АПРИЛче пюренца не ще, иска бира и мезе

• 8 702
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Здравейте, априлски мацки!
Честит рожден ден,Tinitita!  bouquet
Последните дни от разходки в това хубаво време, не мога да стигна да форума. Така бях зажадняла за слънце и въздух, че сега съм на седмото небе! Накратко - ЖИВОТА Е ХУБАВ!!! Laughing
Та да ви се похваля , че нашето второ зъбче , което го чакахме всеки момент да пробие след първото /и така три месеца/ проби в понеделник. Joy То не бяха ревове , будене, реки от лиги, течене на кръв от венеца /нараво цели капки капеха/, съсирен и разкъсан венец , абе чудо. Та тоя зъб ни е исторически, по едно време се чудех зъб ли ще излиза или бивна? Crazy Но всичко това вече е история! Heart Eyes
Да ви покажа нашата госпожица какви букли има:
http://elisasho.multiply.com/photos/album/13#6
както и как изглеждаше , като щърба баба допреди няколко дена със един единствен зъб изцяло пораснал и толкоз:
http://elisasho.multiply.com/photos/album/13#12
За теди , които имат повече време да разглеждат ще пусна линка , към последният албум:
http://elisasho.multiply.com/photos/album/13#
Приятен ден на всички! Grinning

Последна редакция: сб, 23 фев 2008, 15:50 от MAPTA

# 76
ТИНИТИТА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА, УСПЕХ ВЪВ ФИНАНСОВИТЕ ОПЕРАЦИИ И ДАНО НИКОГА НЕ ТИ СЕ НАЛАГА ДА СЕ ДЕЛИШ ОТ ЛЮБИМИЯ!

# 77
  • БГ
ТИНИТИТА newsm59  cook
много хубави моменти и сбъднати мечти!
ние излизахме малко навън ,правих снимки и клипчета.
хубав ден!

# 78
tinitita, честит рожден ден - много любов и късмет!

di_p, благодаря ти за отговора. Аз раждах с епидурална и общо взето това, което казваш ми е ясно. Доволна съм от избора си. По-скоро ме вълнува преминава ли в плода някаква доза от упойката, както например при секцио с пълна упойка. Понеже чета в момента за преживяването на плода по време на раждането, което е свързано и с приложената анестезия.

МАРТА, честито зъбче!

Ламята, и аз съм същата като стане дума дори за кратка раздяла, но разумът ми казва, че трябва да отидеш без никакво чувство за вина. Относно това, че отказва АМ - и Дани съм го пробвала и той също отказа първите 2-3 пъти, но после си го изпи. Ще стане, успех!

Алекси, и на мен малко ми трябва да ме навиеш за второ, но засега само ще ти се радвам Hug

Боян да оздравява бързо!

# 79
Марта,честито ви зъбче!Другите да излизат бързо и да не мъчат толкова детето! Hug Hug Hug
А какви букли има Ели,пу-пу-пу! Heart EyesНие още чакаме поне един кичур   за кукуригу да се заформи  Tired.
Не съм се сещала да снимам по време на консултация,мерси за идеята. Peace

# 80
Хайде и от нас честита годишнина на tinitita!!!Tada

За раздялата-в момента замествам една колежка в работата.В началото ми беше много кофти,но се свиква.А и не отсъствам за много-около 5-6 часа.Когато бях на лекции по цял ден някой друг го гледаше.Но аз съм на мнение,че и ние сме хора и трябва да си имаме социален живот.

450,върна ли се?Чакаме да разказваш колко добре си прекарала. Laughing

tevolere,сподели клипче и снимки с нас да видим колко голяма е станала Ели. Hug

Марта,страхотна е малката.Ларсен и ние сме почти без коса и все си викам,добре,че Алекс е момче иначе как щях да изтърпя толкова време да не му слагам фибички и шнолички.  newsm50

Тази нощ Алекс не беше едно от послушните бебета.Събуди се в 1ч и иска да си играе човекът.Та така до към 2,30.И не пита,че на мама и се спи(още не бях заспивала).Накрая се сетих и изгасих де що има лампичка да свети и о,чудо,заспа за 5 мин!!!!

# 81
  • Варна
Здравейте момичета,

Тинитита Честити рожден ден!!! Много здраве, щастие и късмет!

