АПРИЛче пюренца не ще, иска бира и мезе

• 8 676
  • 291
  •   1
Отговори
# 15
  • Попово
хихих Simple Smile аз пък пиша в старата тема Blush

А да попитам за кръщенето-през Великденските пости разрешено ли е да се кръсти детенце? newsm78
на нас ни казаха че не е разрешено, а другата седмица било задушница и после пости... и така до Велик ден пък и тате няма да го има, та за това избрахме 23.02

# 16
  • София
Привет и от нас!
Мнооого пишете бе, хора... Докато се наканя да пиша  и вече нова тема сте отворили, а старата съм я видяла до 1/3! Ще ходя да я чета после.
Ние сме на детска кухня, да ви се похваля. Първо го записахме в държавна. Мих 30 буркана като луда 5 пъти в миялната и накрая още 2 пъти с циф  #Crazy Че бяха лежали в мазето 20 години и капачките се бяха срастнали сус стъклото  Shocked И като дойде време да взимам храната ме осени просветлениоето, че срещу нас има пункт на частна кухня, откъдето срещу 2.40 на ден ми се спестява 15-20 мин в едната посока до държавната, зарязването на количката на улицата, за да вляза да си взема храната и калимациите в лошо време. Оказа се, че като вкус и мирис, а и май като състав частната кухня е много по-дибра с едното голямо НО, че понякога някои от манджите са доовкусявани със сол. И то не малко сол - чак на мен ми се видя доста солено. Но повечето неща не са солени. Обадих се на тел зьа рекламации и там ми заявиха глупостта, че получавали сол с различен състав и вкус ooooh! Та трябваше да ги светна да не се излагат така, щото солта е с постоянен състав и маса! Та ще видим дали ще спазват занапред държавния стандарт за количеството сол в детската храна.

Иначе и ние ходим, но Васко стиска показалците ми до посиняване и е много смешен. Ходи с шкембето напред  Joy

# 17
  • София
GrOzNoTo^_^PaTe да не забравяме и заслучгата на Алекси, която изпрати дрешки по мен.  Hug
Аз съм много за бързо. Утре заминавам на тийм билдинг и оставям Вики да гледа баща си  Joy Ама имам тука аз мами в квартала дето ще му хвърлят по едно око и после ще докладват  Party От сега ми се ще да му видя физиономията като се върна в събота вечер. Дали няма да се озова с дете на ръце още преди да съм си събула обувките  hahaha Стискайте палци да не плаче за мен, че не сме се отделяли за повече от 3-4 часа и то веднъж само и незнам как ще реагира като ме няма толкова време.
Болните да оздравяват бързо и всички на разходки, вън е просто приказно времето

# 18
  • Попово

Да питам някой остана ли неозъбен, или сме само ние?
иска ли питане Simple Smile и ние сме БЕЗЗЪБИ

# 19
  • Варна
запис Peace

Бях писала в една от темите предложение за заглавие във връзка с 1 март, ама може да не сте го видяли, че го няма на първа страничка, та пак да си го напиша Laughing :

Баба Марта бързала, мартенички вързала, бели и червени на АПРИЛчета засмени.

# 20
Здравейте и от нас!
Еееее,това заглавие го бях забравила, то беше вдъхновено от онова за мира и бирата на Ламята....GrOzNoTo^_^PaTe,благодаря за темичката!  bouquet
450, после ще ми пишеш ли на лични за вашия тиймбилдинг Simple Smile, много ми е интересно кой го е правил и как протича адже ба едно такова нещо "от другата страна", като участник. Ама ако питаш мен, истинският тиймбилдинг си е после в ресторанта, но айде да не критикувам, че и аз ще остана без работа, ако ги няма тез неща  Blush
ДейзиГ, наистина е страшно това, което сте преживел Hug. Бързо оздравяване и повече никакви такива.
neci, как сте вие?
И въобще, всички болнички вече да оздравяват , че хубавото време идва! Party
Ние днес отново бяхме на дълга разходка, като спрем за малко и Криси иска да ходи, останах без кръст вече ooooh!, вие как се справяте? Shocked Тъй като не сме от най-снажните, бая гърбица си правя и днес от безизходица купих от онези колани за прохождане Embarassed, а се бях зарекла, че такова нещо няма да използвам с детето си, но.....е, пробвахме ги, няма резултат, пуска се нашата и аха да целуне родната земя Laughing, сега и мускули на ръцете ще правя..... Mr. Green
Лека нощ!  Hug
На Крисанка-калпазанка й проби 7ми зъб, съвсем лекичко, но боцка.... Sunglasses

# 21

Да питам някой остана ли неозъбен, или сме само ние?
иска ли питане Simple Smile и ние сме БЕЗЗЪБИ

И не само вие Mr. Green Mr. Green

# 22
  • гр.Варна
Здравейте!
Ей Ради,Танче,защо не се обадихте като се видяхте да спретнем мини форумска среща????
Ние днес бяхме на консулт!теглото ни е същото12 килца, и сме 76.5см:)
Някой по-горе беше писал,че детето му е същите см както миналия месец!!Ами нормално е!Чувала съм,че понкога децата не мърдат на ръст с месеци.
Ларсен,Бравооооооооооо newsm44 smile3501 smile3501Изглеждаш супер!Определено доста си се вталила и то съдейки само по лицето ти(ако се чудиш къде съм те видяла-на снимките на Лина)
Утре пак сме из Морската!!Ако някой има желание да се присъедини към нас,да звънне!!
Лека нощ

Последна редакция: чт, 21 фев 2008, 22:10 от mama_na_kiki

# 23
Да се разпишем и ние в новата тема! Hug
И вчера и днес сме сам опо разходки,като  отвързани сме  Joy Joy Joy
Днешната разходка беше по-специална,Лина вече е разказала за приятната ни среща.Утре пак продължаваме да атакуваме барчетата,та дано се сетят,че е време да изкарват масите навън... Wink
Днес се разписахме и на консултацията-8,400 и 71 см.Наддала е 350 гр и се е удължила с 4 см. Peace
Лина ,заглавието е подходящо за следващата ни тема,браво за идеята  Peace.Може би трябва да се поскъси малко,като нещо от сорта "Мартенички бели и червени ще вържем на АПРИЛчетата ни засмени."...или нещо такова....
Става ми тъжно като прочета за болни дечица. SadДейзи,дано скоро се оправи мъничката . Hug
Неци,и на вас пожелавам бързо оздравяване и вече никакви вирусчета и температури. Hug
450,наслаждавай се на почивката и много положителни емоции. Peace
Честити бисерчета на Томи и Криси! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Приятна вечер и сладки сънища на всички,много прегръдки от нас!

# 24

Ларсен,Бравооооооооооо newsm44 smile3501 smile3501Изглеждаш супер!Определено доста си се вталила и то съдейки само по лицето ти(ако се чудиш къде съм те видяла-на снимките на Лина)

Хриси,благодаря ти  Hug,радвам се,че е забележимо за очите отслабването ми.Ама още колко имам да сваляяяяяяяяяяяям..... Confused

# 25
  • Beyond the Frontiers
И ние бяхме на консултация - 77 см и 9,800. Добре си се движи дето. Събрахме очите на педиатърката като тръгнахме из кабинета да щъкаме. Жената ме пита стоте ли стабилно прави, аз й казвам, че ходим. Тя пак, ама 3-4 крачки прави сам ли. Викам- не ходи си вече сам. Решава да ходи в коридора да гушка кучето и отива. Падна жената. Ние сме първите проходили априлчета 2007 при нея  Mr. Green
Иначе като влязохме в чакалнята имаше едно бебе с майка, и тя му разправя виж един батко. Поглеждам аз, ами детето на наша възраст изглежда. Попитах я колко е голямо, а тя само на 10 месеца  Laughing Обясних и аз, че и Борис е на толкова  Wink Не ми вярва  Grinning Иначе и адаш се оказа...

# 26
Здравейте,

Листенца 173 и 194 са от нас с Валко.

Мама на Кики, днес се видяхме с Ради обаче утре сме на консултация и сигурно няма да мога да дойда. Нищо другата седмица в понеделник сме на лице стига времето да е хубаво. Непременно ще звънна.

Лека и спокойна нощ!

# 27
  • Варна
Лина ,заглавието е подходящо за следващата ни тема,браво за идеята  Peace.Може би трябва да се поскъси малко,като нещо от сорта "Мартенички бели и червени ще вържем на АПРИЛчетата ни засмени."...или нещо такова....

Ами аз писах предния път, че ми се вижда и на мене малко дългичко, ама така успях да го измисля. Може да се промени - идеята ти е супер, благодаря!

# 28
Ох, май сбърках номера на листенцата, ама важното е, че са посадени. Голяма зарибявка е тази горичка Grinning.

Темичката за мартеничките звучи супер.

# 29
Добро утро, мили мамчета и сладуранчета!
Аз изглежда така съм затънала в "сатурнова дупка", че се чудя кога ли ще спре тоя карък. Вчера както съм гушнала Белата така си извъртях стъпалото, че свитки ми излязоха. Мислех си, че ще мине, а то стана по-лошо. Дойде си мъжа ми и ме гледа как куцам като "Хер Флик от Геступо" /от Ало-Ало/ hahaha и вика отиваме в Пирогов. Аз се правя на герой и отказвам, но въобще не мога да си стъпя на крака. Както и да е, той я къпа, приспахме я, оставихме баща ми да я наслушва и тръгнахме за Пирогов. Мъжът ми реши да ме носи "на конче". Страшна картинка бяхме. Накрая заключи - "булкааа, да зимаш да отслабваш", а аз му се фръцнах "от утре да правиш мускули, че не може жена ти да е по-яка от тебе" Crossing ArmsJoy hahaha Joy Накратко оказа се, че добре съм се навехнала, но успях да спася гипса. Докторът съветва повече почивка, ама с малката не виждам как ще стане. За капак тя се събуди през нощта към три и половина със страхотен рев. Едвам се укротихме. Заспа след час, но ние с бащта й сме  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт