АПРИЛче пюренца не ще, иска бира и мезе

• 8 695
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
Алекси, мъж ми е страхотен фен на Дания, и е лекар, гастроентеролог! ох, ако успееш да провериш как стоят нещата - идваме и ние!  Joy

пуснете линк, моля, да гласуваме за априлчетата и ние

# 226
Алекси,благодаря много,че си се сетила за мен   bouquet  С нетърпение ще чакам информация  Hug
 Дейзи,миличкото детенце,бързо да наваксва загубените грамове  Hug

пуснете линк, моля, да гласуваме за априлчетата и ние
  smile3521

# 227
http://www.moetobebe.net/babies  -Ето го линка,но на мен ми дава грешка.Предполагам,че все още не е сктивен,защото списанието излезе онзи ден.Алекс е номер 2 ,а Елизара е номер 14  Peace 

Марта, Грозното Пате, ами ние освен да чакаме покана едно хоро да тропнем като му дойде времето Simple Smile

Е,как!Без априлско хора каква сватба ще стане! Laughing Crazy Hug

# 228
Алекси, пусни ни някоя снимчица или клипче на коремчето, please! И да го погалиш от нас! Hug

Таня, ДЦ Портокал се намира в кв. Чайка, някъде до Математическата гимназия. В събота ще прескочим да го видим и ще пиша за моите впечатления. Така бързо минава времето, кога се родиха пандишпанчетата, кога проходиха... ей сега ще дойдат и рожденните им дни. Смятам да се подготвя отдалече.

Хайде на гласуването, народе!

# 229
Сайтът за гласуване вече е активен Simple Smile  Laughing
А Ели и Алекс един до друг са ги сложили  Laughing Отдалече се надушват априлчетата ни  Hug

# 230
  • София
Аз за килограми няма да говоря - приеха я в болницата 7,300 на 18.02. сега да е 6,500-6,700 кг. най-много
Дейзи, бързо възстановяване на малката Теди... Ама какви манекенски мерки имаWink

Марта, какъв е този вирус нов? Освен висока Т някакви други симптоми има ли?
Снощи до 38,5 смъкнах, сутринта с толкова се събуди, през деня под 38 не падна, стигна до 39,7 #Crazy Сега заспа с 39...
Луда работа.... #Crazy Милата мрънкоти и все по гърдите ми виси... Хем все я унася, хем не заспива и все се стряска... Няма й нищо друго, незнам какво да мисля вече.
Утре рано сме на кръвна картина пък да видим.
Педито твърди, че неможе да е от ваксината. По веоятно било да е била заразена и в  инкубационен период като сме я поставили. Ама на какво? Все нещо тябваше да излезе - я уши, я повръщане или разстройство, я хрема или кашлица... а то - нищо...

Посадих си днешното листенце и гласувах за Ели и Алекс (нали еднаквите данни не ги дисквалифицират... Confused)

# 231
Ara75, а гърлото как е? Дари поддържаше така температура от силно зачервено гърло. Стискам палци бързо да минава!

# 232
Гласувах  Peace
Ара, и на мен не ми се вярва да е от ваксината.Бързичко да оздравявате  Hug

# 233
Юхуууу!  Hug
Свърших гадния ремонт днес и не мога да повярвам  Tired Останах без кръст и ръце от чистене след боядисването.
Ето малко нови снимки от бебе Терминатор Мая  Twisted Evil - http://stra4iatela.multiply.com/photos/album/33
Като заговорихте за гаджета - къде се изгуби evve_ с нейния Алекс, Мая така се влюби лятото в Бургас в него  Laughing само го нападаше, голям сладур
Heart Eyes

# 234
Момичета,помагайте!
Кой беше дал предложение за заглавие на мартенска тема?Ларсен ли беше? newsm78 Помня,че Сиси малко го редактира,но не мога да го намеря къде е!!!А съм намислила утре вечер да пусна темичка с пролетно настроение!!!

# 235
Гласувах и аз!

# 236
Ето малко нови снимки от бебе Терминатор Мая  Twisted Evil - http://stra4iatela.multiply.com/photos/album/33

Ама как терминатор  Naughty Каква хубавица е само  Flutter

Добро утро с кафе с мляко и бисквитки   food010 на всички! Весел ден  Hug[/glow][/b][/size]

А бебе Филип се научи всяка сутрин да става в седем с мама. Много е доволен, че участва в пиенето на кафе (и настоява за него да има бананче), гримирането и гледането на сутрешни програмки  Crazy А като дойде време да тръгвам за работа, директно си превключва вниманието на тати... Е, понякога маха едно бегло Чао!  Whistling

Последна редакция: пт, 29 фев 2008, 09:35 от tinitita

# 237
Добро утро,момичета!
Хайде на кафенцето

Алекс тази сутрин направо ме побърка-мрънка,циври се,иска да пипа неща,които не трябва.Направо от сутринта съм Crazy

# 238
ara, сигурно е вирусчето това. И Дани имаше висока Т, която не спадаше повече от 38. Кашлицата и сополите излязоха по-късно, но при прегледа се оказа, че гърлото е много червено и с херпеси. Бързо да оздравявате!

# 239
  • София
Добро утро на всички!

При нас е някакъв ад нощем, буди се към 1.30 и се почва едно въртене и ритане и заспива след час иполовина. И все го вземаме при нас да спи и само се опитва да се отвие, а спи между нас и сме с една завивка. При което ту аз, ту баща му получаваме по някой ритник  от него. Защо е толкова неспокоен, не знам  Confused Дали би му помогнал успокоителния чай на Хипп? Или има и други такива чайчета?  newsm78 Вече в чудо се виждам, не мога да се наспя.

Оплаках се.

А сега нещо хубаво - малко снимки от срещата онзи ден: http://bebeapril2007.multiply.com/photos/album/112

А тук малко наши нови снимки, че отдавна не съм ви го показвала:  http://bebeapril2007.multiply.com/photos/album/62#24

Ара, бързо оздравяване на малката  Praynig

Алекси, и аз се присъединявам към молбата на Sve_dim за снимки на коремчето ти  Hug Много ми липсва този момент, а как бързо мина една година и вече мислим за първия роден ден  newsm38

Хубав и слънчев ден и прекрасни почивни дни  Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт