АПРИЛче пюренца не ще, иска бира и мезе

• 8 693
  • 291
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте и от нас за днес!!!
Абе момичета,какви са тези листа-сжетнете ме,че съм пропуснала нещо newsm78

Пролет,нашата ДК също се опитват да пресоляват ,но като опитах такава сол им "насолих" и аз Laughing

450,направо забравих за Алекси,затова ето благодарности и за нея Hug Hug Hug И чакаме новини от теб!

Сиси,и аз си бях обещала да не водя Алекс като кученце,но ми дадоха едни и се опитах,но него го е страх и не се пуска.Иначе ако ти е по-удобно така,няма от какво да се притесняваш Peace

Да се похвалим и ние с нашите 10 кг и 75 см Wink

Linofrina,от къде ги намираш тези неща??Всеки ден ме караш сама да си се хиля пред компа hahaha

И ние днес си направихме една голяма разходка!!Алекс е много послушен като е навън.Иначе времето го дават все хубхаво!!! Sunglasses Само за разходки!!

# 46
Днес от 11 ч. досега не съм се спирала от ходене и сега сядам да ви чета.

Linofrina,от къде ги намираш тези неща??Всеки ден ме караш сама да си се хиля пред компа hahaha[/b]

Изобщо не ги търся, те сами идват при мен. Sunglasses Изпратиха ми ги приятелки по icq, а аз предавам нататък. Hug
Алекс голям мъж е станал! Heart Eyes Laughing

За протокола, в събота Рая отново отчете манекенски мерки - 7,700 кг и 77 см , навсякъде 7-ци hahaha

reniboro, подписах отдавна! Дано има успех Praynig Praynig Praynig

# 47
Ох,Linofrina ,пак ме размя.Пишеш протокола,а аз чета портокала и викам какъв е този портокал 7,700 Shocked Joy hahaha Laughing Голяма съм...

# 48
Ох,Linofrina ,пак ме размя.Пишеш протокола,а аз чета портокала и викам какъв е този портокал 7,700 Shocked Joy hahaha Laughing Голяма съм...

Хриси, ако видиш такъв портокал, непременно свиркай къде има Laughing Че напоследък ме е ударил глад за цитруси... и такъв гигант-мутант ще ми дойде мноого добре Sunglasses

# 49
  • София
Айде и аз за протокола от днешната консултация 9500 гр. на 74 см.

Linofrina, ама вие вЕрно сте с манекенски мерки, лелеле  Mr. Green

GrOzNoTo^_^PaTe, садим всяка сутрин по едно листенце в горичката на детенцето на Ларсен. Ето тук: http://www.hrastalak.com/pitbullcheto/ . Аз всяка сутрин си отварям първо горичката и след това форума  Laughing

Подписах и петицията. Е, това вече на нищо не прилича. Ама  с тези строежи и това безхаберие в нашата държава. Без природа ще останем. Не ми е ясно смао кой толкова ще живее във всички тези сгради, които вдигнаха из цялата страна  Twisted Evil

Втори ден си правим огромни разходки с Мелодия и съм гроги. От Дюкан не знам дали ще се вталя, ама от разходките май ще е.

Хубав уикенд на всички, дано е все така слънчево и толпичко, че ние ще пътуваме.

# 50
На мен не ми се отваря страничката с горичката  Sad.А пък искам и аз да садя...

# 51
catty m ,нещо не е пълен адреса.И аз пак не разбира-защо ги садим тези листенца? newsm78Малко като на идиот да ми обясните?

# 52
  • София
Ох, голям съм заплес, има проблем с отварянето на линка. Пробвайте без интервалслед hrastalak
 http://www.hrastalak .com/pitbullcheto/

Ами целта е... ами не знам точно  newsm78 Да направим горичката. Това е проект на момченцето на Ларсен, може тя ще се включи по-късно и ще обезни точно целта.

# 53
Вече са 220!Успях най-накрая!

# 54
А как точно ги садим??

# 55
А как точно ги садим??
Май като влизаме.Аз нищо не направих ,а ми се изписа нещо от сорта ,че вече съм посадила дърво... newsm78

# 56
  • София
А как точно ги садим??
Май като влизаме.Аз нищо не направих ,а ми се изписа нещо от сорта ,че вече съм посадила дърво... newsm78

Да, със самото отваряне на сайте се сади листенце   bouquet

# 57
Запис Simple Smile

Благодарение на слънчевото време хич не смогвам да се разпиша тук Mr. Green. Отивам да чета.

# 58
Нашите резултати отднешната консултацията са 9 850 гр. и 74 см

Листенцата са вече 225. Просто се влиза в сайта и готово - посадено е листенце.

Денисимо и Христина в понеделник ще гледам да сляза към Морската - дано само времето да е хубаво.

Приятни събота и неделя  Simple Smile

# 59
Момичета да ви питам някоя от вас които сте от София да продава помпа на Avent,защото една приятелка си търси.

Общи условия

Активация на акаунт