АПРИЛче пюренца не ще, иска бира и мезе

• 8 678
  • 291
  •   1
Отговори
# 285
  • Попово
аааа Пате, тогава ще си НАСТОЯЩ ЛЕБЕД  Simple Smile
и не се връзвай на свекито Wink те свекървите само могат да мрънкат  Joy

# 286
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Пепенка, честито!!! Направо си супер смела. Най- малко очаквах някоя от нас мамите с две деца да забременее толкова скоро и то планувано!!!  Laughing За сега не си го и помислям даже.  Crazy Браво на теб и подкрепящият те татко. А новината за твоята бременност я научих още на разходката в парка Заимов , много си известна ще знаеш!! Wink
Ара , както и другите са ти казали в момента има супер гаден грип с много високи температури 39-40 гр. и то по 3-4 дена . Сина ми беше така и на третият ден започна силна хрема и кашлица, при други се проявява като ангина. Дано се разминете по-леко.  Praynig Само следи да не започне да слиза надолу т.е. да започне силна кашлица не от хремата , а отдолу, стане ли така веднага АБ , защото тоя вирус вече е мутирал и дава усложнения . Абе ти си знаеш , какво те уча.  Hug
GrOzNoTo^_^PaTe, сега колко килограма си , та да знаем кога да чакам промененият ник!  Laughing

# 287
pepena честито миличка Hug Прекрасна новина. Леко бременеене! Купона продължава... Grinning Лафа на Гого ме разби от смях.

GrOzNoTo^_^PaTe Стига де, 50 кг. да ставаш, не са ли много малко.

ara75 Стискам палци за бързо оздравяване Praynig
Мони е станал много , много буен вечи за минутка нямам спокойствие, само като спи.
В този ред на мисли какво използвате за да не отварят шкафовете? newsm78

# 288
Много сладки дечица са станали нашите Апричета ето малко и от нас нови снимки
http://bebeapril2007.multiply.com/photos/album/58#217

# 289
Рepena!!! Рepena!!! Рepena!!! Ей, страхотна новина, искрено се зарадвах, направо сърцето ми се разби Simple Smile. Най-най-най-сърдечни благопожелания за лека и безпроблемна бременност с отличен финал, какъвто Господ реши.... А за милионите приказката ви си я бива, ние също си имаме нещо подобно, а и изразчето на мъжа на Илит си го бива - беше нещо от сорта, че му е омръзнало да не е милионер Simple Smile

А майката с нежното русо момченце също априлче, с която се запознахме на срещата в градинката, каза, че ще се обади тук, но това, което наистина ме впечатли, е, че е на 39 години и с мъжа си са решили, че ще имат 5 деца Simple Smile

Алекси, не съм чела назад темичката, че напоследък "постя" от форума за сметка на разни други полезни занимания, но си питала за бременност и носене на дете. Е, аз също като Ара75 Румена си я вдигах почти до раждането, а тя си беше тежко дете. Просто спазвах правилото да не се навеждам, а винаги кляках, гушвах я и се изправяхме заедно... не съм имала абсолютно никакви проблеми, въпреки доста сериозното ми напълняване и липсата на какъвто и да е спорт...

Ара75, дано бързичко оздравеете и най-вече да няма усложнения Simple Smile

Нетечаща чашка, обещах на срещата да кажа от кои чашки съм доволна: Румена има от тези три броя - лилава, синя и червена - само едната лееееко капе през дупчицата за въздух, другите са ОК, да не говорим, че са с двойно дъно. Купувала съм ги от Хиполенд и от Бебелан

Мишо4ка, за памперсите, които ме пита: Със сигурност в Бебелан имат доста варианти между 25-30 ст според размера, като Дино май са най-добри, а Либерото, които ползвам, си идват скъпички 36 лв за 82 броя, но това е размера от 10-16 кг, макар че Гери няма все още 10 кг

Sve_dim, или може би Шерлок Холмс Simple Smile))), а каката спеше, по-късно ми я докараха и тя веднага заби по пързалките, така че моята среща свърши Simple Smile

За това се сещам в момента, приятна вечер ви пожелавам от сърце и до скоро, надявам се Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 фев 2008, 19:35 от Style

# 290
Ох, много сладка Даная Hug, а на едната снимка с другото дете и куклата са супер Peace

И от нас снимки, все забравям да ги пусна

http://necifer.multiply.com/photos/album/18

# 291

Общи условия

Активация на акаунт