АПРИЛче пюренца не ще, иска бира и мезе

• 8 697
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро и от мен, момичета-кокичета!
Пепина - тука в Софето няма дъжд. Дано при вас бързо да се извали и да грейне слънчице, че Тошето трябва да излиза Party.
Илит Heart Eyes ще се видим при Вангелова и после на кафе и сок  Laughing
P-r-o-l-e-t - Присъединявам се към призива ти  coolcool за среща в Южния парк  Peace. Обещавам да докуцукам до там  Joy

# 211
  • София
Къде без мен и аз съм съгласна за южния. Може другата седмица за там да организираме.
Вчера беше много причтно на срещата. как пък моито диване се успа и баш тогава не можахме да тръгнем навреме и закъсняхме много, пък после таткото ни взе и ... Много кратко беше за мен, искам повече. Децата са станали истински сладури, вече ходят. Калина на Илит направо е самостоятелна, Петърчо също, а Вики виси като сополче горката  hahaha Ама ще се научи, няма къде да отиде  Joy

# 212
Добро утро и от нас!
При нас няма дъжд,но не е толкова хубаво като предишните дни,но излизаме.Дано не ни достиген лошото време. Praynig
Сега излизаме на разходка и за кухнята.
Ето и кафенцето от нас:

# 213
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Аз за килограми няма да говоря - приеха я в болницата 7,300 на 18.02. сега да е 6,500-6,700 кг. най-много

# 214
Дейзи,какво е станало с Теди?Аз съм пропуснала...Дано да се оправя по бързо Heart Eyes

# 215
  • Варна
Здравейте момичета,

При нас днес е доста мрачно, дори и препръсква малко. Ще си поседим вкъщи.

Sve dim какво става с вас? Как е Бобчо? Оправихте ли се?

# 216
ох снощи ми беше от една седмица първата нощ ,в която поспахме.В момента й избива 11тият зъб  и нали   се разболя и с тези сополи е нещо ужасно.Мисля ,че хремата до ден два ще отмине,но зъбите незнам-винаги до сега с другите  много леко се разминахме,обаче тия кътници направо го измъчиха детето... Cry  

обувки-ми много има и всякакви със сигурност са повече от моите обувки  Laughing.За вкъщи единствените които не успява да си смъкне са едни много меки маратончици BICAL/има ги по детските магазини/-направо са страшни! иначе навън сме с разни боти има едни много хубави на ZARA с каракул ,които вече омаляват,но аз й купих  същите  без каракур по-голям номер за пролетта.Другите от които съм много доволна са пак боти на HUSH PUPPIES.Лошото е че на Александра са и много пухкави отгоре крачетата например в момента носи номер 19 и само в тях й влизат крачетата а като ги натисна и виждам че вътре има почти 1 пръст място

ето малко снимки от тези дни навън -

http://emilyska.multiply.com/photos/album/7

айде пускайте снимки от срещата-кои се събрахте? играха ли се дечицата?

Последна редакция: чт, 28 фев 2008, 15:42 от emily_ska

# 217
Здравейте!
Бобчо вече е добре, оздравя напълно. Щъка из цялата къща, хили се по цял ден... държи се като напълно здраво детенце. Вчера бяхме на консултация: 11 кг, 76 см. Мама е доволна (въпреки че батко му на годинката беше 11 кг, 81 см...). Не пиша, защото няма нищо интересно; само Ви чета и Ви се радвам на срещите.
Мами от Варна, събирам отзиви за Детски център "Портокал". Някой има ли лични впечатления или отзиви от близки? Смятам да отскоча до там да го видя, защото съм си наумила рождения ден на Бобчо да е на такова местенце (най - вече където не се пуши  Naughty).

Ето, имаме си нов шампион по скоростно вадене на зъбки... Браво на Аля! А кукуригото й направо ме срази! Мамина душичка!

# 218
Sve_dim Браво на Бобчо сега ще си навакса дивотиите бързо , бързо.

emily_ska Голяма е сладурана Александра, каква е красавица, пък и с тази дълга и гъста коса си е една мацка Crazy

ДейзиГ Миличката Теди много е свалила, дано бързичко се възстанови. Мони за възстановяване след пневмонията започна да пие коластра(на прах е ) и доста бързо укрепна. Ако те интересува пиши на лични и ще ти обясня подробности)

ara75 Стискам палци за бързо оздравяване Praynig

P0LLY Еми много хубава дата сте си избрали, това ме навежда и мен към идеята кръщене и имен ден 2 в 1 на 2 Септември.

