АПРИЛче пюренца не ще, иска бира и мезе

• 8 694
  • 291
  •   1
Отговори
# 60
GrOzNoTo^_^PaTe,PocuTa,момичетата вече са ви насочили как се сади листенце в горичката,благодаря ви  Hug Hug Hug
А целта е да се напълни гората с листа,къщички за птички,гнезда и други от сорта.Радвам се,че Петьо се е захванал сам с това, все пак е възпитателно въздействието на такова начинание.Той сам ме помоли да пиша на мамите от форума ми да помогнат и го направих.Е,писал се е, че е на 14 години,незнам защо се прави на по-голям,но............идеята е добра.Кореспондира с деца на неговата възраст,овладява комютърни умения ........все хубави неща. Peace

# 61
larsen, току що посадих листенце 231 Heart Eyes А в горичката са се появили много интересни дървета Hug Ако продължаваме да садим така активно, скоро ще се появят и първите й обитатели, чакам с нетърпение!

# 62
  • гр.Варна
а аз посадих листенце 232
Незнаех къде да вляза и добре,че някой по-горе пусна пак линка,за да вляза и аз да се разпиша!
Раче,сложи си линка за горичката в подписа,за да може по-лесно да го намират хората и повечко от нас да спомагат за избуяването на листенца в горичката на Петьо Hug Hug
Днес бях на разходка с Виви_ан и Денисимо.Времето беше супер!!!Прекарахме си отлично Hug  bouquet
лека вечер  bouquet

# 63
  • БГ
здравейте, да ви покажа как ходим за ръчичка и уте ще ви чета, хубави сънища Hug
http://bebeapril2007.multiply.com/video/item/29/Elina_9mes22d.avi

# 64
Здравейте  Simple Smile
Малко късничко се включвам,ама от тия разходки не можем да се приберем в къщи  Simple Smile

Да питам някой остана ли неозъбен, или сме само ние?
иска ли питане Simple Smile и ние сме БЕЗЗЪБИ

И не само вие Mr. Green Mr. Green
И ние,и ние  Mr. Green
Днес захраних Мира с китайско.Не,че съм имала такова намерение,но така се стекоха обстоятелствата.Излязохме на дълга разходка и аз предвидливо взех с нас храната от детската кухня и лъжичка,но не се сетих да взема мляко,ако откаже храната.Понеже бяхме и ние с татито  прегладняли решихме да седнем в един нов китайски ресторант,където нямаше клиенти и не беше запушено.Викам си - сега ще нахраня и детето,че взе да мрънка,че е гладна и ние да хапнем.Да,ама на Мира не й хареса нейната храна,върти главата и бута лъжицата.Реве,че е гладна и протяга ръце към масата.На мен ми стана неудобно,че ни слушат хората и й дадох да опита ориз,услади й се и отваря уста за още,дадох и пиле,и то й хареса .Мисля си - нали и китайчетата същото ядят,пък са над 1 милиард и я нахраних едно хубаво с пиле с бамбук и ориз  Mr. Green Да чукам на дърво,няма за сега нежелани реакции,утре ще видя в памперса  Laughing

# 65
Moto,ако е качествено направена епидуралната упойка и е съгласувана с хода и напредването на раждането ,няма последици нито за плода,нито за майката. Пък и една обезболена родилка ще напъва много по-ефективно от една изморена и изтощена от болка. Но от голямо значение е и предварителната нагласа,прага на болка и това майката да е инструктирана какво й предстои и какво се очаква от нея.Аз родих нормално,без упойка.Не мога да кажа,че изобщо не ме е боляло,но също не бих казала,че болката е нетърпима.Живот и здраве,ако втори път родя,вероятно ще бъде по същия начин,освен,ако тогава не съм прекалено дърта и не се наложи секцио  Mr. Green По принцип съм против секциото,ако няма показания за него.  Peace

# 66
  • гр.Варна
Пу първа тази сутрин!!
И да опочерпя със сутрешно кафенце Hug

# 67
Привет и от нас!

Честит рожден ден, Тинита!

Да ви споделя. Видяла съм се в чудо! в началото на март трябва да пътувам до Германия за 4 дни... и ще пътувам. Не успявам да изцедя кърма и нашата КралиМарка ще бъде на АМ. Доста ми е притеснено, но мамите от кърмаческия форум ме успокоиха, че няма как беба да се отбие за толкова малко време. Ще си нося помпа, за да си поддържам лактацията.
Да ви кажа, за мен е много важно пътуването - чисто психическки - да успея да се отделя от беба.
отсега чувствам вина, че заминавам... за малко да се откажа, но отидох и си купих самолетния билет  newsm78

Последна редакция: сб, 23 фев 2008, 09:44 от Ламята Спаскa

# 68
Tinitita, честит рожден ден
Много здраве, щастие и весели дни със семейството!

Вчеращната разходка беше супер! Другата седмица пак сме в Морската.

# 69
Честит рожден ден, Тинитита! Да си здрава, щастлива и заобиколена от любимите ти същества!

Ламичке, постъпила си правилно! Децата вече са големи... а и мама е Човек! Понеже не разбрах дали пътуването ти е служебно или лично: и аз, тръгвайки на работа, имах леееекинко чувство на вина (по - скоро виничка), което се изпари след първите два-три дни. Съвременната жена затова е ценена и уважавана от мъжа си, защото успява да бъде едновременно и майка, и работещо момиче със собствена кариера и постижения в нея. Не става въпрос за кариеризъм и пренебрежение към майчините задължения... А ако пътуването ти е лично: наслаждавай се! Желая ти приятно и ползотворно пътуване! Лек полет!

Моят Боян е с много, ама мнооого червено гърло и е на антибиотик. Страшно е крив и цяла нощ хленчи на сън. Освен това ми се струва, че е тръгнал да излиза единият кътник, но ми е трудно да се убедя със сигурност, защото кастанетките тракат...

# 70

Раче,сложи си линка за горичката в подписа,за да може по-лесно да го намират хората и повечко от нас да спомагат за избуяването на листенца в горичката на Петьо Hug Hug

При всеки опит да пусна линка тук , с цел  да улесня всички ,ми излиза само част от него и не става дори в подписа да го сложа.Всички го пишат на ръка и после всеки ден Петьо има по едно листенце от мамите. Hug Hug Hug
Между другото,научи и никовете на някои от момичетата,които са му оставили коментар за горичката. Laughing
Боби да оздравява бързо! Peace Hug
Слънце 80 ,как си днес! Hug
Приятни разходки и гушки на всички! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 71
Честит рожден ден ,Тинитита!Бъди много обичана майка и съпруга!

# 72
Честит рожден ден,Tinitita!Бъди здрава и щастлива,обичана и обичаща! Hug Hug Hug

# 73
Добро слънчево утро мили! НАдявам се и при вас да е такова. Тук най-сетне облаците направиха маааааалко местенце на слънчицето. Цяла седмица ми беше мрачно и на мен от дъждовното и мокро време.
Тинитита, ЧРД , здравето да не те напуска, много семейни и професионални радости, и мъжете с много обич да те обгрижват!
Све_Дим - бързо да оздравява Боян  Hug А какви са тези кътници, не им ли е рано newsm78 Да не би пък затова да му е паднал гарда и да го е ударило в гърлото?
Ламята Спаска (пак съм пропуснала, че си Ламичка) няма за какво да се тормозиш. Важно е девойката да е с някой, когото познава и се чувства сигурна, ако не е с таткото по цял ден. ТАка няма да е голям стрес за нея, а и има време докато заминеш, за да е заедно с теб и бабата или детегледачката , която ще я гледа, за да свикне. НАслаждавай се на пътуването, място за вина няма, иначе кел файда от смяна на ежедневието. А за кърмата мисля, че Амалия след 10 месечно кърмене не е будала, та да откаже вкусното, когато мама се върне от Германия.
Слънце как е глезенът?
di_p ами сега ако трябва само китайско да готвите на Мира? Party
Момичета, завиждам ви за детските кухни. Аз вече се чудя какво да готвя на дребчо. Верно че сме доста назад със захранването, но за след месец-два ми се щеше да има и тук подобно удобство. Ще си затварям супички в бурканчета май май.
Чао от мен, и спокоен и мързелив съотен ден!

п.с. Това , второто бебе е тръгнало да ми надува доста корема, и всеки ден е по-голям, като го погледна в огледалото. Кой дава така - от началото на 7мия месец да ми тежи.......Стайл, Ара, верно че вапшите каки вече бяха проходили, но все пак се е налагало да ги вдигате - как ставаше тоя номер в края на бременността. Аз от сега съм го замсилила

# 74
Пътуването е служебно, Sve_dim, можех и без него да мина, но нарочно си наложих да не се шашкам и да не се предавам. и да ти кажа, не бих се притеснила, ако се отбие докато ме няма, но със сигурност няма да стане този ми пъклен план.  newsm78
Пожелавам бързо оздравяване на бебе Боян!

Амалия днес отказа да приеме АМ - и ако не бях си купила билета, сигурно съвсем щях да се откажа!

Абе до кога ще го кърмя това бебе? до 3 години ли? ужасно е злояда, само кърма приема на драго сърце!

Алекси, много ти се радвам на растящия тумбак! ще ме запалиш за второ, да знаеш!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт