АПРИЛче пюренца не ще, иска бира и мезе

• 8 685
  • 291
  •   1
Отговори
# 270
  • Попово
или с мен, аз съм на 20.Х Simple Smile каквото дойде, само по живо по здраво да е  Praynig

# 271
Пепина, я кажи татито и бате Генчо знаят ли вече? И как реагираха? Тошето е ясен, той ще си има жива играчка  Joy

# 272
  • Попово
обадих се на таткото по телефона и му казах , че ще става по-богат (това е домашна шега- за сега има 3 милиона по 1 за мен, гого и тошката) примря си от кеф поне така ми се причу Crazy дори ми предложи да се обажда да записва час при доктора hahaha а генчо остана като тряснат пита ме- кога успяхте да правите бебе, нали ти спиш с тошко Joy Joy Joy още се осъзнава, но в общи линии всички се радват  Simple Smile

# 273
Laughing Hug Heart Eyes
СТРАХОТНИ СТЕ!!!

# 274
  • София
ЕДНО ГОЛЯЯЯЯМО ЧЕСТИТО И ОТ МЕН!!!!!
PEPENA, леко и безпроблмно бременеене и чакаме да ни запознаеш с "точицата" съвсем скоро!
А големия батко голям лаф е пуснал!!!!

Между другото има около мен случаи с 2 породени дечица и след години трето за "десерт", но като вашия случай с батко и 2 породени след това нямах в обкръжението!
Много, ама много ви се радвам! Hug Hug Hug

Мерси за подкрепата, момичета!
Снощи имахме екшън с Мия - вдигна над 40С Rolling Eyes
Днес док каза гнойна ангина (аз все още не успявам да бръкна в устата и да погледна Embarassed). Досега чаках кръвните изследвания - уж са ОК, но поради липсата на ясно изразени симптоми диагнозата не е 100%. Другите варианти са някоя шарка или мононуклеоза. Но чакаме... засега каза никакви АБ, само  Т-понижаващи и хомеопатия.
Сега отиваме и до хомеопатката за мнение и лечение.

# 275
PEPENA, ЧЕСТИТО, МИЛИЧКА!!!   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лека и безпроблемна бременност и нека този път си гушнеш красиво мъничко момиченце!!!

bouquet      bouquet      bouquet

# 276
АРА, стискам палци Мия да оздравее бързичко и да нямате повече такива притеснения. ДЕЙЗИ надявам се и при вас да няма повече такива безпокойства.  Hug

# 277
  • Варна
pepena честито и от мен  bouquet Новината наистина е страхотна! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност!

# 278
Пепена, страхотно!!! честито! възхищавам ти се на куража и ти желая късмет!!!

# 279
   bigdance2 Пепена, много прекрасна новина! Голямо честито , много лека бременност, да не я усетиш, само хубави трепети, и на финала да връзваш панделки на една прекрасна девойка Simple Smile !  А ако таткото стане по-богат не с 1 милион, а с 2 ?
Ха ха, все едно си видях моя тест, като ти прочетох поста. А Генчо направо ме разби с изказването си....ама така де, то момчето е голямо вече  Joy

Ара
, дано не е мононукеоза. То всички други предположения са кофти, и все се надявам да не е сериозно  Praynig, а просто по-гаден грип. След като кръвната картина е ОК. Мия бързичко да оздравява!

МАми, снимките от срещата пред Народнния са супер, и много добре изглеждате всички. А дечицата са толкова порастнали  Grinning

а снимки на големеещия тумбак почти няма, то за него остава ли време да го снимаме. Нали за последно съм видяла малкия човек в 20 г.с. и ултразвукова снимка няма как да ви пусна.  Но ще се поправя, обещавам Simple Smile

Све Дим
, ти хич и не си тръси оправдание във възрастта. Тук е съвсем нормално да раждат третото дете на по 35-40. Даже имаме една позната, 4 за 10 години - на 30 първото, последното го роди 1 месец след мен. Та , той таткото с право се усмихва, ако добре те познава  Mr. Green

# 280
  • София
Пепена, честито и най-откровенно ЕВАЛА   bouquet !
Много се възхищавам на хора като вас, които имат смелостта и желанието да си имат толкова дечица.
Пожелавам ти лека бременност и живо и здраво бебче.

# 281
Оле какви хубави новини !

Пепена честито ! Пожелавам ти едно здраво и красиво бебче !

Възхищавам ви се, но аз немога все още да се реша на второ, искам малко да поработя ! Че сега му е времето , а и не съм толкова стара да поизчакам е не съм и и млада де !

Ние вчера бяхме на консултация и сме вече 8,300кг. , 74см ! Имаме си едно зъбче и докторката каза че съвсем скоро ще станат повече ! Похвалиха не че много слушкаме, защото много е кротка там на консултацията ! Радва не на докторката, като се има предвит че я сменихме тая година !

Нямам време да ви пиша, или сме на вън, или чистя и др. домашни работи или пък правя нещо свързано с работата ми !

# 282
  • София
Пепе, Hug
Лека и безпроблемна, и розова накрая! Wink Макар че и идеята четирима мъже да се грижат за теб не е за изхвърляне.  Whistling

Брей, чак да му се прииска на човек!

Грозно пате, като пускаш темичката, сложи едно положително тестче на Пепена като на Алекси. Wink
Уф, много гадно е това 'грозно пате', по-добре звучи така:
Бъдещо лебедче, като пускаш темичката, сложи едно положително тестче на Пепена като на Алекси. Wink
 Joy

# 283
Pepena, честито! Много се радвам за теб! Лека бременност, бързо раждане и една прекрасна госпожица на финала!  bouquet
Аз нещо се изгубих тия дни, върнаха ми пак последния болничен и сега се тътря нагоре надолу да го оправя! Но като прочетох за добрата новина, мигом ми се оправи настроението и неможех да не се включа! Party
имаме си вече многодетна майка в нашия отбор, какъв кеф Party Party Party
И срещата пропуснах, че татито беше почивка тоя ден, но ако се организираме за Южния парк няма да има пропуск.
Иначе се шляеме нагоре надолу, няма пропуск в това време. На бебка и се радват разни наборчета момченца, посягат към нея да я пипнат и пищят от кеф, а тя почва да мрънка  и да се крие в мен. Така, че още по навита съм за ясла, малко да се отрака момата. Неща да е срамлива, като знам аз колко бях срамежлива като малка. Един човек от блока все ме питаше " Как се казваш?" А аз все си мълчах и гледах умно и човека ме кръсти" безименка" . И вече като пораснах все викаше" как си днес Безименка?" и се смееше Laughing

# 284
Ох,момичета,направо ще ме побърка тази моя свекърва-защо съм била давала толкова много плодове на детето(следобяд закуската му е само плодове).Викам,защото са полезни,а тя каза,че щял да му се промие стомаха на детето и щяло да остане гладно. #Crazy  #Cussing out
Има и още.Утре имам изпит и ще го взема с мен да си направим една разхдока из Търново.Има кой да го гледа  там(мама),а тя -къде съм щяла да го размъквам по влаковете да му се разтресе мозъчето,да се преумори,дър-бър.Аз отсякох,че ще го взема и днес цял ден ми се цупи. Crazy
Излях си болката.Ама много се ядосах!Особено за плодовете #Cussing out

Илит,ще сложа на Пепена пол тестче-10х за напомнянката. HugДовечера малкият като заспи и ще я направя Peace

А  като стана 50 кг ще си сменя ника на Бъдещ лебед  Wink Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт