Ясновидци

• 32 649
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Не можах и аз да издържа да гледам повече от 10 мин.
Няма такива глупости.....и заеква , прави дълги паузи между думите докато успее да измисли поредната лъжа..абе мнооо зле  ooooh!

# 196
Много съм разстроена. В руското предаване Нонна отпадна поради грешка, а най-добра за днешната игра обявиха циганката Аза, които гадае на карти таро. Shocked Да ме извиняват много, но да гледаш на карти таро не се иска никакви ясновидски умения. Naughty Crossing Arms Това е голяма несправедливост. Не се оценяват способностите на картите все пак, те са доказани.

# 197
Ксениа, не е точно така ... ти можеш ли да гледаш на карти Таро например? Simple Smile
Ама наистина да познаваш всичко Wink

# 198
Ксениа, не е точно така ... ти можеш ли да гледаш на карти Таро например? Simple Smile
Ама наистина да познаваш всичко Wink

Не съм купила карти таро- не съм започнала да гледам. Доказано е, че с картите таро ясновидството е свойство на картите- не на човекът, който ги ползва.

# 199
Познавам бегло Маг Сибила. Беше казала на една приятелка една камара измишльотини.  Tired А в руското предаване има невероятно добри ясновидци. Чакам да дойде вторник за да видя и нашите  Rolling Eyes

# 200
ЛЕЛЕ  Shocked http://www.tnt-tv.ru/programs/Extrasense/video/

настръхнах, даже и ревах гледайки една серия
От два часа не мога да стана от компа направо съм изумена.Невероятни неща дават в това предаване.

# 201
Нямам търпение да гледам второто предаване и най-вече заради младото момиче/18г/ Peace

# 202
  • На погрешната планета
Гледах първият епизод и успяха да ме заинтригуват. Определено ще го следя.

# 203
Вчера гледах Макси Била в Горещо ама то жива пародия,аз имам повече познания от нея! Peace

# 204
От два часа не мога да стана от компа направо съм изумена.Невероятни неща дават в това предаване.
Аз съм така от 3 дни, гледам ги отзад напред руснаците, но доста често се бъгва сайта им. Иначе стъмни ли се и ме хващат параноите с това предаване  ooooh! . Чакам с нетърпение вторника  Peace

# 205
Вчера гледах Макси Била в Горещо ама то жива пародия,аз имам повече познания от нея! Peace

Макси Била е яко!

# 206

Макси Била е яко!
Бих казала, че се роди новото "Кен Лий" Grinning

# 207
Това да е не е новата Мис Била Макси? newsm78
 Joy

# 208
Вчера като гледах руското предаване ме побиха тръпки,особено от ясновидката с ножа как точно обяснчваше ситуацията!Това ми напомни че бях ходила при една гледачка която гледаше на коланче страшно много познава аз бях изумена! Rolling EyesНямам търпение да гледам предаването!

# 209
Уф, и аз нямам търпение утре да го гледам.Голяма част от участниците не ми направиха никакво впечатление, но имаше няколко, които ще ги гледам с голям интерес.

Общи условия

Активация на акаунт