Ясновидци

• 32 708
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
Научих магия за любов туко-що Mr. Green
Скачам отгоре на някой мъж, казвам му "ай лов ю" и го целувам Mr. Green - искрено и лично от Маг Сибила Mr. Green

# 181
Научих магия за любов туко-що Mr. Green
Скачам отгоре на някой мъж, казвам му "ай лов ю" и го целувам Mr. Green - искрено и лично от Маг Сибила Mr. Green

Joy Joy Joy Как я канят тази куку-вица в разни предавания, не мога да се начудя...

# 182
Тази жена освен че има вид на абсолютна мошеничка, има поведение на ... ами болен човек.
Да не говорим, че се провали на всяка от задачите.
Голям "маг" ... точно компроментира истинските ясновидци ...

# 183
Снимчиците и от аха, където е с ранг "маниачка" - 1, 2, 3, 4

# 184
Снимчиците и от аха, където е с ранг "маниачка" - 1, 2, 3, 4

На номер 3 и на номер 4, ако бях мъж, щях да свърша веднагически Crazy Ах, този секси поглед!

# 185
...На номер 3 и на номер 4, ако бях мъж, щях да свърша веднагически Crazy Ах, този секси поглед!
Нали? Flutter

# 186

Макси Била май по-скоро се забавлява и радва на внимание отколкото да ясновидства Simple Smile

Предаването е обещаващо според мен. Рекламите на следващия епизод са страховити Shocked Shocked

# 187
Мисля, че трябва да си смениш аватара с 3 или 4.
Извинете, че ви наводних маниашката тема, но Сибила е култова личност, привлича ме. Twisted Evil

# 188
Мисля, че трябва да си смениш аватара с 3 или 4.
Извинете, че ви наводних маниашката тема, но Сибила е култова личност, привлича ме. Twisted Evil
И аз съм й фен. Сигурна съм, че ще го смени ...с 3  Crazy

# 189
  • Tам през Атлантическия океан
Тази жена освен че има вид на абсолютна мошеничка, има поведение на ... ами болен човек.
Да не говорим, че се провали на всяка от задачите.
Голям "маг" ... точно компроментира истинските ясновидци ...
Хихик на мен пък ми прилича на някоя МаМаМ на публичен дом  Crazy Joy

# 190
Не мога да повярвам, че Венета толкова закъса за гости, че покани ментето Маг Сибила  ooooh!

# 191
  • Там където е семейството ми
Снощи маг.Сибила,избълва една камара лъжи....най-вече за личният си живот.Нищо от това,което каза във връзка със него не е истина. Naughty

# 192
Снощи маг.Сибила,избълва една камара лъжи....най-вече за личният си живот.Нищо от това,което каза във връзка със него не е истина. Naughty
Дали го има качено някъде?

# 193

Ти от къде знаеш каква е истината? За болният и мозък всеки път истината е различна.

# 194
  • Там където е семейството ми

Ти от къде знаеш каква е истината? За болният и мозък всеки път истината е различна.
Истината, специално за нейният личен живот я знам и точно заради това казвам,че снощи нещата които каза,че мъжът и я биел,че едва ли не ,насила се е омъжила за него,не е вярно.Naughty
Абсолютна лъжа. Crossing ArmsСтана ми чак противно от цялата тая помия,която избълва. Sick

Общи условия

Активация на акаунт