Голямо ходене му направихме днес - 4 часа, даже и обядвахме навън. Баба ни беше с нас и пишмян стана, че е тръгнала Laughing Казала съм и - утре пак. Само да е хубаво времето де.

МАРТА много сте готини. Пу - пу.

Марта,страхотна е малката.Ларсен и ние сме почти без коса и все си викам,добре,че Алекс е момче иначе как щях да изтърпя толкова време да не му слагам фибички и шнолички.  newsm50[/b]

Щеше да правиш като нас - да слагаш лентички Mr. Green

# 82
  • БГ
ето я колко е голяма.
http://bebeapril2007.multiply.com/video
първите 3 клипчета,извинявам се че слагам цели 3 ,но да ги види баба й ,че е далеч и няма как да й ги пращам, а страничка не съм разузнала как се прави
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128609&photo=264
парола за снимките-1234
 Hug

# 83
Пак сме тук Grinning
Посадих листенце 255 и ето малко нови снимки от зимната разходка днес и от този месец.

http://linofrina.multiply.com/photos/album/8

# 84
ТИНИТИТА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЖЕЛАЯ ТИ СЪРДЕЧНО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И МНОГО СБЪДНАТИ МЕЧТИ!!

ЛАРСЕН, АЛЕКСИHug Hug Днес оставихме малката при свекърва ми за няколко дни, че си ме боли кракът. Ще мине, но му трябва време и почивка.
Sve_dim - Бързичко да му минава на Боян. Не знам, но откакто се позатопли времето има доста болни /и деца и възрастни/.
МАРТА, Linofrina - Чудни снимки. Големи скици са Рая и Ели. Какви коси само, пу-пу!

# 85
  • София
ТИНИТИТАnewsm67 Hug

# 86
  bouquettinitita, Честит Рожден Ден!  bouquet
Желая ти много семейно щастие, много късмет и усмивки!
Марта, ама тази Ели е голяма хубавица и с тези къдрички, страхотна е!
Linofrina, но и твоята принцеса е страхотна, аз просто съм възхитена от нейната коса, а и физиономиите, които прави, като голямо момиче!
tevolere, Елина е толкова сладка!
larsen, горичката расте....като пусна компютъра, първата работа ми е да посадя листенце  Wink

# 87
И от мен ЧРД на ТИНИТИТА. Здраве и много сбъднате мечти ти желая.  bouquet Tada

Страхотни снимки сте направили всички напоследък и дребните не са вече така дребни Hug

Sve dim  Направо ми прескочи сърцето като прочетох сърдечната покана за Варна  newsm68ще се замисля сериозно по въпроса. На малкия стискам палци за бързо оздравяване Praynig

Аууу, за малко да забравя да се похваля -  GrinningМони прави самостоятелни крачки  nuts и има още един зъб- кътник .Shocked(аз очаквах първо тези до долните резци , но нищо)общо станаха 7 зъба.

И аз садя листенца  bouquet
Иии, днес карах от Младост 4 до Перник newsm01, това за мен си е постижение(карането в София)

Стоп на хваленето.

# 88
Привет мацки!
3 дни ме няма и вече 5 страници от нова тема.
При нас дядо Коледа най-сетне се появи и донесе така бленуваната стая за Томи.Бяхме разкачили компютъра и всичко останало и подготвяхме стаята за монтаж.В тази връзка искам да ви питам има ли някой , който е решил, че няма да спи в кошарата вече и настоява за голямо легло с преграда? Да видим колко по-добре ще спим! То е ясно , че ще сме пак като скачени съдове с това кърмене....а докато не започне самостоятелно да става от леглото ме е страх да го оставям, т.е. поне до 1,5г.ще се гушкаме/ има и още едно допълнително легло/Татито обеща да ме кани от време на време в спалнята  Grinning

tinitita, да ти е честит рожденния ден!

# 89
 newsm59  tinitita, Честит Рожден Ден!  newsm59
larsen, и аз съдя листенца, вчера 3, днес 2. Но защо не ни видях в топ 100 на горските стопанства Rolling Eyes
Марта, Linofrina, tevolere- многа са сладки госпожиците. И колко са пораснали Heart Eyes
Днес бяхме на разходка в южния парк, толкова много деца имаше, направо беше супер Party

Общи условия

Активация на акаунт