ваше знание...
Ето и линкове, където съм описала и нашия случай:
накратко със снимка
по-надългои дискусията с много информация
Какво установиха във Варна

# 228
  • София
Облачка, стискам палци Praynig. Ще прочета после, че отивам да изписват Петката от болницата....

# 229
Здравейте,момичета!     bouquet
ХАЙДЕ,ЧЕСТИТ ВИ 1 АПРИЛ!Няма да ви лъжа,щото не умея...пък и никакви идеи не ми идват. newsm78
Ама че титли сме заформили! Joy
Джулка,Танче  Hug,бързо да преминават всякакви болести!И вече само здраве! Praynig
Хей Ло,много е сладка Ема Бадема! Grinning
Облаче,стисках палци.Чакаме да разправяш.
Меги,честити обички!Сигурно е голяма сладурана Йоничка!
Пък да ви се оплача,за една седмица се скапаха и фотоапарата и камерата.Гадно!Дано да могат да се оправят...пък колко ли ще струва ремонта... Thinking
Хайде много целувки от нас.

# 230
Бини, чакам ви цяла зима, дано пролетта се наканите на кИфтета да дойдете  Mr. Green Кофти, че са се скапали техниките  Crazy
Мацки, я някой да ми препоръча какъв цифров апарат да си купя, ама нер много скъп -300-350лв  Hug

От 1 април Йони щеше да ходи на ясла, ама не би......... в съседната група има скарлатина,а  в нашата-варицела  Crazy

Облачка, сори, дано се оправи милото  Praynig Hug

Целувки!!!

Последна редакция: ср, 02 апр 2008, 19:08 от megan@

# 231
Облаче, направо нямам думи Sad! Надявам се, че всичко ще се оправи бързо. Благодаря, че сподели с нас.
Танче, как е Вал? И татито?
Меги, честито обички на Йоничка! Снимки  Flutter? Нашето апаратче е Canon PowerShot A520, не е лошо. Но малко бавно фокусира.
Ло, Ема е много сладка  Hug!

# 232
  • Варна, България
Здравейте!
На всички болни- бъзро възстановяване!   bouquet
Честити обички на Йони! Ние също сме фенове на Канон - вече втори апарат купуваме, след като първия го "удавих" - бях го скрила от Самуил зад една фруктиера близо до мивката  #Crazy Канон е класика в жанра!!!

Облачка, много кофти това, което се е случило с Катето. При нас в яслата има закачена информация на таблото, че на децата се дава флуорирано мляко и затова не трябва да се дава Зимафлуол и флуорирани води.  Колкото до пастата за зъби - за малките деца трябва да е колкото грахово зърно. аз слагам дори на половината - просто да има някакви следи по четката.
целувки

# 233
Привет майчета щастливи на октомврийчета игриви  Grinning,
радвате ли се на слънчицето? Аз днес се препекох като гущер чакайки да ми дойде реда за поредното интервю. Вече станах спецка по тестове, изпити разни и разнообразни, ама нещо не мога да си намеря място под слънцето. Или аз не ги долюбвам или те не ме харесват, цуххх да му се невиди. Още съм безработна и три пъти по сдухана, но пък усмивката си я нося в джоба. Mr. Green

И за среща съм на линия, ако някой има желание и мерак да се видим пак.
На Йоничка прекрасна да са й честити обичките. За апаратче и аз пристрастно да ти кажа - само какон, там е истината. Цветовете са им божествени.  Peace
Облачка дано спрат да дават флор в градините най-накрая. И ние имаме проблем със зъбките - Криси има кариес, а Вики вече дори пломба, при положение че зъбите се мият задължително сутрин и вечер. И пак... цъфнаха. Гадория.
bini_og дано ги отремонтират счупените неща по-ефтинко и да си ги ползвате още дълго време. Ние като влезем в такава фаза на чупенето едно след друго в къщи нещата се разпадат. Странна работа.
Спокойна от какво се е получил този алергичен шок. Бррр страшно звучи. Дано бързо да се оправя и да забравяте болестите най-накрая.
lo дано по-дълъг да ви е безсополния период. Ема е очарователна. С това сакенце и с този шал е убийствено прекрасна.  Heart Eyes
JuliS как е свекър ти? Какво казват докторите - ще се оправи ли? Бързо оздравяване на всички пожелавам. Praynig
Аз на първи мислех да ви преметна че пак съм бремена, но хубаво че се спрях. Да не взема да дръпна дяволчето за опашката и да цъфна с трето  Shocked

# 234
  • София
И аз да се разпиша в бързината...

Ние сме добре. Краско се е кротнал напоследък и съответно и аз съм по-спокойна и общуването ни става по лесно. Има си вече "гаде" и иска само да я целува и прегръща. Голям сваляч е и сладкодумник "Кая би" (Кари обичам те) "Кая ху" (Кари е хубава) и все такива и ги реди, как да му устои.... hahaha Чакам пак топлите дни, че това време ме потиска ужасно. Вече и шопинг терапията не помага  Whistling. Аз не съм споменава, но започнах да се занимавам с продажба на дрехи и в май от всекидневното сгъване и разопаковане на дрешляци си замина и мерака ми да пазарувам всеки ден. Разбира се, почти всичко от получената стока, оставям и една бройка за мен  Rolling Eyes Чуствам се добре, правейки нещо и занимавайки се най-вече с това, което харесвам! Петър не беше в особен възторг, но виждайки, че аз съм доволна и се примири с факта, че ще работа, е, силно казано, работа, но все пак!
Това е около нас!

Много се радвам, че виждам Кламерче и работната ни Дринка.... Липсва ми Мандаринката..

Кламерче и аз мислех, това да лъжа на 1 април, ама си викам, по добре не, че то дяволчето тава чака. Така преди 4 години излъгах, че ще се омъжвам и шест месеца по-късно ме огря  Whistling
Облачка, какво стана с пресконференцията?
Спокойна, от поръчката в Ларедута всичко на Краско му беше малко  ooooh!, а обувките огромни!!!  Laughing Продадох си дрешките веднага, разбира се, та дори и съм на далаверка! Повече обаче няма да им поръчвам, сърдита съм им!  Mr. Green

Целуваме Ви!  Hug

# 235
  • Варна, България
Р-ка, я раздуй какви дрехи продаваш, че ми стана любопитно?!  Mr. Green

# 236
И на мен , и на мен - казвай р-ка.

Облаче - кажи коя е пастата дето няма флуор? а това което прочетох ми настръхна косата - мног е кофти тези експерименти точно с деца.

момичета -няма ли някой да поеме една срещичка да заформи ? или докато се наканите - и ще ч заформите мен докато ме няма. ние май ще изчезнем около 16- ти и ще се появим около великден - поне засега такива са плановете.днес подадохме документите за паспорт на Ива и машината започна да действа вече - та да видим - може пък и да ни огрее таз работа с екскурзията.

честито обечки на Йони.
за апарат - и ние сме на канон
Р-ка, ние си имаме лИбоФ от мног време , даже сега май имаме нова на хоризонта, че старата ходи на детска градина. то са едно целувки, то са едни прегръдки - абе как да ти кажа - голям смях пада с тях.....

иначе на нас ни растат поселнит екътници и си имам едно опако дете в къщи - добр ече Ивето засега е добре и не прави големи проблеми.

айде целувки от нас

# 237
  • София
Р-ка, ние си имаме лИбоФ от мног време , даже сега май имаме нова на хоризонта, че старата ходи на детска градина. то са едно целувки, то са едни прегръдки - абе как да ти кажа - голям смях пада с тях.....

Ох много се смях на това!  Joy Голями са сладурчета!

За дрехите, на кратко - ишлемета за износ и други внос от Италия и Холандия. Мания ми беше това с дрехите и не ми косваше много време да мисла, дали да почна или не! Това е общо взето, доволна съм за сега. Взимам и детско, ама рядко и само на поръчка, че нещо установих, че с него не ми върви  Crazy, ама това са си някакви мои суеверия... Хубавото в цялата работа е, че нямам работно време, не зависа от никой и не ми пречи на това да си гледам детето.

# 238
Добро утро на всички Simple Smile
пресконференцията мина прилично, явно сте стискали палци Simple Smile мина без много запъвания, ама на фона на всичко казано изкараха няколко изречения, дори доста извън контекста, и даваха само тях. Все пак в статиите има добро отразяване...
Боги, и аз слагах съвсем малко паста. Ама по времето на Катето нямаше бележки за флуорираното мляко в градините - това се случи миналата година, след като тези същите родители, към които се присъединих тези дни, си размърдаха задниците. Апропо в нашата градина все още го няма в прав текст. Между другото, аз все още очаквам с нетърпение да хвърлиш голямата бобма с какво се заемате Simple Smile
Зори, пастите без флуор, които съм виждала досега, са: хомеопатичните на билка - с лимон и грейпфурт, бебешката на ненедент, която е доста скъпа - около 6лв за 50 грама, и единия парадонтакс (ама тя си е баш за големи). Може и други да има, ама аз не съм ги виждала. Моите деца сега само първите 2 дни се мръщиха на хомеопатичната, че има цитрусов вместо сладникав вкус, но сега дори и се кефят.
Ер-ка, честито и на теб бизнес! Успешен да е! Заподозрях аз нещо от предните ти писания Simple Smile

Друго - водих Еличка на зъболекар, че един кариес щеше ми извади очите. Оказа се, че чак пулпит е станал. Абе знаех си аз, че не трябва да се мотам, ама нали беше малка, и сестра ми не се наемаше. И сега сме при друга зъболекарка, лекувала е зъби и на по-малки деца (тя каза, че при децата кариеса се развива с огромна скорост, затова не се размотавайте, ако имате подобни случаи, чуйте лекарско мнение). На няколко пъти пуска по няколко секунди машинката, и успя да изчисти зъба. Малката стоя доста търпеливо, само накрая каза ясно - "мамо, хайде да си тръгваме оттук". Всички яко се захилихме, щото преди това не щеше да говори, дори не каза името си и на колко години е Simple Smile

Плами, ще стискам палци да намериш нова страхотна работа! А усмивката не я дръж само в джоба  Wink че тя ти е визитната картичка. Какво говоря, аз само широко усмихната съм те виждала...

Айде стига толкова, че все пак съм на работа Simple Smile

# 239
  • София
Dobyr den i ot men. Nie sme dobre, tati go izpisaha. Alergiq kym lekartstvata za diskova herniq se okazva. Ve4e e na rabota.
Djuli, kak e svekyr ti?
Obla4ka, radvam se, 4e e minalo dobre.
Ani, ne znam za drehite, ama kato mojto qke ima na pytekite  Crossing Arms, a az misleh, 4e ne vsi4ki 6te sa s takiva  Tired.
Zori, 6te moje6 li vtornik primerno da se izmykne6 za sre6ta? Ajde da go vidq i da q organiziram, 4e sym bez deca do 12ti.  Mr. Green. Davajte predlojeniq kyde da idem?

Общи условия

Активация на акаунт