АПРИЛче пюренца не ще, иска бира и мезе

• 8 716
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
здравейте,
Половинката днес става на 29, ето една сладоледена почерпка (нищо, че още е студено, но лятото тропа на вратата)

Отивам да ви чета назад, че тия дни, когато мога да се добера до компютъра, без Боболан да ме види, все има работа да се свърши. Пфу

# 196
хъм да, ЛАмята Спаска, и аз за този суперЛюбо от рекламата си помислих....а то каква била работата....иди после доказвай , че нямаш брат в Стара Загора  Joy
А по повод запалването за второ бебче, на мен даже и не ми е минало през ума, иначе мога да почна масирана атака.....и ти и Мото , май сте се заканили за второ, ама само си търсите кой да 'набедите' че е муснал мухата  hahaha но съм съгласна, деиствайте, похвалете се, а после приемам всички 'упреци'.

Ей, софиянки, да разкажете за срещата, и снимки ако може  Hug
Страчи, ами така де, иначе от къде ще има колорит по центъра.....всички едни натъкмени...нали и някой трябва да ходи по работно облекло. Дано да сте успяли с Марта да се присъедините към срещата за малко. Иначе неизвинени пишели , казват.

МАлко спам, аз като дойдох тук, и ми трябваше малко време да свикна, че хората си ходят по центъра с боядисани работни дрехи, всички майстори, влизат си в банките, в учрежденията, в заведенията за хранене пак така....и на никой не му прави впечатление. И замисляйки се, та те влизат работа да вършат през работното време на банките например, или да хапнат в почивката.

Обувките
- и ние вчера обикаляхме за такова чудо. Не харесах нищо за този сезон, много твърди, накрая си взехме едни сандалки, които още днес влизат в употреба  Grinning - на басейна, че човека вече не го свърта в количката-чадърче или кенгурото, ще обуем сандалките на крачетата, и да си бута количката. Иначе няма мира. Борис се събира в номер  20 или 21. според зависи от производителя. За момента навън е с едни цвички, с по-дебела подметка, и дебели чорапки отдолу. Т.е. когато не е мокро, и може да походи малко. Аман от дъждове тук.
Сега чакам да излезнат пролетните и летните моделчета, да вземем нещо.

# 197
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Аз влизам само да се отчета, че Теди е малко по-добре - сутринта дори плака за мляко. Хапнала е повечко и е спала почти 3 часа. Вече се смее и пак иска да ходи

# 198
Честит Рожден Ден на половинката на Алекси! Да е обичан мъж, грижовен баща,много щастие и само хубави неща да му се случват !
Алекси,аз май нещо съм пропуснала,ти къде живееш?
ДейзиГ,радвам се,че сте преборили болестта,бързо възстановяване  Hug

# 199
  • София
Еее! Що не спретнем една среща и в Южния парк...? Вярно, че активните организатори живеете в по-далечни от него места, но пък какво да кажат такива като мен... Пък аз не мога да се придвижа до центъра и Заимов с детето  Cry Не съм автомобилизирана, а всички останали транспортни варианти не ми и минава през ум да ги изпробвам... Да мъкна колички по таксита... или още по-лошо - по трамваи и автобуси ми се струва непосилна авантюра. Пък бащата все е зает, работи, не може да ни извози доникъде.
НЕ че няма с кой да си запълвам времето в парка... Нали съм си бърборана - все си намирам слушатели  Mr. Green Но пък сте ми залипсвали точно вие   bouquet

# 200

Aleksi
Честит рожден ден на половинката ти! Много да ви помага и обича и все хубави неща да му се случват!

ДейзиГ Милата Теди, радвам се, че е по добре сега ще дръпне изведнъж ще видиш.

Обожавам ги обувките ЕССО , но за дребния май няма да мога да отделям толкова апри за обувки, много бързо ги израстват, а аз като се купя и по 2-3 сезона ги нося.
Как мина срещата момичета-софийски кокичета?

# 201
Здравейте и от нас,момичета!!!! Hug Hug
Ама вярно голяма интрига сте си заформили със Супер Любо!!! Laughing hahaha

Сиси,ако имате все още финансовата възможност да гледате Крисуната недей да започваш.Аз преди време си мислех да започна работа,защото вече изнемогвам с парите,но не мога да оставя Алекс....

Честито на проходилите Монко и Йоанка!
И честит рожденник на Алекси!!  bouquet

Ние с Алекс използваме максимално топлото време и се прибираме само да обядваме и да поспим,защото авън трудно спим.
А на детската площадка сме фурии вече-не оставяме люлката и пързалката за другите деца hahaha

Нови снимки от нас

Последна редакция: ср, 27 фев 2008, 21:38 от GrOzNoTo^_^PaTe

# 202
  • Варна
Здравейте момичета,

Честито на половинката на Aleksi! Да е жив и здрав!

ДейзиГ радвам се, че вече сте по-добре.

Ние май ще влизаме скоро в отбора на проходилите бебчета. Днес вечерта на 3-4 пъти направи по 5-6 самостоятелни крачки. Е от време на време още се кандилкаме и залитаме, но... това е началото.

# 203
Здравейте и от нас! Днеска записахме Дари за кръщене. Ще я кръстим на 19 март - тогава е св. Хрисант и Дария. Какво се подаряваше на кръстника?

