АПРИЛче пюренца не ще, иска бира и мезе

• 8 690
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро, кокичета!
Посадих листо в горичката на Питбулчето /както всяка сутрин/ и гласувах за Алекс и Елизара  Peace. Все хубави и полезни неща съм свършила  от сутринта Party

tinitita - Браво на Филип, много е послушен. Радвай се, че не плаче когато те види да излизаш, защото е много сърцераздирателно. Белослава ми го прави този номер и винаги се чувствам гузна. Снощи я оставих за няколко часа на баща й, понеже една колежка празнуваше 50-годишнина. Мноого добре ми се отрази. Само дето пия вече второ кафе. Ударих няколко танца и сега крачето ме болиии. Blush
ПОРАДВАЙТЕ СЕ НА ХУБАВОТО ВРЕМЕ, ГРАБВАЙТЕ ДЕЦАТА И КОЛИЧКИТЕ И МАРШ НАВЪН!!! smile3513

# 241
Добро утро!!!

catty m, колко е пораснал Борис! Hug

Aleksi, присъединявам се към молбата за бременелински снимки от теб! Heart Eyes

ara, бързо оздравяване на бебка! Peace

Разгледах снимките от софийската среща, я ми разяснете кои сте там, как да ви позная Embarassed

От вчера Рая се вихри и прави бели. Вчера ми отвори бутилката с минерална вода, изля я на килима и седна в локвичката. Simple Smile
Днес успя да ми изтръгне плексигласовия капак на кутията на РС-то, който закрива флопито и CD-устройствата. Confused
С нетърпение и малко притеснение чакам изпълненията за утре ooooh!

# 242
Хм, аз съм във Варна, ама сега ще ти разкажа кой кой е на снимките:
Снимка 1: Нуши(450) с дребосъчка; снимка 2: пак Нуши с Мелодия в далечина и Петърчо, с грейката и подпрян на пейката, но не мога да позная другия бебешор; 3. бебешорска вакханалия: супер елегантната мацка с очилата е Илит с Калина, а мамата с бебе на коляно е Стайл (а къде е каката?); 4. Петърчо с красиво Бебе Х; 5. също; 6. Нуши отпред, но не познавам мамата отзад (моля, разяснете!); 7. Стайл и полу - Мелодия; 8. вече цяла Мелодия, ама в гръб; 9. и почти всички...
Познах ли?

# 243
Sve_dim ,мисля,че ги разозна.Аз мам Стайл не знаех коя е.А за бебе Х и аз не знам кое е ... Rolling Eyes
Linofrina ,от къде си сигурна,че за днес са свършили беличките Laughing Може и още да ти е подготвила  Hug
slance80 ,слушам-веднага излизам.Само,че Алекс заспа докато си играеше и сега трябва да мисля как да го  сложа в количката  Thinking

Момичета,пак да ви попитам-сещате ли се за заглавието за мартенска тема???

# 244
  • София
Да, да, Све, много точно. А красивото бебе Х е моя Борис  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Те нали са приятелчета с Петърчо на Мелодия и все заедно  Laughing Мен ме няма, защото снимам, ама аз и не се харесвам да се снимам  Rolling Eyes Непознатата мам с едно всетличко бебенце е пак априлска мама, но не пише във форума, Стайл се запозна с нея в градинката и бързо-бързо я приобщихме  Mr. Green

# 245
TanyaSSK , много е сладък Валето, сега го видях на аватара ти.На живо съм го виждала само спящ /пак е сладък/
Светле, и аз съм в трескаво разузнаване за детски клубове.Гранд хотел Варна ще отвори утре /след ремонт/и ще трябва веднага да се обадя и евентуално да запазя ден, защото нашия РД наближава.Знае ли някоя мама къде правят хубави торти във Варна /сори за въпросителната/

# 246
Знае ли някоя мама къде правят хубави торти във Варна /сори за въпросителната/
Никол! Peace Намира се на генералите, пресечката на Цар Освободител точно под детската кухня. Тортите им са върха!

Марш към другата тема да гледате снимките от Априлци!

Кати, нашите Бобчовци все хубави мъже!

# 247
  • Beyond the Frontiers

Кати, нашите Бобчовци все хубави мъже!

Е, как!!! И ние и ние  Mr. Green

# 248
Благодаря ви за разясненията Hug Hug Hug Мелодия я разпознах, но за другите имах нужда от вашата помощ. Heart Eyes

GrOzNoTo^_^PaTe, следобяд сме на гости и има голяма вероятност моето терминаторче да се прояви на чужд терен. Mr. Green Ще докладвам, ако има нещо интересно!

# 249
  • София
Заглавието на новата темичка е съвместна идея на Лина и Ларсен и е:
Мартенички бели и червени ще вържем на АПРИЛчетата ни засмени Peace

Отивам да купувам лятна количка на Калината, май се спрях на Макларън, но ще видя кой модел точно в магазина Thinking Дано да имат разнообразие и цветове.

Све, newsm20 разузнавач номер едно!  Grinning

# 250
  • Попово
мацки, Тошката ще става батко, резултата от теста  EFP

# 251
  • София
мацки, Тошката ще става батко, резултата от теста  EFP

Еха, честито   bouquet

# 252
Ей,че хубави априлчета  Heart Eyes Ама и майките им си ги бива  4470
 А на мен такава изненада ми сервираха от работа - бях споменала,че ще се връщам от март на работа,но не съм споменавала дата,нито съм казала със сигурност.И вчера съвсем случайно мъжът ми видял,че ме писали в графика за март и първото ми дежурство е на трети и то нощна  Shocked А програмата за детегледачките още не е започнала да работи и няма кой да гледа малката.Та сутринта ходих до работа да им кажа да ме изтрият от графика  ooooh! Какви документи се подават за прекъсване на майчинството,може ли да ми кажете? И работодателят ли ги изпраща в НОИ или аз трябва да свърша това?
 Мира пак я обхвана безапетитието.Този месец сигурно няма да е наддала и грам  Sad  Някой давал ли е Имуно бейби? Наистина ли повишава апетита?

# 253
pepena, поздравления   bouquet Лека и безпроблемна бременност  Peace

# 254
Еййй, Пепина, честито  bouquet Hug Heart Eyes! Пожелавам ти от сърце едно момиченце. И момченце да е, няма да го върнем, я, ама ще го видим мъжът ти дали е майстор  hahaha Joy.

Общи условия

Активация на акаунт