# 219
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Здравейте! Laughing
Вчера със Страчи не можахме да отскочим до срещата , че трябваше яко да се бачка! Wink

GrOzNoTo^_^PaTe, абе тоя твоя Алекс голям сладур, бе! А новият ти аватар днес направо ми оправи кривото настроение! Аз да си призная отдавна съм го харесала за зет , пък ще видим! Laughing

Алекси да ви е жив и здрав таткото !/поздравявам го на патерици , ама имам извинение/

Дейзи , горкото Тединце, какво така закъсахте вие и аз нещо не съм в час?

Емили-ска, какво стана на прегледа ви вчера, хриповете изчезнали ли са? Да я нацелуваш тая дългокоска с чипо свъсено носленце!

Илит, чакам снимки от хубавата на разходка  във вторник, както и аз ти дължа такива!  Heart Eyes

Све дим[/color] , радвам се , че Бобчо-копчо е добре.

Ара
, сигурна ли си , че е от полиото, да не е гадният вирус , който се шири напоследък с висока Т. Каквото и да е бързо оправяне ви желая!

# 220
  • Варна
Sve dim нямам лични впечатление от ДЦ "Портокал", но се интересувах миналата седмица заради РД на баткото и четох ето тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=217860.40

# 221
И при нас времето започна да се разваля-духа един вятър,но ние пак си направихме разходката Hug
След малко пак излизаме,защото като сме вътре Алекс направо откача-обръща всичко с главата надолу Crazy

Марта,а Ели с тези букли.. FlutterЩе се харесат  Heart Eyes Laughing

# 222
Честито на проходилите! Сигурно са много сладка картинка - едни такива мънички тупуркат насам натам.

Ние пък сутринта излязахме и се прибрахме в най-големия дъжд. Валентин не може да се наспи и до преди малко се криви. Направо много ме е яд Close, защото сега даже слънце пекна.

Sve_dim къде се намира този ДЦ "Портокал? Много ми се иска да заведа Валко на такова място, а когато се интересувах къде има такива клубчета ми стана ясно, че навсякъде се пуши. Аз даже обмислям идеята да направим РД на Валето в такъв център Thinking

Denisimo днес пак отървахме срещата Sad, а така ми се иска да ви видя.

# 223
Благодарим за хубавите пожелания Simple Smile ТАкото каза, да ви се връщат още по-хубави!

ДЕйзи, браво на Теди, че е живнала малко, и килограмите бързичко ще си ги върне, само да започне да хапва пак нормално, дано да е скоро. Иначе найстина бая е отслабнала.
di_p в Дания сме за момента, близо до границата с Германия, в средно голям град за тук - 30 000 жители. И като спомена , че тръсите работа навън от БГ съм се заканила да ти пиша, но като разбера малко подробности - тук има недостиг на лекари-специалисти. НА раждането ми датчаните бяха малцинство. Ние с таткото и Борис сме българи, акушерката, която израждаше е англичанка (преди нея беше датчанка), анестезиологът беше поляк, гинекологът германец, само сестрата и педиатърката бяха датчани.  Mr. Green
Емили ИМаме още луна, вчера я видях на 'нашето' небе. Леле 11 зъбета, много.... Дано следващият ви даде малко почивка, преди да излезе. ГОляма е сладурка Александра с дългата опашка.
ara75 Мерси за отговора! Дано няма повече странични реакции от ваксината, и да температурата да сте я смъкнали.То като няма как и ние сме такаслизаме, качваме 3 етажа, мием дупето, Но коремът тепърва ще расте, и тогава ще е забавно. Но явно съм късметлийка, защото неразположения за сега не съм имала. Дано да е така и до края.
Sve_dim само това да се чува, че сте здрави.
 Марта, Грозното Пате, ами ние освен да чакаме покана едно хоро да тропнем като му дойде времето Simple Smile
 Ние след малко отиваме на разходка до басейна и да поплуваме - ние този път.
А аз нямам търпение да видя снимките от вчера.

# 224
Имаме си априлчета в новия брой на ''Моето бебе и аз"!!!
San_yaGrOzNoTo^_^PaTe-ще гласуваме за вас!

Общи условия

Активация на акаунт