# 204
момичета я се огледайте дали виждате луна,защото соред мъжа ми от няколко дни няма такава в небето нощем  Thinking alert

# 205
момичета я се огледайте дали виждате луна,защото соред мъжа ми от няколко дни няма такава в небето нощем  Thinking alert
В момента и аз не я виждам,но съм сигурна,че си е там още Laughing,защото предната нощ я виждах,че свети. Peace

# 206
В момента и аз не я виждам,но съм сигурна,че си е там още Laughing,защото предната нощ я виждах,че свети. Peace
Ммммм,даже май преди две-три вечери беше доста пълна луната  Thinking 
Между другото,някой гледал ли е прогнозата за времето за Март?Вярно ли е,че щяло да бъде студено?

# 207
  • София
Първо честито за всички рожденици, за християнчетата, за новите зъбчета, за новопроходилите... и ако нещо пропускам - простете Mr. Green

Тези дни по цял ден сме навън с девойките, ни режим, ни нищо... Не че по-рано имаха, ама сега съвсем Wink Пусто майка им такава почитателка на слънцето, че след есен-зима вече ми се реве за лятото Embarassed

Днес бяхме на консултация (след почти 3 месеца пропуск) - мерките са 10 кг и 75 см. Направиха й 3-тото Полио. И вечерта като вдигна една температура 39.... реве и се къса
Сега чакам пак да се събуди да я измеря и да видя да й давам ли нещо друго, освен хомеопатичните.  Rolling Eyes

.....Стайл, Ара, верно че вапшите каки вече бяха проходили, но все пак се е налагало да ги вдигате - как ставаше тоя номер в края на бременността. Аз от сега съм го замсилила
Алекси, ами вдигах я...  Embarassed И контракции имах... но като сме сами по цял ден няма начин. За носене по улицата например не, но по няколко пъти на ден миене на дупе, поставяне в количката или "подреждане" някъде притив волята й Wink...
В интерес на истината първите месеци ми бяха много по-гадни от последните... Непрекъснато ми се гадеше, повръщах и ми се спеше.... как ме е издържала - незнам Shocked

Обувките - вкъщи е по чорапи, навън с нещо като буйки на Капчица, които са с ластик и лепки отгоре. Буйките с цип все се измъкват, а тези нямат мърдане докато не открие как се отлепват Mr. Green

Клер, въпреки че не хабят енергия в количките се изморяват от многото впечатления. Сега са по-осъзнати, виждат повече неща и в малките им главици се трупа много нова информация. След няколко дни ще се нагоди по новия режим Даная Hug

Eraser, кошмар!!! Добре, че не си била сама!  Shocked

момичета я се огледайте дали виждате луна,защото соред мъжа ми от няколко дни няма такава в небето нощем 
Еми малко почивка и за неяSimple Smile Mr. Green Wink Mr. Green
Сега сериозно - тя луната всеки ден изгрява в различно време. Сега явно изгрява след като си е легнала половинката ти Mr. Green. Виж във вестниците обикновено при прогнозата за времето има каренце със "Слънцето изгрява... залязва.... Продължителност на деня .... Луната изгрява.... залязва.... фаза на луната...."

di_p, за март дългосрочната беше че ще е с положителни температури целия. За валежите обаче не помня.

... измерих Т - 39.2С - отивам да търся Калпола.... Sick Мразя ги тези ваксини

Последна редакция: чт, 28 фев 2008, 02:09 от ara75

# 208
  • Попово
дубрутру мацки и мацонковци Heart Eyes  bouquet
наистина снощи нямаше луна както и 2 вечери след пълнолунието Mr. Green и резултата е на лице, днес вали дъжд, гадост и зараза, може би цял ден у дома Sick Crossing Arms
Здравейте и от нас! Днеска записахме Дари за кръщене. Ще я кръстим на 19 март - тогава е св. Хрисант и Дария. Какво се подаряваше на кръстника?
ние взехме на нашата кръстница букет и осветихме на самото кръщене една икона на Св. Мина за цялото й семейство Peace

# 209
  • София
Супер Любо и аз реших, че е онзи от рекламата и си викам, че нещо не е наред с тоя млад 'дядо'. Joy Ламичке, май не го видяхме. Имаше един дядо с Бевърли, не с Макларън. Ама в един момент и не гледахме много де. Blush

Забравих да се отчета: 8.100 кг и 74 см. Това със сантиметрите е мнооого странно. Калина изглежда по-висока от другите априлчета, а уж са колкото нея на см.  Thinking Може би щото е слабичка. Представям си тогава как ли изглежда Рая със 7.700 и 77 см Crazy  ladyuu Ама тя и с тая коса си е направо като голямо детенце. Hug

Слънце, уговорих следващата ни ДК да е на 25.03 в 10.30 Peace Ще се засечем.

Емили, споко, тук е Луната. Точно вчера я гледах в южна посока и май беше през деня.

Алекси, на патерички ЧРД на половинката!  bouquet

Срещата беше много приятна, с изненади от априлки, които не са редовни тук, но иначе на срещите се отчитат. Например Стайл и Мишочка. Ще гледам да кача и няколко снимчици, макар че нещо се изложих със снимането и много малко направих.

Общи условия

Активация на акаунт